*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Αυγούστου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

07 Αυγούστου
Αυτή κι αν είναι συναυλία με το πιο τολμηρό μουσικό συγκρότημα της εποχής.....ΝΕΒΜΑ live @ my club Παρασκευή 10 Αυγούστου και να μη λείψει κανείς.
....

Παραδοσιακό Θρακιώτικο μουσικοχορευτικό γλέντι διοργανώθηκε το περασμένο Σάββατο, στις 8.30 το βράδυ στο προαύλιο του σχολείου των Πετρωτών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Πετρωτών και τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο «Ωμέγα». Εν τω μεταξύ, αύριο, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα είναι ανοιχτός και ο «Μύλος Πετρωτών», όπου φιλοξενούνται εκθέματα του «Μουσείου Πέτρας».
......

ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ
14α Δημήτρεια Δαφνώνα, στις 11και 12 Αυγούστου
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις όχθες του ποταμού Νέστου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκεί όπου ο ποταμός περνάει δίπλα από το χωριό Δαφνώνα του Δήμου Ξάνθης, ο πολιτιστικός σύλλογος «Δήμητρα» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και το Δήμο Ξάνθης, θα πραγματοποιήσει τα «14α Δημήτρια Δαφνώνα». Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 11και 12 Αυγούστου.
Αναλυτικότερα:
11 Αυγούστου: 21.30 Συναυλία: Μανώλης Λυδάκης και Γεωργία Νταγάκη.
12 Αυγούστου: Παιδικές εκδηλώσεις: Οι Μουσικομικρούληδες. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δαφνώνα και αυτόν τον Αύγουστο...
.......

Γαλλοεβραίοι ανακάλυψαν τον Έβρο
Στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, προσγειώθηκε πτήση charter από το Παρίσι που μετέφερε 176 Γαλλοεβραίους πολίτες, οι οποίοι επέλεξαν τον Νομό Έβρου για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Η διαμονή τους θα γίνει σε μεγάλα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας του νομού, ενώ εκτός από τον ήλιο και την θάλασσα οι επισκέπτες θα περιηγηθούν σε διάφορες περιοχές και αξιοθέατα του Έβρου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί ειδικά γι αυτούς. Κατά την άφιξη τους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη από τα στελέχη του τμήματος τουρισμού της ΠΕ Έβρου, οι οποίοι τους καλωσόρισαν και τους προσέφεραν από ένα φωτοαντίγραφο πίνακα γνωστού Εβρίτη ζωγράφου, καθώς και διάφορες πληροφορίες που θα τους φανούν χρήσιμες κατά τις ημέρες των διακοπών τους.
Οι προαναφερόμενοι τουρίστες θα παραμείνουν στην περιοχή μας για μια εβδομάδα και στις 8 Αυγούστου θα ακολουθήσει το δεύτερο γκρουπ που θα αποτελείται από 200 και πλέον Γαλλοεβραίους.
........

BAZZAR 2012, ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΠΡΩΚΟΥΜΗ 1
ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΩΝΙΑ.... ΕΝΑΝΤΙ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
Τα καταστήματα legend, posto, εσωterra και νούφαρο διοργανώνουν ύστερα από ένα χρόνο και πάλι το γνωστό κι αγαπημένο bazzar για να περάσετε όμορφα να διασκεδάσετε αλλά και να έχετε όλοι την ευκαιρία για μια βραδιά να πραγματοποιήσετε έξυπνες και οικονομικές αγορές.....
Απώτερος σκοπός μας να περάσουμε όμορφα γι'αυτό το λόγο κοντά μας θα ειναι για μία βραδιά το δικό μας ανερχόμενο αστέρι που έχει βάλει φωτιά στη νυχτερινή Αθήνα ..... Πέτρος Δούκας με τη μπάντα του.....απλά για να κάψει και τη δική μας πόλη!!!!!
.........

ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...
ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!!!
Την προμήθεια ενός αυτοματοποιημένου συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων, μίας δράσης απόλυτα χρηματοδοτούμενης που συναρτάται με το έργο της δημιουργίας ποδηλατοδρόμων στην Κομοτηνή, ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής που συνεδρίασε εκτάκτως το πρωί της Παρασκευής. Το θέμα αφορά στη δημιουργία έξι σταθμών ενοικίασης ποδηλάτων. Πρόκειται για εκατό ποδήλατα μετακίνησης και για 128 θέσεις στάθμευσης. Το συμβούλιο ήταν έκτακτο λόγω των προθεσμιών που «τρέχουν» και πρέπει να ακολουθεί το πρόγραμμα υλοποίησης των ποδηλατοδρόμων στην πόλη μας το οποίο, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έχοντας ξεκινήσει το πρώτο κομμάτι της κατασκευής του.
(Σ.Σ. Καλά τα πάει ο γειτονικός Δήμος....Την ίδια ώρα όμως στον Δήμο Ξάνθης τίποτα δεν κινείται! Και ο Δήμος απλά μας κάνει τη ζωή...ποδήλατο!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »