*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Αυγούστου

SEE THROUGH

31 Αυγούστου
Άκουσον!
Άκουσον!
Ούτε μία, ούτε δύο αλλά... τρεις φορές ο Βαγγέλης Βασιλειάδης επεχείρησε να παρουσιάσει και την δική του θέση-απάντηση, στο ηλεκτρονικό Μέσον του Γ. Σιδηρόπουλου, για δήλωση του βουλευτή Ξάνθης Αλέκου Κοντού στο face book εναντίον του.
-Τι έκανε λοιπόν αυτός ο σπουδαίος δημοσιογράφος;
-Αφαιρούσε τις... αναρτήσεις του! Και με ποια αστεία δικαιολογείται λέτε;
-Διότι... δεν αποτελούν «επίσημη τοποθέτηση και δεν εξακριβώνεται ο πραγματικός τους συντάκτης, τυπικά!!!».
.......
*Βρε τον τυπικό... Που δεν έμαθε ακόμη ότι ο πρώτος κανόνας της έντιμης δημοσιογραφίας, είναι ακριβώς αυτός. Από την ώρα που παίρνεις μια δήλωση από το face book και την δημοσιεύεις, έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να δημοσιεύσεις και τον αντίλογο...
.......
*Αληθεύει ότι και ο Τσέπελης ακόμη παρενέβη για τον περιβόητο κάδο της Τέρμα Υδραγωγείου στον Δήμαρχο... για να υπερασπίσει τον υπάλληλο του Φανουράκη που ΠΑΡΑΝΟΜΑ χρησιμοποιείσαι το VAN του Κέντρου Πολιτισμού ως... ΙΧ;;;
Δυστυχώς αληθεύει και αυτό... Ο άνθρωπος έμαθε να κάνει τον... Δήμαρχο και να το παίζει «υπαρχηγός» του Δημάρχου, αλλά δεν θα του περάσει...
......

Αρχηγική εμφανώς η εμφάνιση του Φίλιππα Τσαλίδη το βράδυ της Τρίτης στην Λιτανεία της Εικόνας του Τιμίου Προδρόμου κι ίσως κι ένα μήνα στον πολιτευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μπάμπη Ευστρατίου (που απουσίαζε), ότι «στις επόμενες εκλογές που θα είναι και πάλι με λίστα αν είναι πρόωρες, εγώ παραμένω ΕΔΩ!»...
Το θέμα είναι ωστόσο άλλο. Θα δεχτεί τον... δεύτερο ρόλο στους «Ανεξάρτητους» ο Μπάμπης Ευστρατίου;;; Κι έχω την εντύπωση ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει πολύ εύκολα!
........

«Πυροτέχνημα» Τσεγγελίδη οι κατασχέσεις…
Μόνο ως «πυροτέχνημα» θα μπορούσε να σχολιάσει κανείς τις κατασχέσεις του Τσεγγελίδη σε κατ’ επιλογή καφέ μπαρ της πόλης, την ίδια ώρα μάλιστα που κάποιοι άλλοι προκλητικά παρανομούσαν και προκαλούσαν, επειδή προφανώς έχουν «μπάρμπα» στον Δήμο…
Άφησε ο Αντιδήμαρχος να περάσει όλο το καλοκαίρι όπου εν γνώσει της παρανομίας δεν έκανε τίποτα και βγήκε ξαφνικά (αφού μάλιστα ενημέρωσε και τα ΜΜΕ) να δείξει αυστηρότητα και τσαμπουκά στα μαγαζιά που τον παίρνει!
-Αποτέλεσμα;
Οι μισοί καταστηματάρχες της πόλης από χθες να τον κατηγορούν ευθέως για επιλεκτικές πρακτικές…
-Αλήθεια, ο Δήμαρχος υϊοθετεί τις «μαγκιές» του Αντιδημάρχου του; Και μάλιστα σε εποχές κρίσης;
……

Αγωγή στο "Χωνί" από τον αδελφό του πρωθυπουργού;
Είδηση βόμβα έσκασε πριν από λίγο αφού σύμφωνα με τους συντάκτες της εφημερίδας ο αδελφός του πρωθυπουργού τους έκανε αγωγή σχετικά με την υπόθεση χρηματοδότησης του ιδρύματος στο οποίο προεδρεύει. Είχαμε γράψει τότε ότι η χρηματοδότηση έγινε με το γράμμα του νόμου, αλλά η χρονική στιγμή που έγινε, λίγο μετά τις εκλογές δηλαδή, ήταν άστοχη όση ανάγκη και αν την είχε το ίδρυμα. Ειδικά στις παρούσες συνθήκες. Η εφημερίδα δεν δημοσιεύει το ακριβές περιεχόμενο της αγωγής, έτσι δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου αναμένοντας και την σχετική ανακοίνωση από το ίδρυμα, κυρίως όμως το περιεχόμενο της αγωγής για να μπορέσουμε να σχολιάσουμε: "Το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (ΜΦΙ), στο οποίο πρόεδρος είναι ο αδελφός του πρωθυπουργού Αλέξανδρος Σαμαράς , επέδωσε σήμερα αγωγή με την οποία ζητά 1.000.000 ευρώ από Το ΧΩΝΙ και πέντε δημοσιογράφους της.
PALO.gr
.....

Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου οι Αστυνομικοί
Για καθημερινές συμπλοκές μεταξύ των 800 λαθρομεταναστών που φιλοξενούνται στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων της Κομοτηνής έκανε λόγο μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κα Σταυρούλα Τζατζανά.
«Σε μια Σχολή-Εκπαιδευτικό Κέντρο- στοιβάζονται 800 μετανάστες, μένουν 200 σε κάθε έναν από τους κοιτώνες, όπου πριν έμειναν 60 δόκιμοι» δήλωσε αποκαλύπτοντας ότι καθημερινά αυξάνονται τα κρούσματα μεταδοτικών ασθενειών, με χαρακτηριστικότερο το χθεσινό περιστατικό μετανάστη με οξεία φυματίωση ο οποίος διεκομίσθη αρχικώς στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και εν συνεχεία σ’ αυτό της Καβάλας. «Ελλοχεύουν άπειροι κίνδυνοι για τους αστυνομικούς υπάλληλους που φυλάσσουν τους μετανάστες και την τοπική κοινωνία» δήλωσε η κα Τζατζανά επαναλαμβάνοντας το αίτημα της άμεσης υγειονομικής προληπτικής εξέτασης σε όλους τους μετανάστες.
.....

Άνθιμος εναντίον
τουρκικών σήριαλ
Στους τηλεοπτικούς σταθμούς που προβάλουν τουρκικά σήριαλ τα "έψαλλε" σήμερα στο κήρυγμά του ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Μιλώντας για τη συγχώρεση αναρωτήθηκε αν μπορούμε να συγχωρήσουμε τους υπευθύνους των σταθμών που προβάλουν τουρκικά σήριαλ. "Δεν είμαστε εναντίον της τέχνης. Αν οι γείτονές μας αλλάξουν στάση και αν σταματήσουν όσα γίνονται με το Πατριαρχείο να επανεξετάσουμε κι εμείς τη στάση μας, αλλά δεν μπορούμε να υποτασσόμαστε στο όνομα της εμπορευματοποίησης" είπε ο μητροπολίτης που κάλεσε τους πιστούς να "κλείσουν τις τηλεοράσεις όταν έχει τουρκικά σήριαλ!!!!
.....

Mηταράκης «Δεν υπάρχει καμιά σκέψη της
κυβέρνησης για την δημιουργία ΕΟΖ στην Θράκη»
«Δεν υπάρχει καμιά σκέψη της κυβέρνησης για την δημιουργία ΕΟΖ στην Θράκη», σχολίασε σήμερα το πρωί σε δηλώσεις του από την Αλεξανδρούπολη, ο υφυπουργός Ανάπτυξης ,Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Νότης Μηταράκης, υπογραμμίζοντας ότι, «προτεραιότητα όλων μας είναι να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που έχει αυτός ο τόπος». Σε συνάντηση που πραγματοποίησαν ο κ .Μηταράκης και ο Γ.Γ.Στρατηγικών και ιδιωτικών Επενδύσεων του υπουργείου Ανάπτυξης, κ. Πέτρο Σελέκο με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη , ενημερώθηκαν για τα επενδυτικά σχέδια του Δήμου, ενώ δεσμευτήκαν ως κυβέρνηση να τα εξετάσουν κατά προτεραιότητα λαμβάνοντας υπόψη το ιδιαίτερο αυξημένο ποσοστό ανεργίας που αντιμετωπίζει ο νομός. Όσο αφορά την ενδεχόμενη επένδυση των Χρυσορυχείων στην περιοχή, ο κ Μηταράκης διαβεβαίωσε τον κ.Λαμπάκη ότι δεν υπάρχει καμιά ειλημμένη απόφαση από την κυβέρνηση για την επένδυση αυτή.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »