*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Αυγούστου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

31 Αυγούστου
Με «ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ», Γιώργο Καρυπίδη και Αντώνη Χειμωνίδη ξεκινάει αύριο Σάββατο κατά τα καθιερωμένα στα θερινά «Ολύμπια» η Θρακική Σκηνή. Δύο νέοι καλλιτέχνες που ήδη αγαπάει η νεολαία της Ξάνθης, σε ελληνικές επιτυχίες, ενώ d.j. παραγωγοί του σταθμού ανεβάζουν στα ύψη την ατμόσφαιρα.
.....

Ακόμη δεν ξεκίνησαν οι γιορτές Π. Πόλης και άρχισαν οι ματαιώσεις και αντικαταστάσεις. Έτσι λοιπόν τελικά δεν θα γίνει η συναυλία του Γιώργου Καραδήμου την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30 στη πλατεία Μητροπόλεως και στη θέση του έρχεται το συγκρότημα Rock Domenica. Για να δούμε τι άλλο θα μας προκύψει στη συνέχεια.
.....

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 στην Κεντρική Σκηνή - Πλατεία ητροπόλεως και ώρα 20.45 Επίσημη έναρξη των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης από τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μιχαήλ Στυλιανίδη.
Συναυλία Μανώλης Μητσιάς - Βόρειος Ήχος.
Ο Μανώλης Μητσιάς υπήρξε πρωτεργάτης των καλλιτεχνικών ρευμάτων στις δεκαετίες του 60’ και 70’, ενώ φυλακίστηκε για την πολιτική του δράση από τη δικτατορία. Είναι ο μοναδικός Έλληνας τραγουδιστής με τόσο ευρύ ρεπερτόριο, αφού του εμπιστεύτηκαν τα αριστουργήματα τους οι μεγαλύτεροι συνθέτες και ποιητές μας.
Μαζί του ο Βόρειος Ήχος.
........
Στέκι Πολιτιστικού Συλλόγου “Οι Βάτραχοι” – Οδός Πινδάρου Ενίσχυση για το Γηροκομείο Ξάνθης.
Στηρίζουμε και φέτος την ενίσχυση των δικών μας ανθρώπων. Από την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και μέχρι την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στο στέκι μας θα υπάρχει κουμπαράς για την ενίσχυση του Γηροκομείου Ξάνθης.
.........

Αποχαιρετιστήριο σούπερ πάρτι στο My club με τους φοβερούς Master Tempo στην τελευταία συναυλία του καλοκαιριού και μάλιστα με... πανσέλληνο! Το δημοφιλές τρομερό συγκρότημα συναρπάζει και ξεσηκώνει τους φίλους του. Μη τους χάσει κανείς.
.....

Την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012, Κεντρική Σκηνή - Πλατεία Μητροπόλεως
20.30 Συναυλία Xanthi’s Brass Band Project, America’s Soul.
Ένα μουσικό ταξίδι στην Αμερικανική Ήπειρο με τους Xanthi’s Brass Band Project», σε συνεργασία με την Αμερικανική Γωνιά της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης και του Μορφωτικού Τμήματος της Αμερικανικής Πρεσβείας. Οι Xanthi’s Brass Band Project, εδώ και τρία χρόνια πραγματοποιούν πλήθος συναυλιών παίζοντας σε party’s, εκδηλώσεις και events.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »