*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

30 Ιουνίου
Ένας ξεχωριστός χώρος που σίγουρα θα σας συναρπάσει, αν είστε ερωτευμένος ή... ρομαντικός της εποχής! Ο λόγος για το ΑΠΟΘΗΚΗ open cafe bar bistro του Elisso Hotel που προσφέρει τρομερή δροσιά τα πρωινά και το μεσημέρι, ενώ το βράδυ είναι υπέροχα για ένα ποτό αλλά και φαγητό, δοκιμάζοντας τις υπέροχες γεύσεις και την κουζίνα του σεφ του Elisso Hotel. Δώστε αξία στην έξοδό σας...
.....

H Δημοτική Ενότητα Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης διοργανώνει την Κυριακή 1 Ιουλίου και ώρα 11.30 Φεστιβάλ Graffiti στις Φέρες, απέναντι από το Τουριστικό Κέντρο.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν: NAR από Θεσσαλονίκη, ? από Θεσσαλονίκη, PR3 από Κομοτηνή, FOG από Κομοτηνή, MRNS από Φέρες και PEMAS από Φέρες.
.........

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών και εκπαιδευτικών της δράσεων, η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης σε συνεργασία με καθηγητές του τμήματος μουσικών σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του τμήματος λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής του Α.Τ.Ε.Ι. Άρτας, καθώς και του Δήμου Αβδήρων στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αβδήρων, οργανώνουν το 4ο φεστιβάλ λόγιας ανατολικής μουσικής.
Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Ιουλίου στο λαογραφικό μουσείο Ξάνθης.
......

Το Σάββατο 7 Ιουλίου στις 9 το βράδυ διοργανώνεται η συναυλία του καλοκαιριού με τον κορυφαίο Στέλιο Ρόκκο live και όλο το συγκρότημά του live σε παλιές και νέες του επιτυχίες, στο beach bar GOA Μαγγάνων!!!
Να μη λείψει κανείς...
........

Το σεμινάριο της επιτροπής για τη Σχολική Μουσική Εκπαίδευση και την Εκπαίδευση των εκπαιδευτικών (Music in Schools and Teacher Education Commission, για συντομία MISTEC), πραγματοποιείται στην Κομοτηνή, 9-14 Ιουλίου 2012. Το επιστημονικό μέρος του προγράμματος περιλαμβάνει 24 papers και workshops και 7 posters από καθηγητές, ερευνητές και εκπαιδευτικούς από όλο τον κόσμο. Το σεμινάριο MISTEC2012 θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 9/7/2012 και θα ολοκληρώσει τις εργασίες του την Παρασκευή 13/7/2012. Ο χώρος διεξαγωγής του συνεδρίου είναι η κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων στο κτίριο της Περιφέρειας (πρώην νομαρχία Ροδόπης).
.......

Μύκονος γίνεται καθημερινά και κυρίως το Σαββατοκύριακο, η υπέροχη πισίνα του Ξενοδοχείο LE Chalet
Κόσμος πολύς, ρακέτες, βόλευ, τάβλι, τέλεια μουσική, σφηνάκια δίπλα στο νερό και γενικά ένας χαμός!!!
Απόλαυση ωστόσο είναι και ένα βραδινό ποτό στο καταπληκτικό POOL BAR του Le chalet που δεν πρέπει να χάσει κανείς Ξανθιώτης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »