*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

SEE THROUGH

30 Ιουνίου
ΣΔΟΕ:
Επιμένει για τον αντιδήμαρχο
Ύστερα από το δημοσίευμα και τη συνέντευξη του πρώην αντιδημάρχου Δομοκού Κώστα Σκριμπόνη στην aftodioikisi.gr και τα λεγόμενά του, ότι οι «διώκτες» του οικονομικού εγκλήματος λένε ψέματα, πηγές του ΣΔΟΕ τόνιζαν στην ιστοσελίδα ότι η έρευνα που έχει κάνει το Σώμα είναι σε βάθος και εμπεριστατωμένη και πως αυτή τη στιγμή το ΣΔΟΕ λειτουργεί ως προανακριτικός υπάλληλος, καθώς υπάρχει εισαγγελική εντολή, και άρα τα στοιχεία αποτελούν μέρος τη δικογραφίας.
Μάλιστα, όπως σημείωναν, από τον εισαγγελέα θα προχωρήσουν όλες εκείνες οι διαδικασίες για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος, όπως το «πάγωμα» των λογαριασμών του συγκεκριμένου προσώπου και η ποινική δίωξη.
(Σ.Σ. Εδώ μιλάμε φυσικά για 4-5 εκατομμύρια Ευρώ που βρέθηκαν σε διαφόρους λογαριασμούς για τον πρώην Αντιδήμαρχο Δομοκού..!)
...

Στην 15η Εμπορική Έκθεση της Αλεξανδρούπολης, που θα πραγματοποιηθεί 13-16 Ιουλίου, αποφάσισε να συμμετέχει το Επιμελητήριο Ξάνθης. Στη διοργάνωση μπορούν να πάρουν μέρος επιχειρήσεις με παραγόμενα προϊόντα, είδη σύγχρονης κατοικίας, αυτοκίνητα και υπηρεσίες. Να σημειωθεί ότι το Επιμελητήριο Ξάνθης θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν στην έκθεση των προϊόντων όπως την ενοικίαση χώρου, κατασκευή και βασικό εξοπλισμό περιπτέρου, μεταφορά και ασφάλιση εκθεμάτων.
.......

Πάλι δεν σηκώθηκαν οι χρυσαυγίτες στην ορκωμοσία των μουσουλμάνων
Οπως συνέβη και πριν ένα μήνα, έτσι και την περασμένη Πέμπτη δεν σηκώθηκαν όρθιοι αλλά αντίθετα έμειναν καθιστοί στις θέσεις τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όταν κλήθηκαν να ορκιστούν στο κοράνι οι τρεις μουσουλμάνοι βουλευτές της Θράκης.
Οι Αχμέτ Χατζηοσμάν, Αιχάν Καραγιουσούφ και Χουσειν Ζειμπέκι ορκίστηκαν στο κοράνι ξεχωριστά από τους υπόλοιπους χριστιανούς συναδέλφους τους, ως είθισται. Ωστόσο οι χρυσαυγίτες είναι δύσκολο να αποδεχθούν ότι υπάρχουν μη χριστιανοί έλληνες βουλευτές...
Που ν’ αρχίσουν κάποιοι από αυτούς να λένε ότι είναι... Τούρκοι, τι έχει να γίνει!!! Το φαντάζεστε;;;
.......

ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΜΕ ΞΑΝΘΗΣ 4 ΙΟΥΛΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΑΝΘΗΣ
Συζητάμε, οργανωνόμαστε, δρούμε για
Την δραματική κατάσταση σε Υγεία – Πρόνοια (φάρμακα, προνοιακά επιδόματα, καθυστερήσεις υγειονομικών επιτροπών, ελλείψεις προσωπικού – υλικών σε δομές υγείας,κα.)
Την φοροληστεία
Τα κοψίματα ρεύματος στα σπίτια
Τετάρτη 4 Ιούλη στις 8μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο
Θέλουμε συναίνεση να φτάσουμε στον πάτο
Οργάνωση ΠΑΝΤΟΥ να ρθουν τα πάνω κάτω
Λαϊκή Επιτροπή Ξάνθης
(Π.Α.ΜΕ. – ΠΑΣΕΒΕ – ΜΑΣ – Σύλλογος Γυναικών
.............

Μήνυση για την παράνομη χρήση του server της
Περιφέρειας ΑΜΘ θα καταθέσει ο Α. Γιαννακίδης
Μήνυση για το περιστατικό της παράνομης χρήσης του server της περιφέρειας, μέσω του οποίου αναρτήθηκαν sites διαφόρων περιεχομένων και παράνομων παροχών, θα καταθέσει ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Άρης Γιαννακίδης. Παράλληλα, ήδη από την περασμένη Δευτέρα που το θέμα αποκάλυψε blog της Αλεξανδρούπολης, έχει δοθεί εντολή για τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ενώ έχει ενημερωθεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που θα διερευνήσει το περιστατικό με εντολή εισαγγελέα, μετά την κατάθεση της μήνυσης από τον περιφερειάρχη.
…………….

Μητέρα, αυτά τα γκολ ήταν για σένα!
Στη μητέρα του αφιέρωσε ο Μάριο Μπαλοτέλι τα γκολ που πέτυχε απέναντι στη Γερμανία και οδήγησαν την Ιταλία στον τελικό του Euro 2012. Ο φορ της Μάντσεστερ Σίτι, μετά το τέλος του αγώνα, πήγε στη θετή μητέρα του και την αγκάλιασε.
«Αυτό που κρατάω από αυτό παιχνίδι είναι η στιγμή που πήγα στη μητέρα μου μετά το τέλος του αγώνα με τη Γερμανία. Με αγκάλιασε και της είπα: ''μητέρα, αυτά τα γκολ ήταν για σένα''» δήλωσε ο Μπαλοτέλι και πρόσθεσε:
«Περίμενα για αυτήν τη στιγμή πολύ καιρό. Ειδικά από τότε που ήρθε η μαμά μου, ήθελα πολύ να την κάνω ευτυχισμένη. Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου, ωστόσο ελπίζω την Κυριακή να είναι ακόμη καλύτερα».
Η Σίλβια τον υιοθέτησε σε ηλικία 3 ετών, καθώς οι κανονικοί του γονείς, μετανάστες από την Γκάνα, δεν ήταν σε θέση να τον μεγαλώσουν.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »