*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιουνίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

20 Ιουνίου
*Συνεχίζουν και πάλι παρέα Giorgos Karipidis & Antonis Himonidis τα LIVE στο πανέμορφο Café - Cafe του Θέμη Ζουμπουλίδη (στον πεζόδρομο της Δαγκλή - πλατεία Ελευθερίας) αύριο Πέμπτη 21 Ιουνίου. Και αυτό το καλοκαίρι... Κάθε Πέμπτη στα καταπληκτικά live του Cafe-Cafe!
.....

Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής διοργανώνει μουσικοχορευτική εκδήλωση στη μνήμη του Θρακιώτη παραδοσιακού οργανοπαίχτη Χρήστου Κουρούδη, στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 και ώρα 21:00΄. Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα μουσικά σχήματα των: Χρήστου Κουρούδη – Νίκου Ζαπάρτα – Παναγιώτη Μπαρμπούδη - Σωματείο Παραδοσιακής Μουσικής «Ιωάννης Βατάτζης», οι «Εμπειροτέχνες» και ο γνωστός Θρακιώτης καλλιτέχνης Βαγγέλης Δημούδης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
.......

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.
Το τμήμα Γυναικών του Συλλόγου Ποντίων Νομού διοργανώνει 2 ήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα, Μετέωρα, λίμνη Πλαστήρα
Αναχώρηση 23 Ιουνίου και επιστροφή στις 24 Ιουνίου 2012.
Κόστος εκδρομής 50,00 €.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6936553628 κ.Ερμιόνη και 6977503898 κ. Μαρία
..........

Ένα ανανεωμένο ατμοσφαιρικό pool bar σας περιμένει να περάσετε τη μέρα σας χαλαρώνοντας δίπλα στο νερό της πισίνας μας με δροσερά cocktail για ανάσες δροσιάς τις καυτές ώρες της ημέρας αλλά και της νύχτας!
Pool Bar “Le Chalet”! το meeting point του καλοκαιριού!!!
τηλ: 25410 68511-15 Τιμή εισόδου 4 Ευρώ!
Η καλοκαιρινή επιλογή σας στη Ξάνθη!
.........
29η ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Η εκδήλωση της 29ης Βορειοελλαδικής Ορειβατικής Συνάντησης γίνεται για τρίτη φορά στην πόλη της Κομοτηνής μέσα σε διάστημα 30 χρόνων. Η 29η ΒΟΣ πραγματοποιείται στο Παπίκιο όρος με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας του ΕΟΣ Κομοτηνής.
Οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί και ο σύλλογος βρίσκεται σε αναμονή των ορειβατών που θα καταφθάσουν από όλα τα μέρη της Ελλάδας για να κατασκηνώσουν στο χώρο γύρω από το καταφύγιο του συλλόγου για να πραγματοποιήσουν από κοινού μια γιορτή της ορειβασίας, της φύσης, του βουνού και των 30 χρόνων δράσης του τοπικού συλλόγου. Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είναι και όλοι, είτε έχουν ασχοληθεί με την ορειβασία είτε θέλουν να γευτούν για πρώτη φορά την ομορφιά της Ροδόπης.
......

Ο Ροταριανός Όμιλος Ξάνθης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012, στις 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, κτίριο πρώην Νομαρχίας, Λεωφόρος Δημοκρατίας 1), στην Ημερίδα «Η Δίκη της Νυρεμβέργης (1945/46)» που διοργανώνει σε συνεργασία με το ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΟΔΟΠΗΣ και προσκεκλημένους ομιλητές τους κκ. Ewald Behrschmidt, αντιπρόεδρο του Εφετείου Νυρεμβέργης και Δρ. Θεόδωρο Ραδίσογλου, ορκωτό διερμηνέα και μεταφραστή για την ελληνική γλώσσα στο Πρωτοδικείο Νυρεμβέργης με πλούσιο συγγραφικό έργο για το θέμα «Διερμηνείς και μεταφραστές στη Δίκη της Νυρεμβέργης». Ομιλητής επίσης, εκ μέρους της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, θα είναι ο Επίκουρος Καθηγητής στον Τομέα Διεθνών Σπουδών κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »