*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

31 Μαΐου
Μετά την μεγάλη τους επιτυχία στην Αθήνα, επανέρχονται δριμύτεροι... "Thursday Night" Live με τους Γιωργο Κουμουλιδη & Band Symvant και σήμερα στο καφέ μπαρ DA VINCI. Μαζί τους και η υπέροχη Γεωργία Ταχτσόγλου.
.........

Τελικά αύριο Παρασκευή 1 Ιουνίου θα γίνει το επίσημο άνοιγμα της πισίνας του ανανεωμένου και υπέροχου Pool bar και της πισίνας του υπέροχου LE CHALET.
Μοναδική απόλαυση για τον καφέ ή το ποτό σας... σε ένα φανταστικό περιβάλλον. Τηλέφωνο 25410 68511.
...........

Μη χάσετε την πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού. ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ – ΖΟΥΓΑΣ - ΣΤΑΡΟΒΑΣ στο ROMEO Live αύριο Παρασκευή 1 Ιουνίου.
*RESERVE 6936974880... 15 ευρώ ΕΙΣΟΔΟΣ.
-Κλείστε σήμερα κιόλας τραπέζι.
...........

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΕΚΙΝΑ. ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΠΙΟ ΞΕΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ PARTY ΘΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ Η ΠΥΞΙΔΑ... ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 21.00 ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ PARTY, ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΠΟΤΟ ΠΟΛΛΑ COCTAIL KAI TON ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ DJ VnL ΣΤΑ DECKS ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ. ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Και μη ξεχνάτε ότι ΠΥΞΙΔΑ είναι μόνο το Ισόγειο...
....

Αυτήν την Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012 στις 9:30 μ.μ.
στο Μυρωδάτο και στο ράντζο ''Κυριακού'', στα άλογα του Μυρωδάτου, η μεγάλη συναυλία... Μωβ Όνειρα live!
Διοργανωτές: Μωβ Όνειρα. Μη χάσετε την συναυλία.
............

“Το Σενάριο Στον Κινηματογράφο”,
1, 2 και 3 Ιουνίου στην Αλεξανδρούπολη
“Το Σενάριο Στον Κινηματογράφο” είναι το θέμα του 25ου Πανελληνίου Συνεδρίου Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη 1,2 και 3 Ιουνίου 2012 στο συνεδριακό Κέντρο Alexander Beach με τη στήριξη της Περιφέρειας Αναταλοκής Μακεδονίας-Θράκης και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Ο Φλοίσβος φέτος ανοίγει τις πόρτες τους νωρίς! Η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης προσκαλεί όλους στις προβολές που πραγματοποιούνται στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «Φλοίσβος» στο πλαίσιο του Συνεδρίου

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »