*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΩΡΑ 13.30

30 Απριλίου
Συνεδριάζει την Δευτέρα 30 Απριλίου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
ΘΕΜΑ 1ο : Σχετικά με τη λήψη απόφασης για την Ανάκληση της Άδειας Ίδρυσης & Λειτουργίας κατ/τος
Ουζοπωλείο-Ψαροταβέρνα ιδιοκτησίας του ΔΕΡΜΕΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ του Κωνσταντίνου που βρίσκεται στην οδό Αγ. Αθανασίου 2 στην Ξάνθη. (εισηγήτρια: Γκαϊτατζή Ξανθή)
ΘΕΜΑ 2ο:Σχετικά με τη λήψη απόφασης για την παραχώρηση της Κεντρικής Πλατείας στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο στα πλαίσια των Γιορτών Νεολαίας
2012. (εισηγητής: Πρόεδρος ΚΠΔΞ, Εμμανουήλ Φανουράκης)
ΘΕΜΑ 3ο:Σχετικά με τη χορήγηση άδειας επιχειρήσεων προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου στον ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΗ ΑΣΗΜ του Τζεμαλή, στην οδό Θερμοπυλών 13 στην Ξάνθη. (εισηγήτρια: Καραμόσχου Ελένη)
ΘΕΜΑ 4ο:Ανανέωση άδειας υπαίθριου πλανοδίου εμπορίου της Παπαδοπούλου Παναγιώτας του Γεωργίου. (εισηγητής: Κηπουρός Κωνσταντίνος)
ΘΕΜΑ 5ο:Σχετικά με τη θέση στάθμευσης ασθενοφόρου ΕΚΑΒ στo κέντρο της πόλης. (εισηγητής: Τερζόγλου Μελέτης)
ΘΕΜΑ 6ο:Προσωρινές Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή που υλοποιείται το έργο: «Διαμόρφωση τμήματος της οδού Μ. Καραολή». (εισηγητής: Τερζόγλου Μελέτης)
ΘΕΜΑ 7ο :Κυκλοφοριακή ρύθμιση εντός του οικισμού Ισαίας.(εισηγητής: Τερζόγλου Μελέτης)
ΘΕΜΑ 8ο: Σχετικά με τη λήψη απόφασης για την παραχώρηση του υπαίθριου Δημοτικού Αμφιθεάτρου της Κεντρικής Πλατείας στον Γεώργιο Μπόσκου,(πρότυπο Παιδικό Σταθμό «Μαγικός Αυλός»). (εισηγήτρια: Ασηξαρίδου Παρθένα)
ΘΕΜΑ 9ο: Σχετικά με τη λήψη απόφασης για τη συμπλήρωση της 395/2007 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με νέους κοινόχρηστους χώρους για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.(εισηγητής: Παπαδόπουλος Μιχαήλ)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »