*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Μαΐου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

01 Μαΐου
*Σύμφωνα με γνωστή ιστοσελίδα, στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ βρίσκεται λίστα με ονόματα 695 δικηγόρων και συμβολαιογράφων, οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι έχουν στην κατοχή τους ακίνητη περιουσία ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και την ίδια στιγμή δηλώνουν στην εφορία χαμηλά ή ακόμη και μηδενικά εισοδήματα. Στην λίστα λοιπόν βρίσκονται και μεγαλοδικηγόροι από τον Έβρο και τη Ροδόπη!!!
Αλλά και την... Ξάνθη όπως χθες μου είπε έγκυρη πηγή, που προχώρησε ακόμη περισσότερο αναφερόμενος και σε άλλα πράγματα!
.......
*Σύμφωνα με πληροφορίες οι φορολογούμενοι αυτοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με εξονυχιστικό έλεγχο του «πόθεν έσχες» αλλά και με άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών, προκειμένου να αποκαλυφθούν όσοι αποκρύπτουν τα πραγματικά εισοδήματά τους ή έχουν αποκτήσει ακίνητα και συνάλλαγμα με... «μαύρο χρήμα»!!!
......
*Στην λίστα του ΣΔΟΕ βρίσκεται ένας δικηγόρος από την Ορεστιάδα, μία δικηγόρος από την Αλεξανδρούπολη και δύο δικηγόροι από την Κομοτηνή, καθώς οι διασταυρώσεις που πραγματοποίησε η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, εντόπισε στην περιουσία τους… εξόφθαλμες περιπτώσεις, αλλά δεν αποκλείεται τίποτα και για ορισμένα «δικά μας»... αστέρια που πλούτισαν δυσανάλογα από τα παράβολα που δήλωναν μέχρι τώρα, αφού η... αμοιβή τους σε... «μαύρο χρήμα», ήταν πολλές φορές τουλάχιστον τριπλάσια ή πενταπλάσια του παράβολου που δήλωναν.
......
*Το υπουργείο Οικονομικών έχει δώσει λοιπόν εντολή να ενταθούν οι έλεγχοι στην «ελίτ» των φορολογουμένων, αφού με το νέο Μνημόνιο έχει δεσμευτεί για τη διενέργεια 1.300 ελέγχων έως το τέλος του έτους σε φυσικά πρόσωπα με μεγάλη ακίνητη περιουσία αλλά και... χρήμα σε καταθέσεις σε τράπεζες του Εξωτερικού, με προτεραιότητα μάλιστα την Γερμανία κι όχι την Ελβετία...
Ας περιμένουμε λοιπόν λίγο ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιο... Κάποια στιγμή όλα θα βγουν στο φως!
Για δικαίους, αδίκους και κυρίως τα ΤΕΡΑΤΑ και ΤΡΩΚΤΙΚΑ που στο μόνο που πιστεύουν μέχρι... τρέλας, είναι το ΧΡΗΜΑ και τίποτα άλλο!!!
........
*Τυχαίο; Δεν νομίζω....
Αλλά σχεδόν καμιά εφημερίδα εκτός από τον «Μαχητή» και την «Αδέσμευτη», δεν δημοσίευσε την τελευταία καταγγελία του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Αβδήρων, Γιώργου Τσιτιρίδη....κατά του Δημάρχου Βασίλη Τσολακίδη και του στενού συνεργάτη του Γιώργου Σίσκου!
-Τι σου κάνει μια... διακήρυξη παραπάνω τελικά!!!
......
*Την Πέμπτη στις 5.30 το απόγευμα θα μιλήσει στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης, ο αρχηγός του «ΟΧΙ»και του ψηφοδελτίου του ΕΠΑΜ γνωστός οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης, όπου θα παρουσιάσει και το ψηφοδέλτιο Ξάνθης.
-Το Xanthi channel κάνει προσπάθειες για να μεταδώσει ζωντανά την ομιλία του Δημήτρη Καζάκη, αφού πρόκειται για κορυφαίο ρήτορα και αξιόπιστο πολιτικό, αλλά αξίζει να τον ακούσετε και να τον χειροκροτήσετε από κοντά!
......
*Υποψήφιος του ψηφοδελτίου του ΟΧΙ της ΨΥΧΗΣ και του ΕΠΑΜ στη Ξάνθη, είναι ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης. Και αμφιβάλω πολύ, αν τα γνωστά κόμματα –και ιδίως τα αυτοαποκαλούμενα μεγάλα- έχουν υποψήφιο της δικής του προσωπικότητας, εμβέλειας και ψυχής. Πολύ αμφιβάλω, χωρίς να θέλω να αδικήσω κανέναν υποψήφιο...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »