*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

Επίθεση κατά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ, ΠΑΣΟΚ Για φιλί ζωής στο ΠΑΣΟΚ μίλησε ο Μιχελάκης

30 Απριλίου
*Απευθείας μετάδοση της ομιλίας του
από Xanthi channel και Radio Kanali 99.3 fm.
Ισχυρή κυβέρνηση και ψήφο στις 7 Μαΐου ζήτησε ο Γιάννης Μιχελάκης, από την Ξάνθη το απόγευμα της Κυριακής, τόσο κατά την συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης, όσο και κατά την κεντρική του ομιλία στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης.Η ΝΔ είναι το μόνο κόμμα που με Πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, τόνισε ο κύριος Γιάννης Μιχελάκης με έμφαση, ενώ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κυρίως κατά των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του Πάνου Καμμένου λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Όσοι ψηφίσουν τις λεγόμενες αντιμνημονιακές δυνάμεις δίνουν φιλί ζωής στο ΠΑΣΟΚ»! Μάλιστα αποκάλεσε τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και τον κο Πάνο Καμένο «μεταλλαγμένο Τσίπρα» θέτοντας το ερώτημα: «Αυτή τη στιγμή που η Ευρώπη αλλάζει εμείς δεν μπορούμε να είμαστε έξω από αυτή. Εμείς θα ακούσουμε εκείνους που με την πολιτική τους μας βγάζουν εκτός Ευρώπης;».«Το ερώτημα είναι ποιος είναι αυτός που μπορεί να κυβερνήσει. Το ΠΑΣΟΚ; αυτό είναι αυτό που μας έβαλε στο Μνημόνιο. Τα άλλα κόμματα δεν έχουν κάποιο σχέδιο, δεν παρουσιάζουν κάτι αξιόπιστο, αλλά λένε πράγματα που χαϊδεύουν απλά τα αυτιά των πολιτών κερδίζοντας στο δίκαιο θυμό και τη δίκαιη οργή του κόσμου» επισήμανε ο κος Μιχελάκης, καταθέτοντας και το πρόγραμμα του κόμματος εν όψει των εκλογών της Κυριακής.Στην ομιλία του ο κος Μιχελάκης είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και στον Ε. Βενιζέλο σημειώνοντας ότι «ο κος Βενιζέλος ξέρει ότι ο λαός θα του γυρίσει την πλάτη, μπορεί να λέει ό,τι θέλει γιατί δεν πρόκειται να εκλεγεί.»
Αναφερόμενος στη δήλωση του κ. Παπανδρέου, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους ολόκληρου του πολιτικού συστήματος για τη σημερινή κατάσταση της χώρας, ο κος Μιχελάκης δήλωσε πως «όταν θέλει να πει κάτι η ΝΔ το λέει ο πρόεδρός της ή τα στελέχη της».
ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΖΗΤΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ....
Στην ομιλία του στο Επιμελητήριο Ξάνθης ο κύριος Γιάννης Μιχελάκης τόνισε με έμφαση:
«Έρχονται τώρα εκ των υστέρων και λένε όλοι ότι το Μνημόνιο ήταν λάθος. Τότε όμως που τα λέγαμε εμείς μας ρίχνανε λάσπη και λέγανε τον Σαμαρά πρωθυπουργό της δραχμής» σημείωσε ο ίδιος εξηγώντας πως έπρεπε «να υλοποιηθούν οι αποφάσεις τις 26 Οκτωβρίου για κούρεμα του χρέους και μείωση του επιτοκίου για να μπορέσουμε να κερδίσουμε χρόνο. Και εκεί ο Σαμαράς κόντρα σε ένα ρεύμα εύκολου λαϊκισμού είπε ότι αυτό πρέπει να γίνει. Είπε ουσιαστικά όχι στη δραχμή και όχι στην έξοδο από την Ευρώπη», εκτιμώντας ο ίδιος πως η ΝΔ μπορούσε να είχε επιλέξει τον εύκολο δρόμο του όχι και να διατηρήσει υψηλά δημοσκοπικά ποσοστά, όμως «επέλεξε τον δύσκολο δρόμο, την υπεύθυνη στάση για το πώς πρέπει να πορευτεί η χώρα».
Ο κος Μιχελάκης επισήμανε ακόμη πως «ο κόσμος περιμένει συγκεκριμένα πράγματα. Στις 7 Μαΐου περιμένει μια ισχυρή κυβέρνηση η οποία θα κάτσει να δουλέψει και θα δώσει πνοή σε έναν λαό που έχει χάσει την ελπίδα του». Παράλληλα ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά πως «το ζήτημα είναι να υπάρξει βιώσιμη κυβέρνηση, αλλιώς θα καταρρεύσει. Εσείς τι θα επιλέγατε ανάμεσα στην ακυβερνησία και το χάος;»
«Το ζήτημα είναι τι συμφέρει τη χώρα. Ποια είναι η εθνική επιταγή που είναι απαραίτητη για τη χώρα. Η Κυβέρνηση που θα βγάλει ο Ελληνικός λαός πρέπει σε μια συμμαχία και συνεννόηση με την κοινωνία να αναπτύξει το πρόγραμμα που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση. Η επόμενη ημέρα είναι ένας αγώνας να ξαναφέρουμε τη χώρα εκεί που πραγματικά της αξίζει και όχι εδώ που την έχουν καταντήσει. Το χάος και η ακυβερνησία είναι το τελευταίο που θα ήθελε κανείς σε αυτή τη χρονική στιγμή» συμπλήρωσε ο ίδιος, τονίζοντας πως είναι εθνική επιταγή η ύπαρξη ισχυρής κυβέρνησης και όχι «κομματική μισαλλοδοξία της ΝΔ».
Ωστόσο κος Μιχελάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της συνεργασίας τονίζοντας ότι «η χώρα πρέπει να έχει μια ισχυρή κυβέρνηση. Το ζητούμενο είναι στις 7 Μαΐου να υπάρχει ισχυρή κυβέρνηση που θα μπορεί να κυβερνήσει και να εφαρμόσει το σχέδιο της. Ο τόπος στις 7 Μαΐου πρέπει να κυβερνηθεί»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »