*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

31 Μαρτίου

Αυτή την Δευτέρα και κάθε Δευτέρα στις 22:00 το cafe-bar 'Το Πέτρινο" σας προσκαλεί στο Live της ΛΑΪΚΗΣ Δεύτερας με έντεχνες και ρεμπέτικες πινελιές από τους: Στέλιο Στεφανίδη, Κοντογιώργη Ανδρέα και Ειρήνη Τσια.
Είσοδος Ελεύθερη
Ελάτε να τραγουδήσετε, να χορέψετε, να διασκεδάσετε και ασφαλώς να περάσετε τέλεια.
........

lets party σήμερα στο EMBARGO bar του Κώστα Δημητρακάκη με είσοδο (μαζί με το ποτό), μόνον 5 Ευρώ. Δηλαδή με απλά λόγια, παίρνετε την παρέα σας, ανεβάζετε την διάθεσή σας και σπεύδετε στο Embargo για χορό και διασκέδαση μέχρι ν’ αντέξετε... Άλλωστε η είσοδος είναι ιδιαίτερα ελκυστική για όλους. 5 Ευρώ το ποτό...
.....


ΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΞΑΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ!!!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ!!!
ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΑΣ:
ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ-ΣΠΙΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΗ - ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ !!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ!!! ΤΗΛ ΡΕΖΕΡΒΕ 25410 68050.
.......


Μετά την πολύ επιτυχημένη συναυλία του Φεβρουαρίου, ο Βαγγέλης Κοντόπουλος και οι On the road επιστρέφουν για το τελευταίο live του χειμώνα και το πρώτο της άνοιξης. Μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη κέφι και αγαπημένα δικά τους τραγούδια και όχι μόνο!!! Κήπος cafe-bar. Σήμερα στις 10 το βράδυ.
.......


Ο Γιάννης Κότσιρας παρέα με μια υπέροχη ομάδα πέντε μουσικών ταξιδεύει στις 4 Απριλίου για την Κομοτηνή!
Το “On the road” (στο δρόμο) είναι μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση, διάρκειας δυο ωρών, με επιλογές από αγαπημένα τραγούδια της ευρύτερης ελληνικής δισκογραφίας αλλά και δικά του αγαπημένα γνωστά και «άγνωστα».
Πέντε σπουδαίοι μουσικοί, κυριολεκτικά συμπρωταγωνιστούν σε αυτή τη μουσική προσέγγιση, βάζοντας ο καθένας την ενορχηστρωτική του πρόταση, την προσωπική του δεξιοτεχνία αλλά και ικανοποιώντας την ανάγκη έκφρασης του, μέσα από την αυτοσχεδιαστική ελευθερία της παράστασης.
………


3ημερη ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Το Κ.Α.Π.Η. Δήμου Ξάνθης θα πραγματοποιήσει για το Πάσχα 3ήμερη εκδρομή στη Χαλκιδική στο ξενοδοχείο Kriopigi Beach από 14-4-2012 έως 16-4-2012. Τιμή συμμετοχής 120 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται μεταφορά με κλιματιζόμενο λεωφορείο, πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 στο κεντρικό κτήριο του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Ξάνθης (Καπνεργατών 1).
Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στο ιατρείο του Κ.Α.Π.Η. από 09.00 εώς 13.00 π.μ.
Σημείωση: Τα συνολικά έξοδα εκδρομής βαραίνουν εξ ολοκλήρου τους συμμετέχοντες.
…….

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »