*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Οκτωβρίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

28 Οκτωβρίου
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φοιτητών Ξάνθης «η Γέφυρα» σε συνεργασία με το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης διοργανώνει φέτος το δεύτερο φεστιβάλ Graffiti, το οποίο θα λάβει χώρα το Σάββατο 29/10 στο κτίριο του συλλόγου, στις φοιτητικές εστίες Κιμμέριων. Καλλιτεχνικές ομάδες Graffiti από την Ξάνθη και την Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας ως καμβά τους τοίχους του κοινόχρηστου χώρου της γέφυρας, θα επιδείξουν αυτή την σύγχρονη μορφή τέχνης, ενώ παράλληλα δεν θα λείπει η μουσική και οι προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ σχετικών με το θέμα του Graffiti. Η μέρα του φεστιβάλ θα κλείσει με μια live συναυλία στον χώρο από τους Burning city soundsystem. Συμμετέχουν οι: FF, OUTOPIA, JNB, REB. Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 19.00.
......

Καλά πάνε τα ρεζερβέ για την μεγάλη βραδιά με τον Αντώνη Ρέμο αύριο Σάββατο 2 Οκτωβρίου. Ήδη τα τηλέφωνα στο 2ήμερο που απομένει είναι συνεχή και οι Οργανωτές πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να έχουν την αναμενόμενη επιτυχία που σημαίνει τουλάχιστον 1000 προσκλήσεις στην είσοδο... Άλλωστε ένας είναι ο Ρέμος.
……..

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΛΒΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ RICH LIVE Clubbing ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΜΑΣ. Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΦΙΑΛΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ TOY RICH ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΒΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗ. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΟΣΩΝ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΒΙΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!
...........

Επιτέλους άνοιξε και ήδη συγκεντρώνει τους φίλους της Μπύρας και όλους όσους επιθυμούν μια καλή έξοδο με άφθονη μπύρα και άριστο πιάτο. Ο λόγος για το ξεχωριστό Beer House στη πλατεία Αντίκα με την διεύθυνση του ΓΡΗΓΟΡΗ. Αρκετός κόσμος ήδη γεμίζει καθημερινά το Beer House που διαθέτει 140 ειδών μπύρες!!! Σήμερα ευνοεί η μέρα... Πάμε για μπύρα;
......

Ένα νέο μοντέρνο εστιατόριο στην καρδιά της Ξάνθης σας περιμένει για να γευτείτε πλούσιες και λαχταριστές γεύσεις ζυμαρικών.
Ανοιχτά καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βράδυ. Μακαρονάδες όλων των ειδών με φρέσκα ζυμαρικά για όλα τα γούστα.
Υπεύθυνος Καταστήματος: Σάκης Ζαϊτίδης. Στην οδό Βενιζέλου 84 σε ένα φανταστικό περιβάλλον. DELIVERY 25410 65555
.......

Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, το Rich live clubbing με αστέρια τους: Βασίλη Σιδέρη, Χριστίνα Γεράνη, Δημήτρη Καραδήμο, Ειρήνη Σταυριανίδου και Γιώργο Καρυπίδη σας περιμένει όλους για μια ξεχωριστή διασκέδαση. Χορεύτριες και σώου και 90 έως 110 Ευρώ το μπουκάλι. Ρεζερβέ 25410/77.447

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »