*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Οκτωβρίου

Η πλατεία - έκτρωμα διώχνει τους τουρίστες!

28 Οκτωβρίου
ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗ, ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ!
Σκληρές αποκαλύψεις του Μπάμπη Ελληνίδη χθες στην «Ανοιχτή γραμμή», Τουριστικό Πρακτορείο της Θεσσαλονίκης ΑΚΥΡΩΣΕ όλες τις εκδρομές της για την Ξάνθη μετά τη χθεσινή ταλαιπωρία
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΧΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΞΑΝΘΗ!
*8 πούλμαν που ήρθαν για 3ήμερο χθες το πρωί στη Ξάνθη, μη μπορώντας ν’ αφήσουν τον κόσμο στο κέντρο, τους έστειλαν στο… Lidl να παρκάρουν (!) κι από εκεί την έκαναν για Αλεξανδρούπολη και διανυκτέρευση στο Σουφλί!Η πλατεία - ΤΕΡΑΣ στερεί στην αγορά της Ξάνθης
χιλιάδες Ευρώ! Κι όμως αισθάνεται… υπερήφανος!
Χιλιάδες ΕΥΡΩ στερεί πλέον σε όλη τη πόλη το «τερατούργημα» ενοποίησης πλατειών που κόστισε 4 εκατ. Ευρώ και αντί να κάνει πιο ελκυστική τη πόλη της Ξάνθης, καθημερινά πλέον «διώχνει» κόσμο που έρχεται εδώ για 2ήμερα και 3ήμερα και «μπλέκοντας» στο κυκλοφοριακό και την ταλαιπωρία, τελικά σηκώνεται και όπου φύγει-φύγει!!!
Σκληρές αποκαλύψεις του βετεράνου δημοσιογράφου Μπάμπη Ελληνίδη χθες στην «Ανοιχτή γραμμή», ύστερα από αυτό που βίωσε ο ίδιος, όταν τον ενημέρωσαν γνωστοί του ότι «έρχονται για 3ήμερο στη Ξάνθη με εκδρομή τουριστικού γραφείου της Θεσσαλονίκης» και πήγε πρωϊ πρωϊ να τουςυποδεχτεί.
Ο Μπάμπης Ελληνίδης όρισε ραντεβού με το πούλμαν χθες το πρωϊ έξω από τη Στρατιωτική Λέσχη, όπου όμως σημειώθηκαν τραγελαφικά πράγματα, αφού ήρθαν τελικά 8 πούλμαν μαζί να ξεφορτώσουν τον κόσμο προκειμένου να κατέβει στην αγορά και να ψωνίσει, δεν είχαν όμως που να παρκάρουν και παράλληλα δυσκολεύονταν να…στρίψουν στη πλατεία, λόγω των αυτοκινήτων που ήταν παρκαρισμένα απέναντι αλλά και της διαχωριστικής νησίδας που υπάρχει ανάμεσα από τα φανάρια.
Το κυκλοφοριακό αλαλούμ που προκλήθηκε και η ταλαιπωρία ξεναγού, οδηγού και επιβατών ήταν τόσο μεγάλη, ώστε τελικά τα πούλμαν που πάρκαραν για λίγο με χίλια ζόρια κατάφεραν να φύγουν από την Μιχαήλ Καραολή και να καταλήξουν ύστερα από οδηγίες πολιτών και τροχονόμων στο Lidl!!!
Εκεί οι οδηγοί του Τουριστικού πρακτορείου διεμήνυσαν στο κόσμο να κατέβει αν θέλει να επισκεφθεί τη πόλη, λέγοντας στους επιβάτες: «Αυτό που ζήσαμε σήμερα στη Ξάνθη, δεν το έχουμε ξαναζήσει σε άλλη πόλη….Πηγαίνετε αν θέλετε με ταξί ή με τα πόδια, εμείς δεν ξαναμπαίνουμε στη πόλη»!
Ωστόσο από τη μια το κρύο και ο αέρας κι από την άλλη η ταλαιπωρία, οι επιβάτες ζήτησαν εξηγήσεις από την ξεναγό, εκφράζοντας την οργή και αγανάκτησή τους για το περπάτημα….
Τελικά η ξεναγός που ωρύονταν στη κυριολεξία, επικοινώνησε με το Τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, μετέφερε τις εικόνες που έζησε, την όλη κατάσταση που ζει και τα παράπονα των επιβατών και το γραφείο σε συνεννόηση με τον κόσμο, «ματαίωσε» τις δυο διανυκτερεύσεις στη Ξάνθη!!!! Αποτέλεσμα; Οι επιβάτες επιβιβάστηκαν εκ νέου στα λεωφορείο και αναχώρησαν για την Αλεξανδρούπολη, ενώ οι διανυκτερεύσεις της Ξάνθης μετατοπίστηκαν στο….Σουφλί!

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Η απάντηση του Τουριστικού γραφείου Θεσσαλονίκης στον Μπάμπη Ελληνίδη με τον οποίο μίλησαν, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος προσπαθούσε να τους κρατήσει στη Ξάνθη και προσφέρθηκε ακόμη και να μεσολαβήσει στον Δήμαρχο προκειμένου να διευκολυνθούν στην εδώ παραμονη τους.
-Από δω και πέρα δεν πρόκειται να οργανώσουμε ξανά εκδρομές για την Ξάνθη. Φτιάξτε πρώτα την πόλη σας ώστε να υποδέχεται τον ξένο κόσμο χωρίς ταλαιπωρίες και βάσανα και βλέπουμε…
Με απλά λόγια….
Η πλατεία – έκτρωμα του σημερινού Δημάρχου, διώχνει πλέον τους τουρίστες και οι οδηγοί των λεωφορείων μπροστά στη πρωτοφανή ταλαιπωρία που υφίστανται αρνούνται πλέον να μπουν στην πόλη με αποτέλεσμα αγορά και μαγαζιά να στερούνται χιλιάδες Ευρώ και ιδίως σε μια τόσο δύσκολη εποχή.

ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΙΔΕΥΣΑΙ ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗ
Και θα πούμε κι ένα τελευταίο για τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού Γιάννη Τσεγγελίδη. «Τζάμπα παιδεύεσαι και δουλεύεις, τζάμπα θέλεις και τις πινακίδες που να δείχνουν τους δρόμους, αφού αν ένα «λεωφορείο»εγκλωβιστεί στο κέντρο της πόλης, χρειάζεται… πυξίδα ή προπομπό για να φύγει προς την Σταυρούπολη ή τον Εχίνο! (Σ.Σ. Κύριε Τσεγγελίδη αν ένα πούλμαν ξεχαστεί και μπει στο κέντρο της πόλης και θέλει να πάει προς τη Σταυρούπολη, μπορείτε να μας πείτε από πού μπορεί να πάει;;; Θα είχε ενδιαφέρον…)
Χθες λοιπόν τελικά ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 8 πούλμαν ματαίωσαν τις διανυκτερεύσεις τους στη Ξάνθη εξ’ αιτίας της κατάστασης που υπάρχει στο κέντρο όπου ελλείψει πάρκινγκ και κατασκευής της νέας πλατείας-Τέρας, ακυρώνουν τη μια πίσω από την άλλη επισκέψεις τους στη πόλη μας
-Κι όμως ο σημερινός Δήμαρχος αισθάνεται… υπερήφανος για το συγκεκριμένο έργο Του και αρνείται δυστυχώς να δει που οδηγεί τη πόλη, αρνείτε να κάνει ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ κι ας χάνονται λεφτά για την αγορά μας! Κρίμα…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »