*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Οκτωβρίου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

31 Οκτωβρίου
ΣΤΙΣ 28/10 ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ
ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ...ΑΣΤΑΚΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ
ΔΥΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΙΧ ΤΟΥΣ
Συνελήφθησαν την Παρασκευή (28-10-2011) το βράδυ, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 31 και 43 ετών, για παράβαση του Νόμου περί Όπλων .
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο ΙΧΕ αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- ένα (1) πιστόλι κρότου
- μία (1) γεμιστήρα
- δύο (2) φυσίγγια
- ένα (1) μαχαίρι, συνολικού μήκους 22 εκατοστών
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Ανεύρεση δίκυκλης μοτοσικλέτας
Την Παρασκευή (28-10-2011) το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, εντόπισαν, σε συνοικιακή οδό της Καβάλας, δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 6-09-2011 στο Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του
νόμου περι όπλων και κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη την Πέμπτη (27-10-2011) το πρωί, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 34χρονος ημεδαπός, για παράβαση του νόμου περι όπλων και κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του 34χρονου ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας 8 εκατοστών, ενώ στην οικία του βρέθηκε φούντα κάνναβης, βάρους 0,2 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Σύλληψη 53χρονου για παράβαση του Νόμου περί Όπλων
Συνελήφθη την Παρασκευή (28-10-2011) το πρωί, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ορεστιάδας, 53χρονος ημεδαπός, για παράβαση του Νόμου περί Όπλων .
Συγκεκριμένα, ο 53χρονος μετέβη στο σημείο εκκίνησης της παρέλασης κρατώντας μία (1) κυνηγετική καραμπίνα την οποία κατείχε νόμιμα. Εκεί σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του:
- ένα (1) πιστόλι κρότου λάμψης
- τέσσερα (4) φυσίγγια κρότου λάμψης
- μία (1) γεμιστήρα
τα οποία και κατασχέθηκαν
Ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας.

Συνελήφθη 16χρονος για παράβαση
της Νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών
Συνελήφθη την Πέμπτη (27-10-2011) το βράδυ, στην Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας 16χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών.
Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 16χρονο, ο οποίος το τελευταίο 3ήμερο, με την χρήση παρανόμως κατεχόμενου ραδιοεξοπλισμού (φορητού ασυρμάτου), παρενέβαινε στην ραδιοσυχνότητα, που χρησιμοποιεί το Κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, δημιουργώντας προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 16χρονος είχε προμηθευτεί τον παραπάνω φορητό ασύρματο από 21χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε επίσης δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ραδιοσταθμών.
Κατασχέθηκε ένας φορητός ασύρματος.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δύο (2) δραστών θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας

Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε
στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη την Πέμπτη (27-10-2011) το βράδυ, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, 41χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 41χρονο να επιβιβάζει τους έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προκειμένου να τους προωθήσει στο εσωτερικό της χώρας.
Κατασχέθηκαν το Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα (1) κινητό τηλέφωνο
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Σύλληψη ημεδαπού για ανθρωποκτονία
Συνελήφθη την Παρασκευή (28-10-2011) το απόγευμα, στις Σάπες Νομού Ροδόπης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης 58χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία 57χρονης ημεδαπής.
Από την νεκροψία – νεκροτομή προέκυψε ότι ο θάνατος της 57χρονης προήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία, συνεπεία πολλαπλών χτυπημάτων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »