*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Οκτωβρίου

«ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ» Η SKODA ΞΑΝΘΗ! Τι συμβαίνει κύριε Ουζουνίδη;

29 Οκτωβρίου

*Κακές επιλογές παιχτών, πειραματισμοί, παίχτες «μικροί» να σηκώσουν τη φανέλα της Ξάνθης....Ήταν ομάδα αυτή που παρουσίασες σήμερα στο Αγρίνιο;

Είναι εμφανές ότι κάτι «έχει» ο προπονητής. Αυτός ο Ουζουνίδης που βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια, δεν έχει καμία σχέση με τον Ουζουνίδη των πρώτων αγωνιστικών....Η σημερινή SKODA Ξάνθη σε τίποτα δεν «θύμιζε» την ομάδα μοντέλο που βλέπαμε...Παίχτες μικροί και ανήμποροι να σηκώσουν την φανέλα της Ξάνθης κι ένας προπονητής που λειτουργεί με στείρους εγωϊσμούς και λάθη λαθών....
Τι είναι αυτό που «βλέπει» ο Ουζουνίδης και δεν βλέπουμε εμείς, ώστε ο καλύτερος παίχτης που διαθέτουνε ο Βλαχοδήμος να μη ξεκινάει ποτέ στη πρώτη ενδεκάδα; Τι είναι αυτό που έκανε τον προπονητή να προτιμήσει χθες τον αργό και μετριότατο Κομεσίδη για το δεξί άκρο, προτιμώντας τον από τον Μπέρτο που στο παιχνίδι από την Τρίπολη ήταν από τους καλύτερους της άμυνας; Ή επιμονή του στον Εντιμάρ που «χαρίζει» σχεδόν σε κάθε παιχνίδι γκολ ή πέναλτι στους αντιπάλους μας; Τι είναι αυτό που κάνει τόσο προβλέψιμο τον προπονητή της ομάδας μας; Και το κυριότερο όλων...
Γιατί ήταν τόσο ΚΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ η SKODA Ξάνθη κύριε Ουζουνίδη;

TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Με εξαιρετικό ποδόσφαιρο, χαμένες ευκαιρίες, δοκάρι και δύο γκολ ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην κάκιστη και κακοστημένη SKODA Ξάνθη επικρατώντας 2-0.
Ο Μπάμπης Τεννές έστησε εξαιρετικά την ομάδα του, η οποία έφτασε πλέον τους δέκα βαθμούς και με τέτοιες εμφανίσεις αρχίζει να... ξεχνάει την υπόθεση παραμονή από νωρίς, ενώ αντίθετα ο Μαρίνος Ουζουνίδης για μια ακόμη αγωνιστική μας εξέπληξε...αρνητικά και πλέον σε κάθε αγωνιστική η Skoda Ξάνθη εμφανίζεται και...χειρότερη!
Ο Μητρόπουλος το πρώτο γκολ για το Αγρίνιο ενώ ο Ρότσα, ο οποίος είχε και δοκάρι, διπλασίασε τα τέρματα των «καναρινιών». Λίγα πράγματα για την SKODA Ξάνθη -σε τίποτα δεν θύμιζε την Ξάνθη που περίμεναν οι φίλαθλοι του Αγρινίου- η οποία αγωνίστηκε και με δέκα λόγω αποβολής του Εντιμάρ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την SKODA Ξάνθη να είναι πιο «φλύαρη» και τον Παναιτωλικό, του οποίου έλειπε ο Θεοδωρίδης, να ψάχνει τα πατήματά του. Οι Ξανθιώτες κυνηγούσαν το γκολ με τις κόντρες και με τους Μαρσελίνιο και Πόι να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση.
Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός έψαχνε τρόπους για να σπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της SKODA Ξάνθης είτε με τον ταχύτατο Καμαρά (έκανε πάρτι με τον Κομεσίδη και γενικά όλη την άμυνα), είτε με τον Μπουμάλ. Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για τους γηπεδούχους με Κεφαλιά του Κούσα. Το γκολ δεν άργησε να έρθει, όταν για ένα ακόμα παιχνίδι μίλησε η… ποιότητα που έχει ο Άγγελος Χαριστέας. Ο «Χάρι» σέντραρε από αριστερά και ο Μητρόπουλος μόνος του, στο ντεμπούτο του, άνοιξε με κεφαλιά το σκορ. Ο παίχτης ήταν τελείως μόνος με τον....Εντιμάρ και όλη την άμυνα να έχει κοιμηθεί.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε διαφορετική εικόνα. Ο Παναιτωλικός ήταν λίγο καλύτερος και η Skoda Ξάνθη γύρισε περισσότερο στα καρέ της. Οι ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Καμαρά, μπήκε στην περιοχή στο 65’ ανατράπηκε από τον Εντιμάρ και ο διαιτητής Βοσκάκης έδωσε το πέναλτι και την κόκκινη στον αμυντικό της Ξάνθης.
Ο Ρότσα ανέλαβε την εκτέλεση, παρά την εντολή του Τεννέ να το χτυπήσει ο Θεοδωρίδης, και με ωραία εκτέλεση διπλασίασε τα τέρματα. Από εκεί και πέρα η Ξάνθη είχε να ανέβει… ένα βουνό, καθώς βρισκόταν ήδη με δύο τέρματα πίσω στο σκορ αλλά έπαιζε και με δέκα παίκτες.
Οι χώροι ήταν πολλοί για τον Παναιτωλικό, αφού η SKODA Ξάνθη ανοίχτηκε για να φτάσει στο γκολ, και έτσι τα «καναρίνια» είχαν το χώρο να βρουν και άλλο γκολ. Αυτό δεν ήρθε στην υπόλοιπη διάρκεια της αναμέτρησης και το τελικό 2-0 που διαμορφώθηκε δίνει την ευκαιρία στον Παναιτωλικό να ελπίζει πως η υπόθεση παραμονή θα τελειώσει από… νωρίς.
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές 8): Μπλάζιτς 8, Κουτρουμάνος 7, Κούσας 5, Ρότσα 7 (82’ Σιόντης), Μπουμάλ 7 (56’ Θεοδωρίδης 6), Χαριστέας 7 (86' Μπαμόγκο), Εντζεγκουέλε 5, Ντολεζάι 6, Μητρόπουλος 8, Άντι, Καμαρά 8.
-Στον πάγκο οι: Τσενάμο, Αναστασιάδης, Μουμίν, Παλαιολόγος.
SKODA Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης 3): Βιβιανί 4, Εντιμάρ 3, Πόι 6 (70’ Καζάκης 3), Μαρκόφσκι 5, Μαρσελίνιο 7, Μάρα 4 (53’ Βλαχοδήμος 7), Κομεσίδης 2, Βάλλας 3, Στάσιακ 7, Ντάνι 5, Ντίκα 5 (59’ Βασιλακάκης 4)
-Στον πάγκο οι: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Σουάνης, Φλίσκας.
Διαιτητής: Βοσκάκης. Μέτριος.
Βοηθοί: Μποζατζίδης, Σταματόγλου. Καλοί.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »