*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Αυγούστου

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ! Της άρπαξε το Σταυρό από το λαιμό μέσα στα νεκροταφεία της Ξάνθης!

24 Αυγούστου
Πήγε ν’ ανάψει το κανδήλι του παιδιού της και ο δράστης της επετέθη ξαφνικά με σκοπό να την κλέψει!Απίστευτο κι όμως αληθινό. Κι όπως μας κατήγγειλαν χθες αναγνώστες μας που ήταν παρόντες στο επεισόδιο, βασανισμένη μητέρα που έχασε το παιδί της ξαφνικά και πήγε στα νεκροταφεία να του ανάψει το κανδήλι και ένα κεράκι –πάει άλλωστε σχεδόν μέρα παρά μέρα-δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα (μάλλον Δροσερίτη), ο οποίος με το που την είδε σε κάποια φάση μόνη, την πλησίασε και της επετέθη με σκοπό να της αρπάξει το χρυσό σταυρό με την αλυσίδα που φορούσε, όπως και το κατάφερε τελικά!!!
Και μάλιστα αλυσίδα και σταυρό που της είχε κάνει δώρο το αείμνηστο παιδί της!!!
Στις φωνές της κυρίας έτρεξαν αμέσως άλλοι επισκέπτες του Νεκροταφείου που τηλεφώνησαν στην Αστυνομία Ξάνθης.
Ωστόσο μολονότι οι αστυνομικοί κατέφτασαν αμέσως στο χώρο των νεκροταφείων, ο δράστης είχε προλάβει και εξαφανιστεί!!!
Μαζί με το πιτσιρικά Δροσερίτη που προηγουμένως πλησίασε την κυρία για να της ζητήσει ελεημοσύνη και να της αποσπάσει την προσοχή!
Μεταφέρουμε το περιστατικό όπως ακριβώς μας το περιέγραψαν και για την ενημέρωση όλων των πολιτών ώστε να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα όταν πηγαίνουν στα Νεκροταφεία της πόλης που είναι μεγάλα και αφύλακτα…να έχουν την προσοχή τους και να πηγαίνουν αν γίνεται ανά δύο τουλάχιστον.
(Σ. Σ. Πάντως αν συνεχιστούν αυτά τα κρούσματα στα νεκροταφεία, καλό θα ήταν ο Δήμος Ξάνθης να βάλει σεκιούριτι, γιατί πολύ φοβόμαστε ότι θα επαναληφθούν αυτά τα κρούσματα…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »