*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

Κάλεσαν τον «Ψευτομουφτή Ξάνθης, όχι όμως και τον Σερίφ...

31 Μαΐου
Eριξαν τον Ιμπράμ Σερήφ που… το φυσά και δεν κρυώνει. Δεν πρόλαβε να χαρεί την επίσκεψη της Εμινέ Ερντογάν κι απομονώθηκε, αποκαλύπτει ο «Χρόνος»της Κομοτηνής που σημειώνει με έμφαση:
«Αναχώρησε και βρίσκεται στην Σαουδική Αραβία μετέχοντας στην ισλαμική διάσκεψη που εκτάκτως συγκλήθηκε στην Μεδίνα ο νόμιμος μουφτής Κομοτηνής Μέτσο Τζεμαλί. Στο συνέδριο αυτό μετέχουν ηγεσίες απ’ όλο τον ισλαμικό κόσμο διαρκεί μια εβδομάδα και εκεί ήδη βρίσκονται ο νόμιμος μουφτής που κλήθηκε, όσο και ο ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ που κατά σύμπτωση ήταν και στην ίδια πτήση.
-Αποκλείστηκε όμως ο ψευτομουφτής Κομοτηνής Ιμπράμ Σερήφ που δεν πρόλαβε ουσιαστικά να χαρεί τα μεγαλεία της υποδοχής στο Κικίδιο της Εμινέ Ερντογάν!!!
-Που διηγώντας τα...κλαίς, όπως λέει κι ο ποιητής....
(Σ. Σ.. Δεν «έμαθα» για τον «δικό» μας τον Σινίκογλου....Τον προσκάλεσαν ή όχι; Διότι ο άνθρωπος έχει πολύ «δουλειά» εδώ...Όπως αποκάλυψε ο Βατοπεδινός Εφραίμ και δεν διαψεύστηκε από την Μητρόπολη Ξάνθης, αγωνίζεται κατά των...Χιλιαστών από κοινού με τον Μητροπολίτη μας. Πίσω μου σ’ έχω Σατανά....)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »