*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαΐου

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΚΟΝΤΟΥ Στην Ξάνθη σήμερα η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ευρωβουλευτής ΝΔ Ρόδη Κράτσα

28 Μαΐου
Στην ακριτική Θράκη θα βρεθεί σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή 28-29 Μαΐου η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Ρόδη Κράτσα.
Η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με αφορμή το Ευρωπαϊκό Έτος εθελοντισμού 2011 θα επισκεφθεί το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κομοτηνής και θα συζητήσει με νέους εθελοντές, φοιτητές και μαθητές σχετικά με το θέμα «Εθελοντισμός, Νεολαία και Ευρωπαϊκή Ένωση».
Παράλληλα θα έλθει σε επαφή μέσω SKYPE με παλαιότερους εθελοντές ώστε να της μεταφέρουν πώς αξιοποίησαν την εμπειρία τους σε δράσεις και προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στην Ξάνθη η κα Κράτσα θα επισκεφτεί την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα των αγροτών ενώ θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους των τοπικών αρχών, αυτοδιοικητικούς παράγοντες, τους προέδρους ΝΟΔΕ αλλά και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Το βράδυ του Σαββάτου 28 Μαΐου η Αντιπρόεδρος θα παρευρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Διονυσίας Αλεξιάδη με θέμα «Ταξιδεύοντας από Ανατολή σε Δύση» που θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »