*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

31 Μαΐου
*Ήταν καυτό….Ήταν…ερωτικό…Ήταν καλοκαιρινό! Το πάρτι του Jagermeister και φέτος (το περασμένο Σάββατο για την ακρίβεια…), εξελίχθηκε όπως κάθε χρόνο σε λαϊκό προσκύνημα των οπαδών και φίλων του My club δημιουργώντας φυσικά αδιαχώρητο…
Και μετά όλοι….φύγαμε με σκούρα γυαλιά!
…….

*Χαμός λοιπόν το περασμένο Σάββατο στο My με το κλουβί των….αστεριών του Jagermeister που τα έδωσαν όλα! Γεγονός που απεικονίζεται και στη φωτογραφία….
Καθώς άπαντες ζητούσαν εναγωνίως μια θέση στο…»κλουβί»!!!
………….

*Φυσικά οι πρώτοι που δοκίμασαν τα σούπερ σφηνάκια του Jagermeister ήταν ο ανανεωμένος Χρήστος Γεντσίδης, ο Αντώνης Τσίτσιος, ο Γιώργος και η….μελαχρινή Θεά που τσούγκρισε μαζί τους!
Σημειώνω ότι το Jagermeister κατασκευάζεται από…βότανα! Οπότε κάθε σχόλιο είναι και περιττό…
…..

*Κι όσο για τον κόσμο; Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε τι μεγάλη κοσμοσυρροή είχε το My club και το 2ήμερο (Παρασκευή και Σάββατο) που μας πέρασε, καθώς δέχτηκε «πιστούς» όχι μόνο από Ξάνθης, αλλά και από Κομοτηνή. Καβάλα και φυσικά την….Χρυσούπολη!!!!
……

*Να και μια ακόμη αποκλειστική φωτογραφία από το Σαββατιάτικο σούπερ πάρτι του Jagermeister με Νίκο Πετράκο, Γιώργο και Αντώνη Τσίτσιο….
-Τον Γιάννη Τσαγκάλα δηλαδή πάλι…απ’ έξω τον είχαν όταν πήγε ο «παπαράτσι» μου; Τα πήρα πάλι….
…..

*Η αποκλειστικότητά μου; Παναγιώτης ο συνοδός με την αγαπημένη του Σίσσυ το Σάββατο το βράδυ θεάθηκαν να πίνουν σφηνάκια Jagermeister το ένα πίσω από το άλλο….καθότι τα βότανα εκτός των άλλων, διαθέτουν και ευεργετικές ιδιότητες, ειδικά για τις καυτές καλοκαιρινές νύχτες!!!
Στην υγειά σας παιδιά…
……

*«Αγανακτισμένους» μπορεί να μην είχε πολλούς τη Παρασκευή αργά τη νύχτα στην Κεντρική πλατεία, είχε όμως… Γιάννη Χατζόπουλο που με την κιθάρα του, μας «ταξίδεψε» όλους σε μαγικές γωνιές και ατέρμονα όνειρα…
Ήταν μια βραδιά γλυκιά και όμορφη… όπου πήγαμε ως «Αγανακτισμένοι» και φύγαμε ως… «Οργισμένοι» με τους… εαυτούς μας, που δεν απολαμβάνουμε τις μουσικές… ακόμη κι όταν είναι τόσο «σκόρπιες»!
……

*Ωστόσο μη νομίζετε ότι όταν ο Γιάννης Χατζόπουλος άφησε την κιθάρα, έφυγε από την πλατεία….
Συνέχισε ως… «Αγανακτισμένος» θεατής με τον επίσης… «Αγανακτισμένο» φίλο του, να απολαμβάνουν τον Αλέξη που τον διαδέχτηκε στη κιθάρα για 2-3 τραγούδια…
…..

*Τι τραγούδησε ο Αλέξης με το δικό του προσωπικό στυλ…;
-Νικόλαο Άσιμο…!
-Κι έκανε ακόμη πιο… σημαντική την βραδιά των «Αγανακτισμένων»!
Άντε και σήμερα πλατεία… αρκεί να κυριαρχεί η ίδια μουσική κυριαρχία! (Και Παύλο Σιδηρόπουλο δεν θα με χάλαγε… αρκεί να τραγουδάν με την ίδια ψυχή!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »