*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

31 Μαΐου
Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης live θα είναι ο σούπερ σταρ στην Ελληνική βραδιά της Τετάρτης 1 Ιουλίου στο My club. Από τους πλέον ανερχόμενους τραγουδιστές, ο Γιώργος Σαμπάνης είχε έρθει και πέρσι 30 Ιουνίου στο My club ενθουσιάζοντας όλο τον κόσμο.





Σταμάτησε την συνεργασία του με τον d.j. Αργύρη Κατσίκα αλλά συνεχίζει...δριμύτερο. Καθημερινά ανοιχτά από τις 4 το απόγευμα, το πανέμορφο Barcode στην είσοδο της Διομήδειας Ξάνθης περιμένει τους φίλους του και το καλοκαίρι. Ενώ τα Σαββατοκύριακα ξεκινάει μετά τις 8.30 το βράδυ με Ελληνικές σούπερ βραδιές.

Τις θερμές μου ευχές στην Sissy Baziana και στον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Βορίδη που χθες είχαν τα γενέθλιά τους. Και τις ίδιες ευχές και για τον πρώην συνεργάτη μας Θανάση Ιμαμίδη που σήμερα συμπληρώνει τα 25....Άντε και γαμπρός, αν και τον τελευταίο καιρό, σπανίως τον βλέπουμε με...ξανθιές υπάρξεις!


Καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή του «Μega Star» για τη φετινή σεζόν ήταν ο Ξανθιώτης τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης, ο οποίος είπε στην παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη «Ποια να συγκριθεί μαζί σου», αφιερώνοντας παράλληλα το νέο και πολύ επιτυχημένο του αυτό single σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό.
-Μήπως ο Θάνος Πετρέλης τής έκανε πρόταση στον αέρα.

Η ευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής είναι η μεγαλύτερη ταυτόχρονη πολιτιστική εκδήλωση, δωρεάν για τους πολίτες σε δρόμους και πλατείες. Φέτος για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί και στο Διδυμότειχο στις 21 Ιουνίου σε διάφορους υπαίθριους χώρους όπου μικροί και μεγάλοι θα γιορτάσουν την μουσική. Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή άτομα κάθε ηλικίας και εθνικότητας, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες μουσικοί, σολίστες, ερμηνευτές, τραγουδιστές, μπάντες, χορωδίες, ανεξάρτητοι καλλιτέχνες, παραγωγοί μουσικής, DJ κ.α. Διοργάνωση: www.mobilesoundfactory.gr

Την Πέμπτη, 2 Ιουνίου στις 10:00 μ.μ, η rockmadness.gr και η GCA Concerts παρουσιάζουν τον Jared Evan Live Ξάνθη και στο γνωστό καφέ μπαρ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ. Σπεύσατε και σίγουρα θα περάσετε πολύ όμορφα...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »