*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Μαρτίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

04 Μαρτίου
Στη κεντρική πλατεία περιμέναμε όλοι να υποδεχτούμε αύριο το μεσημέρι την ΜΑΣΚΑ του Καρναβαλιού, ωστόσο λόγω καιρικών συνθηκών και πολλών μποφόρ, η παρουσίασή της τελικά θα γίνει στο Κλειστό!!!
Η ανακοίνωση που μας έστειλε η ΔΗΚΕΞ μας ενημερώνει λοιπόν για τα παρακάτω:
Σας γνωρίζουμε ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση «Η Ξάνθη στο ρεκόρ Γκίνες» της παρουσίασης της μεγαλύτερης μάσκας στον κόσμο, λόγω καιρικών συνθηκών θα πραγματοποιηθεί τελικά στο κλειστό αθλητικό κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης» την ίδια μέρα και ώρα (δηλ. Σάββατο 5 Μαρτίου στις 12:00).
Επίσης την παρουσίαση της μάσκας θα πλαισιώσουν για τους μικρούς μας φίλους το Πολυθέαμα ΚΡΟΚΟ & ΛΙΝΟ.
Όσοι από τους συμπολίτες μας θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την προετοιμασία κατασκευής της μάσκας, μπορούν από σήμερα να επισκέπτονται το κλειστό αθλητικό κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης».
Κρίμα γιατί στη κεντρική πλατεία, θα έδινε άλλο «θέαμα» και «εικόνα» η πελωρίων διαστάσεων 13.5Χ8.5 «Μάσκα» του Καρναβαλιού μας!

Την Κυριακή στις 1.30 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η μεγάλη παρέλαση του Φετινού Καρναβαλιού που θα περάσει από τη κεντρική πλατεία με πορεία την Βας. Κωνσταντίνου και κατάληξη τη γέφυρα του ποταμού Κόσυνθου. Την παρέλαση θα μεταδώσει απευθείας το Xanthi channel με παρουσιάστρια την Γιώτα Χατζηθεοδώρου.




Φορέστε την καλύτερη διάθεση, βαφτείτε με χρώματα χορού και διασκεδάστε στο πιο ανεβασμένο μασκέ πάρτι στο Le Chalet σήμερα από τις 10 το βράδυ και μετά στο Le chalet. Τιμή εισόδου: 10 ευρώ με ποτό. Πληροφορίες στο 2541068511-15






Οι ONIRAMA σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2000, ενώ οι εμφανίσεις τους ξεκίνησαν στη μουσική σκηνή Μεσόγειος. Αρχικά το όνομα του συγκροτήματος ήταν ‘MIXIN UP THE MEDICINE’, βγαλμένο από ένα στίχο του Bob Dylan και αντικατόπτριζε το σχετικά ευρύ μουσικό φάσμα που κάλυπτε η μπάντα.
Αύριο στη Κεντρική πλατεία (13.30) δίνουν μεγάλη συναυλία στα πλαίσια του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού και μπορούν να τους απολαύσουν όλοι οι Ξανθιώτες και κυρίως η νεολαία που λατρεύει πολλά τραγούδια τους…

Σήμερα στην «Πολιτεία» γίνεται ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Σαρακατσάνων Νομού Ξάνθης με το συγκρότημα του Σάκης Μπανιώτη, την Κατερίνα Μπόνια και τον Κώστα Γαρέφη ενώ στο κλαρίνο είναι ο καταπληκτικός Μάκης Τσίκος. Ρεζερβέ 25410/71.787 και 78.445.
Αύριο Σάββατο επίσης στην «Πολιτεία», γίνεται ο χορός του Καρναβαλικού συλλόγου Ξάνθης «Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ».
Τέλος την ερχόμενη Τρίτη 8 Μαρτίου στην «Πολιτεία», διοργανώνεται Γιορτή της Γυναίκας με την Ορχήστρα του μαγαζιού, πλούσιο μενού και άφθονο ποτό, με τιμή εισόδου 15 Ευρώ. Ρεζερβέ 25410/71.787 και 78.445.
-Πράγματι εντυπωσιακό το πρόγραμμα της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ φέτος για το Καρναβάλι μας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »