*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Μαρτίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

04 Μαρτίου
*Σκηνές απείρου κάλλους εξελίχτηκαν όπως μαθαίνω την Τετάρτη στη Ξάνθη, με αφορμή την εμφάνιση της Σάσας Μπάστα στο EMPARGO και της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ!
Με την δεύτερη μάλιστα να «ψάχνει» την πρώτη για να την… ξυλοφορτώσει!!! Έλεος…
……
*Όλα ξεκίνησαν όταν η Τζούλια φτάνοντας γύρω στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης στη Ξάνθη πήρε στα χέρια της τον «Μαχητή» και πληροφορήθηκε ότι το ίδιο βράδυ εμφανίζονταν και τραγουδούσε στο EMPARGO η ασυναγώνιστη Σάσα Μπάστα… Γεγονός που εξέλαβε ως… σαμποτάζ για την ίδια!
-Οπότε… Ποιος είδε την… Τζούλια και δεν φοβήθηκε!
……
*Πληροφορίες μου αναφέρουν λοιπόν ότι η Τζούλια εμφανίστηκε ξαφνικά στο EMPARGO άρτι αφιχθείσαν από την Θεσσαλονίκη οδικώς και την ώρα που έκανε πρόβες με το συγκρότημα του Μάριου Κιοσσέ η Σάσα Μπάστα, απαιτώντας να μπει στο… μαγαζί!
-Για να… γαμ… την Σάσα για το… σαμποτάζ και γιατί επέλεξε να τραγουδήσει το ίδιο βράδυ με εκείνην σε άλλο μαγαζί στη Ξάνθη!!!
-Δεν μπορεί αυτή μια π… σαν την Σάσα να τα κάνει αυτά σε μένα!!! Ούρλιαζε στους μπράβους ουρλιάζοντας στη κυριολεξία!!!
……
*Η συνέχεια του story; Φυσικά της απαγορεύτηκε η είσοδος και ο Κώστας Δημητρακάκης τα πήρε τόσο άγρια, που την έδιωξε κακήν κακώς, μη σηκώνοντας μύγα στο σπαθί του για την πρώην αγαπημένη του….
Με λίγα λόγια, έγινε της… Σάσας!
……
*Στο «κερασάκι» της τούρτας τώρα…
- Η Τζούλια στο Κυβερνείο δεν έβγαινε να τραγουδήσει και να εμφανιστεί, κραυγάζοντας άγρια…
«Δεν βγαίνω να τραγουδήσω, αν δεν έρθει πρώτα εδώ η… Σάσα Μπάστα να με χειροκροτήσει!!!
-Τελικά νάναι καλά ο Βασίλης των δημοσίων σχέσεων του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ που από τη πρώτη στιγμή έκλεψε τη καρδιά της… και «ικανοποίησε» όλα τα γούστα της!
-Σωστόόός!
……
*Τελικά και μετά από πιέσεις και έναν Σταυρακάρα έξω φρενών, η Τζούλια πήρε το μικρόφωνο και μας έκανε τη χάρη να…τραγουδήσει και με το παραπάνω μάλιστα!
-Ξεκίνησε στις 1 τα μεσάνυχτα με ένα φανατικό ακροατήριο 700 τουλάχιστον πιστών οπαδών και τραγουδούσε μέχρι και τις 6 τα ξημερώματα, αφού το fun club που διέθετε, δεν έφευγε με τίποτα…!
-Μάλιστα όπως έμαθα, πάνω από 150 άτομα στις 6 το πρωϊ στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ την… αποθέωναν στην κυριολεξία με το γηπεδικό σύνθημα…
-Τζούλια Θεά, «πάτα το Σάββατο τη Κέρκυρα» να βρούμε… γιατρειά»!
……
*Η αποκλειστικότητά μου; Τα πήρε τόσο άγρια ο Παναγιώτης Σταυρακάρας με την Τζούλια Αλεξανδράτου και την συμπεριφορά της, που ενώ θα εμφανίζονταν και χθες το βράδυ στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ, την…έδιωξε το μεσημέρι πυξ-λαξ μαζί με τον μάνατζέρ της!
-Έτσι στη θέση της χθες το βράδυ εμφανίστηκε η φοβερή Βούλα Βαβάτση…
-Που «αναστάτωσε» ακόμη πιο πολύ το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ!!!
……
*Στο άλλο στρατόπεδο. Πως αντέδρασε σε όλα αυτά η ημέτερη Σάσα Μπάστα; Με πρωτοφανή νηφαλιότητα και το μυαλό στο υπέροχο ξανθό κεφαλάκι της…
«Την αγνοώ την συγκεκριμένη κυρία… Εγώ ήρθα στη Πόλη ΜΟΥ όπως κάθε χρόνο! Αυτή θα ξαναρθεί; Γιατί έμαθα ότι την… ξανασχόλασαν πριν την ώρα της! Τυχαίο; Δεν νομίζω…».
-Τυχαία μισεί η Τζούλια τη Σάσα;
-Διότι η δική μας ξανθιά εκτός των άλλων προσόντων, διαθέτει και γλώσσα που… τσακίζει… κοκαλιάρες!
……

*Η δεύτερη σημερινή αποκλειστικότητα; Δεν αποκλείεται ο Μανώλης Φανουράκης να εμφανίσει φέτος ως Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, την «δική μας» Σάσα Μπάστα που και πιο όμορφη είναι και από το Άβατο Ξάνθης είναι!
Δηλαδή έχει και εγχώριους φανατικούς οπαδούς, συν την ομάδα του Άρη Αβάτου!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »