*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Μαρτίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

05 Μαρτίου
*Για μια ακόμη φορά με εξέπληξε ο γνωστός «παπαράτσι» Κυριάκος Κεσίσογλου με τις «γνώσεις» του για τις δραστηριότητες της Τζούλιας στο χρονικό διάστημα που έμεινε στη Ξάνθη!!!
-Τα γνώριζε μάλιστα όλα από πρώτο χέρι όπως διατείνονταν, αλλά τις πηγές του, σε κανέναν δεν τις αποκάλυπτε…

*Ο οποίος Κεσίσογλου λοιπόν επεχείρησε όπως έμαθα να με «διαψεύσει» επειδή έγραψα ότι ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑΣ έδιωξε την Τζούλια, ισχυριζόμενος ότι… η Τζούλια τα βρόντηξε κι έφυγε!
Διότι μια σταρ δεν την διώχνουν ποτέ!!!
-Εγώ έχω πάντως αντίθετη άποψη…

*Επίσης ο Κυριάκος Κεσίσογλου διέψευσε και τον Φανουράκη που έλεγε ότι «στο Hotel Έλενα έμενε η Τζούλια…», αφού αποκάλυψε πλήρως την αλήθεια!
-Όχι μία, αλλά δύο… «σουϊτες» είχε νοικιάσει ο Σταυρακάρας στην Τζούλια και μάλιστα στο Elisso Hotel κι όχι στο Έλενα!
-Ομολογώ Κυριάκο και υποκλίνομαι ότι και στον τομέα αυτό, είχες καλύτερη πληροφόρησε τελικώς από εμένα…
Εκτός αν ο Φανουράκης είχε τους λόγους του και δεν μου το είπε…

*Αλλάζω ωστόσο θέμα… ΚΑΙ συνεχίζω με την επίσημη βασίλισσα του φετινού μας Καρναβαλιού 2011 που ακούει πλέον στο όνομα Σάσα Μπάστα και χθες έκανε θραύση στα πρωϊνάδικα!
Εμφανώς αναβαθμισμένη η «δικιά μας», μετά την προσωπική επίθεση που της έκανε η Τζούλια στο… γήπεδό της (δηλαδή την Ξάνθη), το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όχι μόνο τραγούδησε αλλά και έπαιξε η ίδια μουσική στο EMPARGO όπως φαίνεται και από την φωτογραφία…!
Κι ήταν ακαταμάχητη!

*Τελικά δεν γίνεται Καρναβάλι, χωρίς ο Τόρης Παπαδήμας να ντυθεί… γυναίκα! Θα χαλάσει ο κόσμος και θα γίνει κατακλυσμός…
Και στο μασκέ πάρτι λοιπόν της Θρακικής Σκηνής το βράδυ της Πέμπτης στο KYTTARO Ελληνάδικο, ο Τόρης ντύθηκε όπως…βλέπετε!
Και στη συνέχεια… ιδού πως φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον γνωστό κάμερα μεν του Xanthi channel Θοδωρή Αθανασιάδη!

*Σημειώνω ότι το ΜΑΣΚΕ πάρτι της Θρακικής Σκηνής στο Kyttaro τίμησε με την παρουσία του και ο γνωστός δικηγόρος Άκης Μαλάκης μαζί με τον κολλητό του Κυριάκο τον Στρούμφ αλλά και την μοναδική Ρία Γκλαβίνη…
Κι ήταν μέσα στα κέφια!

*Η είδηση… Το βράδυ της Πέμπτης λοιπόν στο KYTTARO live η μοναδική Λένα Φερεσιάδου θεάθηκε αγκαλιά με τον φοιτητή που κρατάει τις δημόσιες σχέσεις στο μαγαζί!!!! Και με εξέπληξε στην κυριολεξία…
-Ανευ δηλαδή παρεξηγήσεως εσείς βλέποντας μια τέτοια φωτογραφία, δεν θα κάνατε τις ίδιες με μένα «πονηρές» σκέψεις;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »