*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Με το πολυτελές τζιπάκι του πρώην Δημάρχου τσάρκες στην Κ. Πλατεία ο αντιδήμαρχος Σταυρούπολης!

31 Μαρτίου
Να μου ζήσεις Κυριάκο Παπαδόπουλε…*Αντί να βάζει αυξήσεις στο λαουτζίκο ο Δήμαρχος, ας «κόψει» μερικά πολυτελή… «χούγια» των αντιδημάρχων του! Δεν είναι καλύτερα;Σκηνές απείρους κάλλους διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό -και μάλιστα σε περίοδο κρίσης- από τους Καλλικρατικούς αντιδημάρχους Ξάνθης!
Την ίδια ώρα δηλαδή που ο Δήμαρχος Ξάνθης βάζει αυξήσεις 50% σε παρκόμετρα και πρόστιμα ή 100% στα παράβολα για τους πολιτικούς γάμους, αποτελεί πραγματική πρόκληση να βλέπουμε κάθε μέρα σχεδόν στη Ξάνθη να κάνει τσάρκες και βόλτες με το πολυτελές τζίπ Μπε Εμ Βε 2.000 κυβικών του πρώην Δημάρχου Σταυρούπολης, ο νυν Καλλικρατικός Αντιδήμαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος!!!
Οδηγώντας μάλιστα ο ίδιος το αυτοκίνητο του Δήμου το οποίο βέβαια καίει ιδιαίτερα υψηλά καύσιμα!
Αγανακτισμένος πολίτης χθες μας έφερε μάλιστα και φωτογραφίες την ώρα που ο αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Κυριάκος Παπαδόπουλος κάνει βόλτες στη Κεντρική πλατεία, θαυμάζοντας τον… εαυτό του για τα νέα του μεγαλεία!!!
(Δεν θα μπορούσε δηλαδή να οδηγεί ένα πιο μικρό αυτοκίνητο με λιγότερα κυβικά να κάνει λίγη οικονομία;…).
Να μας ζήσεις Κυριάκο Παπαδόπουλε!
-Διότι και στη πράξη αποδεικνύεις περίτρανα ότι, «λεφτά υπάρχουν», αλλά μόνο για τους υψηλόμισθους νέους Καλλικρατικούς αντιδημάρχους, που εκτός από το μισθό των 2.500 μηνιαίως έχουν και ΤΖΑΜΠΑ πολυτελές αυτοκίνητο και βενζίνες, συν Κινητά κλπ έξοδα παράστασης!!!
Ζήτω το…Μνημόνιο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »