*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Μαρτίου

Δήμαρχε, εσύ συμφωνείς με αυτό; Είναι ηθικό, εκτός από… παράνομο;

05 Μαρτίου
ΕΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΛΗΜΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ
ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ-ΚΑΝΤΙΝΕΣ!
ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
ΤΣΕΠΕΛΗ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ…ΦΕΤΟΣ!
ΚΑΙ στο φετινό Ξανθιώτικο Καρναβάλι εμφανίστηκε ακριβώς το ίδιο «φαινόμενο»…
Ενώ το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης ΟΜΟΦΩΝΑ «απομόνωσε» όλους τους μικροπωλητές και καντινιέρηδες στο Λημνίο και τον χώρο της πισίνας, οι «εκλεκτοί» της πόλης, έστησαν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ κατασκευές (καντίνες), για να πουλάνε οι ίδιοι….μπύρες, ποτά και σάντουϊτς με αποκλειστικό στόχο το κέρδος!!!
1.Στην πλατεία Αντίκα και μάλιστα και με…χορηγό (συμπτωματικά…;;;), τον επίσημο χορηγό του Καρναβαλιού μας, την μπύρα AMSTEL ο «υπαρχηγός» του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης τοποθέτησε ΠΑΡΑΝΟΜΟ περίπτερο στη γωνία Παλαιολόγου-Πυγμ. Χρηστίδη, έξω από το κατάστημά του, το οποίο βλέπετε και στη φωτογραφία, για να το «εκμεταλλευτεί» στο 3ήμερο της Αποκριάς! (Αλήθεια οι κύριοι Φώτης Καραλίδης και Νεάρχου, θα του κάνουν έλεγχο όπως οφείλει; Έχει άδεια από την Διεύθυνση Υγιεινής;)
2.Στην γνωστή «παραλία» και πίσω ακριβώς από το περίπτερο, στην είσοδο του Elisso και του «Κυβερνείο» και πάλι ο «αφανής εταίρος» κύριος Τσέπελης με τον συνέταιρό του και Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Παναγιώτη Ανδρικόπουλο, τοποθέτησαν δεύτερο αυθαίρετο περίπτερο προκειμένου να εκμεταλλευτούν το Καρναβάλι με στόχο το ΚΕΡΔΟΣ!!! (Κύριε Φώτη Καραλίδη, κύριε Νεάρχου…)
-Με λίγα λόγια, το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ της Ξάνθης, στην υπηρεσία των συμφερόντων Τσέπελη και Παναγιώτη Ανδρικόπουλου.
-Δήμαρχε της Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, εσύ συμφωνείς με αυτό;
-Είναι ηθικό κάτι τέτοιο, εκτός από….παράνομο;
Κύριε Εισαγγελέα, ποιος τελικά θα τους σταματήσει από το παρανομούν συνέχεια, με τέτοια έπαρση και προκλητικότητα; Περιμένουμε να δούμε…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »