*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Φεβρουαρίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

26 Φεβρουαρίου
Την Δευτέρα 28/2 ξεκινάει οριστικά το Spaghetti company στην Ξάνθη και σίγουρα θα είναι κάτι ξεχωριστό για όλους, αφού για πρώτη φορά το φρέσκο μακαρόνι έρχεται στα σπίτια μας και μάλιστα και με delivery.
Το Spaghetti company βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου 84 μπροστά στα φανάρια, πίσω από το διοικητήριο και το τηλέφωνό του είναι το 25410 65555 Πλήρη γεύματα (μακαρονάδα, σαλάτα και κόκα κόλα) των 7-8 Ευρώ!


Φοβερό μασκέ πάρτι ετοιμάζει η Θρακική Σκηνή και το CARNIVAL club την ερχόμενη Πέμπτη 3 Μαρτίου στο Kyttaro ελληνάδικο με d.j. τον δημοφιλή Τόρη Παπαδήμα και παραγωγούς του ραδιοσταθμού στους πιο τρελούς βραζιλιάνικους και ελληνικούς ρυθμούς. Τιμή ποτού 5 Ευρώ!!! Μετά τις 11 το βράδυ θα είμαστε όλοι εκεί...
Σημειώνω ότι τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου έρχονται και οι στολές «Οι Άραβες και το χαρέμι τους», για τα μέλη που θα κάνουν παρέλαση με τη Θρακική Σκηνή.

Μετά από μία σειρά έξι ιδιαίτερα επιτυχημένων υλοποιήσεων, τα Πανελλήνια Συνέδρια Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών και Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση αποτελούν πλέον θεσμό στην ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα. Το 7ο συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη από την Παρασκευή 15 έως και την Κυριακή 17 Απριλίου 2011, φιλοδοξεί να συνεχίσει αυτήν την επιτυχημένη πορεία.

HOT Night μέσα στο Καρναβάλι με την «καυτή» Τζούλια Αλεξανδράτου και συγκεκριμένα Τετάρτη 2 Μαρτίου και Πέμπτη 3 Μαρτίου που θα εμφανιστεί στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ!
Κρίμα που δεν θα εμφανιστεί και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα… Έστω κι έτσι όμως, από τώρα ας σπεύσουμε όλοι για μια θέση στο Κυβερνείο όπου αναμένεται να γίνει χαμός! Ρεζερβέ 25410 77577.

Ο Ελληνοτουρκικός Σύλλογος “Νέα Δάφνη” (“Nea-Dafni”), καλεί φωτογράφους από τις δύο όχθες του Αιγαίου να συμμετάσχουν στον Πέμπτο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα: ΔΙΑΛΟΓΟΣ
Ο διαγωνισμός είναι στα πλαίσια του 10ου Φεστιβάλ Ελληνοτουρκικής Φιλίας που θα γίνει τον Ιούνιο του 2011 στο Στρασβούργο.
Όπου υπάρχει διάλογος υπάρχει πολιτισμός και ο πολιτισμός φέρνει ειρήνη, ελευθερία φιλία και συναδέλφωση των ανθρώπων και των λαών.
Η λήξη προθεσμίας συμμετοχής είναι η 5η Μαϊου 2011.
Οι βραβευμένες φωτογραφίες θα πάρουν μέρος σε έκθεση στα πλαίσια του φεστιβάλ.

Άλλο ένα εκπληκτικό live ετοιμάζει το Prestige live για την Πέμπτη 3 Μαρτίου με τους δημοφιλείς τραγουδιστές Νίκο Ρωμανό και Χριστίνα Μελελούδη μέσα στην εβδομάδα της Αποκριάς.
Κι είναι σίγουρο ότι θα γίνει και πάλι ένας μικρός χαμός...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »