*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Φεβρουαρίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

26 Φεβρουαρίου
*Πολύ λιγότερος του αναμενομένου ο κόσμος που βγήκε την Τσικνοπέμπτη να... «τσικνίσει» και να περάσει όμορφα και κεφάτα...
Εμφανής η επίδραση δηλαδή του Μνημονίου... άλλοτε τέτοια μέρα και γίνονταν χαμός σε όλα τα μαγαζιά!

*Δεκαήμερο μεγάλων προσφορών που θα ξεπερνάνε το 50%, θα υπάρξει στην αγορά μας μετά την παρέλευση των χειμερινών εκπτώσεων...
Ο πολύ χειμερινός καιρός «ευνοεί» άλλωστε να κάνετε τώρα τα χειμερινά σας ψώνια... σε αφάνταστα καλές τιμές.

*Την ερχόμενη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου αναμένονται στα γραφεία της Θρακικής Σκηνής, οι ΣΤΟΛΕΣ για την φετινή παρέλαση του Ξανθιώτικου καρναβαλιού. Που μέχρι στιγμής τουλάχιστον, γίνονται ανάρπαστες όπως μου είπε ο Τόρης Παπαδήμας...

*Σε πρόσκλησή της για το φετινό της θέμα, αναφέρει χαρακτηριστικά η Θρακική Σκηνή τα παρακάτω:
«Σε περίοδο οικονομικής και όχι μόνο κρίσης... που διέρχεται η χώρα μας θέλοντας να βοηθήσουμε στην κατεύθυνση αυτή, καλέσαμε Άραβες επιχειρηματίες με τα... χαρέμια τους, με σκοπό να επενδύσουν και να μας σώσουν από την δίνη της οικονομικής μας κρίσης με τα πετροδόλαρά τους.
Το φετινό μας θέμα λοιπόν, έχει σχέση με την επικαιρότητα και το θέμα μας είναι απλό και ξεκάθαρο. «Έρχονται οι Άραβες να μας σώσουν»!
Όσοι ενδιαφέρεστε να κάνετε παρέλαση μαζί μας, δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 25410/20.670 (Ελένη Αλεξίου - Τόρη Παπαδήμα)
Carnival club
ΘΡΑΚΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ»

*Σ’ αυτόν τον χορό, σίγουρα θα πρέπει να πάμε όλοι. Διαβάστε την πρόσκληση και θα συμφωνήσετε μαζί μου:
«Η Εμπορική Λέσχη Ξάνθης και ο Δήμος Ξάνθης σας προσκαλούν στον μεγάλο αποκριάτικο Μασκέ χορό «ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 και ώρα 22.00 υπέρ της ενίσχυσης του τελευταίου μουράγιου της ζωής, του Γηροκομείου Ξάνθη.
Χώρος της εκδήλωσης το ιστορικό κτίριο της Εμπορικής Λέσχης Ξάνθης, σύμβολο της πλέον γόνιμης δράσης της τέχνης του ΕΡΜΗ στην πόλη μας. Ψηφίδα της ιστορικής μνήμης, κεραία και μάρτυρας της εποχής της, κιβωτός παραγωγής σύγχρονου Ελληνικού εμπορικού πολιτισμού.
ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΘΑ ΝΤΥΣΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΙ «BANDA LATINIKO» ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΥΘΟΥ «ΒΕΡΓΙΝΑ»

*Ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 στο κέντρο διασκεδάσεως «ΑΠΟΛΛΩΝ». Τιμή πρόσκλησης: 10 ευρώ (φαγητό και ποτό). Έναρξη: 8:00 μ.μ
Οι προσκλήσεις διατίθενται από το Γραφείο Κοινωνικού Λειτουργού του Κεντρικού Κ.Α.Π.Η. (Καπνεργατών 1) από την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011 καθημερινά 9:00- 13:00.
Ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η.
Δήμου Ξάνθης
Γεώργιος Παπασταματίου

*Στα 2 δισ. ευρώ έφτασαν τα «φέσια» του 2010 από τις ακάλυπτες επιταγές και τις απλήρωτες συναλλαγματικές, με σχεδόν 340.000 νέες εγγραφές στη «μαύρη λίστα» του Τειρεσία. Ενώ τη διετία 2009-2010 τα «φέσια» στην αγορά ξεπέρασαν τα 5 δισ. ευρώ και οι καταχωρίσεις στα μαύρα κατάστιχα προσέγγισαν τις 800.000.
Κι ακόμη δεν έχουν έρθει βέβαια τα χειρότερα όπως δείχνουν τα πράγματα...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »