*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιανουαρίου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Εγώ φυλακή δεν πηγαίνω για κανέναν ανόητο λόγο. Εάν θέλετε εσείς, πηγαίνετε!

27 Ιανουαρίου
Η τοποθέτηση του επικεφαλής της Αντιπολίτευσης για την ανάκληση μετάταξης υπαλλήλου του ΕΒΕ Ξάνθης. Θέμα 2ο ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Κύριε Πρόεδρε, κύριοι συνάδελφοι,
Χρειάζεται υπηρεσιακή εισήγηση στην οποία να τεκμηριώνονται επαρκώς οι λόγοι που επιβάλλουν την ανάκληση και οι οποίοι λόγοι θα πρέπει να είναι απόλυτα σύννομοι.
Δηλαδή, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να παρεκκλίνουν από το ισχύον νομικό σύστημα, που αφορά την άσκηση της δημόσιας διοίκησης.
Την ανάκληση της διοικητικής πράξης, τη διενεργεί η αρχή η οποία αρχικά την έχει ενεργήσει. Νόμος 2690/99, άρθρο 21.
Το θέμα αυτό, επειδή είναι πάρα πολύ σοβαρό, θέλουμε να έχουμε τεκμηριωμένη άποψη, τα ιστορικά με τα πραγματικά γεγονότα και τη νομική γνωμάτευση ενυπόγραφη ενός νομικού συνεργάτη σας, επί του θέματος.
Εάν πρόκειται για νόθευση στοιχείων από κάποιο υπάλληλο του Επιμελητηρίου με τα οποία παραπλανήθηκε το υπηρεσιακό συμβούλιο για τη συγκεκριμένη μετάταξη, αυτό είναι ένα τελείως διαφορετικό ζήτημα, στην παρούσα φάση από την ανάκληση της μετάταξης.
Άρα στην παρούσα φάση, θα πρέπει να τεκμηριωθεί πλήρως, διοικητικά η ενδεχόμενη πράξη νόθευσης ή παραπλάνησης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, από κάποιον υπάλληλο και να αποδειχθεί αυτή δικαστικά.
Διότι δίχως δικαστική απόδειξη, δεν μπορείς να ανατρέψεις την σύνθετη πράξη μιας μετάταξης, η οποία έχει ολοκληρωθεί εντέλει με τη δημοσίευσή της στο ΦΕΚ 6073/τεύχος ΝΠΔΔ /18-8-2010 και ως εκ τούτου είναι άμεσα εκτελεστεί ως κανονιστική πράξη της Διοικήσεως.
Κύριοι, κοιτάξτε γίνονται πολλά. Εγώ φυλακή δεν πηγαίνω για κανένα ανόητο λόγο. Εάν θέλετε εσείς, πηγαίνετε.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »