*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιανουαρίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

27 Ιανουαρίου
Σήμερα κάνει πρεμιέρα το νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στις ΝΟΤΕΣ live Ξάνθης με σταρ πλέον τον δημοφιλή τραγουδιστή Γιάννη Τάσσιο αλλά και πολλά νέα πρόσωπα στο νέο καλλιτεχνικό σχήμα. Ο Γιάννης Τάσσιος θα συνεχίσει φυσικά και αύριο στις ΝΟΤΕΣ live.


Μη το ξεχάσετε με τίποτα... Ότι αύριο Σάββατο 29 Ιανουαρίου και για μια μόνο βραδιά, το Rich live clubbing παρουσιάζει τον δημοφιλή τραγουδιστή Χρήστο Κυπριανίδη, που η επιτυχία του «Την κλήση προωθώ» γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία. Ρεζερβέ 25410/77.447.
........



*Αιγοπρόβατα και βοοειδή της Βόρειας Ελλάδος (και από Ξάνθη), ετοιμάζονται να «κυριεύσουν» την αγορά της Κωνσταντινούπολης, καθώς υπάρχει δυνατότητα εισαγωγής από τη χώρα μας, και οι τούρκοι έμποροι ήδη παζαρεύουν κοπάδια του Έβρου.
Αυτή τη στιγμή ειδικές αιματολογικές εξετάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη σε δύο κοπίδια από το Σουφλί και το Διδυμότειχο, ενώ τα πολλά υγειονομικά πιστοποιητικά δημιουργούν φραγμούς στην καινούργια προσπάθεια.

Εκλογές έγιναν χθες στο Σωματείο εργαζομένων του ΚΑΖΙΝΟ Ξάνθης με την πανηγυρική επανεκλογή του γνωστού συνδικαλιστή Γρηγόρη Στογιαννίδη αναμενόμενη...
Την ίδια ώρα το Καζίνο Ξάνθης άρχισε να «καθυστερεί» τους μισθούς των εργαζομένων και εντύπωση προκαλεί η απουσία που του Προέδρου Κώστα Πηλαδάκη που έχει να φανεί στη Ξάνθη περίπου έναν χρόνο... Τι τρέχει;

*Τα περίφημα «φρουτάκια» επιστρέφουν μετά την απόφαση του υπουργικού Συμβουλίου να εγκρίνει προτεινόμενο Σχέδιο Νόμου, που στοχεύει στην ρύθμιση της συγκεκριμένης αγοράς και την είσπραξη εσόδων 500 εκατ. ευρώ από την έκδοση αδειών και 200 εκατ. ευρώ από τα τέλη των τυχερών παιγνίων το 2011.
-Μέχρι βέβαια να γίνουν όλα αυτά... τα παράνομα «φρουτάκια» θα εξακολουθούν να κάνουν θραύση στη Ξάνθη, με την ανοχή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης!

Εθελοντική Αιμοδοσία - Μνημόσυνο «ΑΓΑΠΗΣ» για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, διοργανώνει αύριο Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011 και από τις 09:00 έως τις 14:00 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ», σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »