*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιανουαρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

27 Ιανουαρίου
*Αποκλειστικό. Όπως έμαθα από την Αθήνα έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο στη Ξάνθη για την αποκάλυψη ενός….»καυτού» θέματος, δαιμόνιος δημοσιογράφος της εφημερίδας Espresso!!! Λεπτομέρειες….όταν μάθω περισσότερα!
…..

*»Είμαστε στον αέρα», είναι ο τίτλος της «δαιμόνιας» εκπομπής που παρουσιάζουν Ελένη Αλεξίου και Βαλεντίνα μέσα από τον Life 92.1 fm με μεγάλη επιτυχία και «χαμό»…ακροατών!
-Καθότι εκτός των φωνητικών τους προσόντων και οι δύο είναι….υπέροχες!
……

*Η είδηση; Ελένη Αλεξίου και Βαλεντίνα λοιπόν σήμερα στις 2 το μεσημέρι φιλοξενούν στον Life 921 fm τον δημοφιλή τραγουδιστή Γιάννη Τάσιο, έτοιμες να…εισχωρήσουν ακόμη και στα «αισθηματικά» του! Για περισσότερα….ανοίξει κι ακούστε! Στους 92.1 fm.
…..

*Καλή επιτυχία της! Αφού όπως έμαθα, η δημοφιλής τοπική σύμβουλος Ευμοίρου Αλεξάνδρα Κουσίδου, πρώην παραγωγός του ράδιο Life 92.1 fm κι επίσης πρώην «Πετρούλα» της Θρακικής Σκηνής, πήρε μεταγραφή για τον ραδιοσταθμό NOVA fm του Στέφανου Στεφανόπουλου, καρδιακού φίλου του κυρίου Τσέπελη.
-Γιατί όχι όμως στο…Δημοτικό Ραδιόφωνο;
-Που διαθέτει εκτός των άλλων και…Τηλέμαχο Αρναούτογλου;
……
*Και μεταξύ μας βέβαια….Τέσσερις έχουν μείνει όλοι κι όλοι στο Δημοτικό ραδιόφωνο κι αυτοί όπως μου είπαν, δεν «μιλιούνται»…αναμεταξύ τους!!!
-Εφυγε από εκεί η Έφη και διέλυσαν τα πάντα!
…..


*Από τα Χριστούγεννα έχει να μας έρθει η δημοφιλής Ναταλί Καπετανοπούλου, ωστόσο μια…αγάπη δεν πεθαίνει με έναν χωρισμό!
-Στη Ξάνθη αναφέρομαι όπου η ίδια θέλει να επιστρέψει πως και πως…
…….

*Βασιλόπιτα κόβουν σήμερα στη ταβέρνα «Έρκολος» οι δημοσιογράφοι της Ξάνθης με διοργανωτές τους …..»εκπληκτικούς» (για τέτοιες πρωτοβουλίες) Αντώνη Καρανδεινό και Μαριάνα Ξανθοπούλου….!
Θα είναι και ο Κυριάκος Κεσίσογλου που θα προλογίζει την εκδήλωση, οπότε να κοιτάξουν να πάνε όλοι….!
Έχει ετοιμάσει και σπέσιαλ λόγο….
…….

*Προς Αντιδήμαρχο Ξάνθης Νίκο Φωτιάδη ενταύθα…
Αληθεύει ότι ΧΘΕΣ πρώτα οι δημοτικοί σου αστυνομικοί «ενημέρωσαν» αγαπημένο σου συνάδελφο ότι θα πήγαιναν να….«ελέγξουν» το μαγαζί του και μετά (κατά τις 8 το βράδυ…) πήγαν, δεν βρήκαν και κατά…σύμπτωση (!) δεν βρήκαν ούτε έναν…καπνίζοντα; Και …..αποχώρησαν;
-Στρατηγέ πάρε το μπλοκάκι και «τρέχα» μόνος όπως έκανε με το καφενείο της Μαριάς, γιατί ποτέ δεν θα τους…πιάσεις διαφορετικά!!!
-Έτσι κάνουν οι αληθινοί….»σερίφηδες»! Όταν πραγματικά το λέει η καρδιά τους…
……..

*Και επί του θέματος, αναδημοσιεύω και την παρακάτω είδηση που πήρα από την αξιόπιστη πηγή που λέγεται Κυριάκος Κεσίσογλου και αναφέρει τα παρακάτω:
«ΞΑΝΘΗ-26-1-ΤΑ ΜΕΛΗ -ΤΩΝ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ-ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ…..ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ--ΠΩΣ-ΑΝ -ΕΝΑΝ-ΓΡΑΨΟΥΝ-ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ….ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ-ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ-ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ..
-ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .ΕΜΕΙΣ-ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ .ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ..??? ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ….ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...»
-Ο καθένας με τα…ντέρτια και τον…καπνό που «φουμάρει»!
……

*Δεν…(ξανα)παντρεύεται και δεν….νοικοκυρεύεται ο Μανώλης Φανουράκης, όπως «διέρρευσε» χθες πηγή εξ Αθηνών, με αποτέλεσμα η Espresso να στείλει και δημοσιογράφο…
-Να υποθέσω ότι πρόκειται για «διαδόσεις» της Ρέας που «ρίχνει» άδεια για να πιάσει….γεμάτα; Ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »