*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Οκτωβρίου

Ο εκ Καρδίτσης εργολάβος υποψήφιος Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να γίνει… «γνωστός» στο ευρύτερο κοινό, ανοίγοντας διάλογο με την Ματθίλδη Μαγγίρα

30 Οκτωβρίου
ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ:
Αδυνατούμε να κατανοήσουμε την «αισθητική» και την «άνεση» του κοσμοπολίτικου χιούμορ που διαθέτει το Life Style της Ματθίλδης Μαγγίρα…
ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ:
Το ίδιο κι εμείς ως Ξανθιώτες… Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τι κατανοεί η «αισθητική» που διαθέτει το Life Style του κ. Πούλιου από τη Καρδίτσα…
Ζητάει και τα ρέστα ο εκ Καρδίτσης εργολάβος υποψήφιος Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ κ. Χρίστος Πούλιος, ή απλά… επιχειρεί εξαπολύοντας προσωπικές επιθέσεις κατά της Ματθίλδης Μαγγίρα, να… «ψηλώσει» περισσότερο!
-Αλλιώς δεν εξηγείται, αφού αυτός «ξεκίνησε» τον «καυγά» όπως λέει και ο λαός, επιτιθέμενος απροκάλυπτα κατά της δημοφιλούς Ξανθιώτισσας καλλιτέχνιδας που τιμάει τη ΠΟΛΗ που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε όλο τον κόσμο και όταν αυτή του έδωσε μια απάντηση όλο χιούμορ, εκείνος συνεχίζει ακάθεκτος να… εκτίθεται;;;
-Μιλώντας μάλιστα και περί διαφορετικής… αισθητικής, όταν ακόμη και τώρα τον «αγνοεί» και η…σπιτονοικοκυρά της γειτονιάς μας στη πόλη μας! Και η δική του «αισθητική» ανακάλυψε την… ΠΟΛΙΤΙΚΗ και τον Δήμο Ξάνθης, μετά τα… 50 του;
Καθαρές κουβέντες. Ο κύριος Πούλιος επιδιώκοντας να γίνει… «γνωστός» στο ευρύτερο κοινό, ανοίγοντας διάλογο με την Ματθίλδη Μαγγίρα που εκπροσώπησε δις τη χώρα μας ως παρουσιάστρια του Διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision, νομίζει ότι έτσι θα… ψηλώσει περισσότερο, αγνοώντας τα αυτονόητα…!
Στο φύλλο του Σαββάτου, ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος απάντησε πρώτος στον εκ Καρδίτσας υποψήφιο Δήμαρχο του Σωκράτη Ξυνίδη για την υποψηφιότητα της Ξανθιώτισσας καλλιτέχνιδας με το συνδυασμό του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, τονίζοντας τα παρακάτω: «Η Ματθίλδη Μαγγίρα κύριε Πούλιο, δεν έρχεται στο Δήμο Ξάνθης για να λύσει το πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού, της καθαριότητας ή του πρασίνου ή να «φάει» τις θέσεις των «επαγγελματιών» της Τ.Α.. Έρχεται με τη λάμψη και τις γνωριμίες που διαθέτει, εντός και εκτός Ελλάδος για να προβάλουμε τη Ξάνθη διεθνώς».
Ακολούθησε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ξάνθης αμυνόμενη στην επίθεση Πούλιου με μια επίσης καυστική δήλωση που μάλλον δεν «κατάλαβε» ο εκ Καρδίτσας υποψήφιος Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιώντας το γνωστό πηγαίο χιούμορ και τη σάτιρά της:
«Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει… Αν οι Ξανθιώτες
πιστεύουν ότι αυτό που τους αξίζει είναι ο κύριος Πούλιος, ας πάρουνε τον… (μ)ΠΟΥΛΙΟ τους!»

Η ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ… ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ
Βάζοντας μπροστά όπως συνηθίζει την παράταξή του, ο σοβαροφανής κύριος Χρίστος Πούλιος απάντησε με… σοβαροφάνεια στην Ματθίλδη Μαγγίρα, λέγοντας τα παρακάτω:
«Η παράταξη «Πολίτες για την Αλλαγή» και ο επικεφαλής της κ. Χρίστος Πούλιος αισθάνονται την ανάγκη να «ευχαριστήσουν» προσωπικά την υποψήφια του συνδυασμού «Ξάνθη - Σταυρούπολη Πρότυπο Δημιουργίας» κ. Ματθίλδη Μαγγίρα, διότι όπως αναγράφηκε σε τοπική εφημερίδα φέρεται να έχει δηλώσει:
«Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει… Αν οι Ξανθιώτες πιστεύουν ότι αυτό που τους αξίζει είναι ο κύριος Πούλιος, ας πάρουνε τον… (μ)ΠΟΥΛ(ι)Ο τους!».
Εάν πράγματι η κ. Μαγγίρα έχει κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση, τότε τη… «συγχαίρουμε» τόσο για την ποιότητα του χιούμορ που διαθέτει, όσο και για την ηθική διάσταση του περιεχομένου της δήλωσής της.
Σε κάθε όμως περίπτωση θα έπρεπε, κατά τη γνώμη μας, να ιδιαίτερα προσεκτική όταν απευθύνεται γενικότερα στους Ξανθιώτες με αυτές τις εκφράσεις, διότι μάλλον πολλοί από εμάς, που προσβληθήκαμε από τη συγκεκριμένη δήλωση, αδυνατούμε να κατανοήσουμε την «αισθητική», την «χαλαρότητα» και την «άνεση» του χιούμορ που διαθέτει το «Life style» της «κοσμοπολίτικης» Αθήνας.
Είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοέμβρη θα αποτελέσει, πέραν των άλλων, και ένα καλό «μάθημα» δεοντολογίας για αλαζονικές συμπεριφορές, όπως αυτή της κ. Μαγγίρα».
Από την Αθήνα όπου βρίσκεται ήδη από το βράδυ της Πέμπτης, η δημοφιλής ηθοποιός απάντησε στο ίδιο μήκος κύματος στον κύριο Χρίστο Πούλιο με τη παρακάτω λιτή δήλωση:
«Το ίδιο κι εμείς ως Ξανθιώτες… Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τι κατανοεί η «αισθητική» που διαθέτει το Life Style του κ. Πούλιου από τη Καρδίτσα. Εγώ τουλάχιστον την αγάπη μου για τη πόλη μου, την δείχνω από 12 χρονών παιδί που ξεκίνησα στη Θρακική Σκηνή και προσφέρω στα κοινά μέχρι και σήμερα σε κάθε συνέντευξη ή life Style συνέντευξή μου. Ο κύριος Πούλιος πότε «ανακάλυψε» και «αγάπησε» τη Ξάνθη μας; Ώστε να θέλει να γίνει και Δήμαρχός μας…; Και δεν κάνω χιούμορ αυτή τη φορά…».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »