*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Οκτωβρίου

Πήγαν να κάψουν την εξέδρα της παρέλασης!

30 Οκτωβρίου
ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!
*Περί ώρα 04:30΄ ξημερώματα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, δύο ημεδαποί ηλικίας 24 και 21 ετών, ενεργώντας κατά συναυτουργία και έχοντας συντάξει δομημένη εγκληματική ομάδα με τη συμμετοχή και τρίτου ατόμου που αναζητείται!
ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ;
Πάντως την ίδια που πήγαν να κάψουν τον «Μαχητή» αλλά και το φορτηγάκι του Xanthi channel, οι «γνωστοί - άγνωστοι», ξαναχτύπησαν οι δράστες με μπουκάλια βενζίνης σχεδόν στο ίδιο… στυλ, επιχειρώντας αυτή τη φορά να κάψουν την… εξέδρα των επισήμων εν όψει της παρέλασης για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!
Ώρα 04.30!!! Ξημερώματα…
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ
Συναγερμός σήμανε στις 4.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ημέρα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, όταν τρις νεαροί τοποθέτησαν τρία μπουκάλια με βενζίνη κάτω από την εξέδρα των επισήμων, με σκοπό να την ανατινάξουν.
Δεν ήξεραν όμως ότι σε αυτές τις περιπτώσεις στο χώρο μπαίνει φρουρά η οποία σήμανε συναγερμό και αμέσως οι άνδρες ενός περιπολικού έσπευσαν στην περιοχή συλλαμβάνοντας τους δύο από τους τρεις δράστες.
Πήραν τρία μπουκάλια βενζίνη, τα έβαλαν κάτω από την εξέδρα των επισήμων και ύστερα με μια φωτοβολίδα πήγαν να βάλουν φωτιά. Δεν ήξεραν όμως ότι σε αυτές τις περιπτώσεις στο χώρο μπαίνει φρουρά.
Οι τρεις νεαροί πήγαν στο χώρο όπου στήθηκε η εξέδρα των επισήμων για την παρέλαση στην πόλη της Ξάνθης.
Ο φρουρός σήμανε συναγερμό και αμέσως οι άνδρες ενός περιπολικού έσπευσαν στην περιοχή. Κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο από τους τρεις. Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι οι νεαροί είχαν πάνω τους ακόμη και ….ένα ασύρματο.
Τώρα διενεργείται ανάκριση για να διαπιστωθούν τα κίνητρά τους.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28.10.2010
ΣΥΛΛΗΨΗ ΔYO (02) ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΡΙΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΡΗΞΗΣ – ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ
Την 28.10.2010 και περί ώρα 04:30΄ στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, δύο ημεδαποί ηλικίας 24 και 21 ετών, οι οποίο ενεργώντας κατά συναυτουργία και έχοντας συντάξει δομημένη εγκληματική ομάδα με τη συμμετοχή και τρίτου ατόμου που αναζητείται, αποπειράθηκαν να προκαλέσουν πυρκαγιά με εύφλεκτο υλικό στην εξέδρα που είχε τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο της Ξάνθης, με αφορμή την παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων δραστών ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (02) μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό, ενώ επιπλέον στην κατοχή του Β δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα (01) πτυσσόμενο μεταλλικό γκλόμπ εντός θήκης, ένας (01) φορητός πομποδέκτης, ο οποίος ήταν ενεργοποιημένος και ένα (1) ζευγάρι μάλλινα γάντια.
Οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.
-Από το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα το Αστυνομικό Δελτίο, είναι εμφανώς ότι βρισκόμαστε μπροστά στη σύσταση μιας «συμμορίας» που είχε στόχους και σκοπό να βάζει μολότοφ και βενζίνες, προκειμένου να προκαλέσει εμπρηστικές ενέργειες.
Μπορεί να μας πει η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και η ΑΣΦΆΛΕΙΑ Ξάνθης αν ανακρίθηκαν οι δράστες για πιθανές κι άλλες εμπρηστικές και τρομοκρατικές ενέργειες; Γιατί ακόμη ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ αυτοί που πήγαν να κάψουν το «ΜΑΧΗΤΗ», το φορτηγάκι του Xanthi channel και το αυτοκίνητο του Δημάρχου Ξάνθης…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »