*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΛΑ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ! Θα κλείσει τα ΜΑΤΙΑ η Περιφερειάρχης, ή θα τον θέσει σε προσωρινή αργία όπως είχε γίνει με τον Καλαϊτζή;

30 Σεπτεμβρίου
*Από το 2/2/2007 που του τα επέβαλε η Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης, δεν πλήρωσε ούτε τα πρόστιμα στο Δήμο Ξάνθης! Εκ νέου στο σκαμνί ο «Υπαρχηγός» του Δημάρχου για το Πρωτόκολλο του Δασαρχείου, ενώ έρχονται νέες «θύελλες» με τα ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ της Χρύσας!

Στα χέρια της Περιφερειάρχη κ.Θεοδώρας Κόκλα βρίσκεται πλέον η υπόθεση του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Μανώλη Τσέπελη, μετά την πρωτόδικη καταδίκη των 20 μηνών κατά συγχώνευση, χρηματικό πρόστιμο 13.000 Ευρώ και κατάσχεση των μηχανημάτων από το Τριμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης για σοβαρά ατιμωτικά αδικήματα. Υπενθυμίζεται ότι όταν είχε καταδικαστεί πρωτόδικα ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Θεολόγος Καλαϊτζής για άλλη υπόθεση, «ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας, τον είχε θέσει σε προσωρινή αργία όπως προβλέπει ο Δ.Κ.Κ»!!!!
Στη περίπτωση λοιπόν του Μανώλη Τσέπελη, τι θα κάνει η Περιφερειάρχης κ.Κόκλα; Θα ΚΛΕΙΣΕΙ τα μάτια; Ειδικότερα όταν και τα τέσσερα αδικήματα για τα οποία καταδικάστηκε ο Μανώλης Τσέπελης είναι ΣΟΒΑΡΑ και ΑΤΙΜΩΤΙΚΑ για έναν εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλος
Πληροφορίες μας ωστόσο αναφέρουν ότι η Περιφερειάρχης, φοβούμενη μην εκτεθεί πλέον και η ίδια «καλύπτοντας» τον Τσέπελη, ακόμη και την «έκπτωσή» του από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Ξάνθης!
Κι αυτό γιατί ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ από τις 2/2/2007 που του τα επέβαλε η Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης, δεν πλήρωσε ούτε τα πρόστιμα στο Δήμο Ξάνθης για τα «αυθαίρετα» στο ρέμα της Χρύσας!
-Επίσης μετά την κατάθεση του Δασάρχη Ξάνθης, ο υπαρχηγός του Δημάρχου Ξάνθης κάθεται εκ νέου στο σκαμνί για το Πρωτόκολλο του Δασαρχείου (αδίκημα βαρύτερο από αυτό του Καλαϊτζή…), ενώ έρχονται νέες «θύελλες» με τα ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ 10.5 της Π. Χρύσας στα οποία «παρά την αποβολή τους από το Δασαρχείο Ξάνθης από το 2003», ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ και επιχείρησε μάλιστα να τα…..ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ με το δρόμο που πήγε ν’ ανοίξει και τις λοιπές οικοδομικές του εργασίες, στις 28/1/2007!!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »