*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Αυγούστου

ΛΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Να απαιτήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ειδικά ΚΙΝΗΤΡΑ για τη Θράκη!

31 Αυγούστου
Σκληρή απάντηση του Δημάρχου Ξάνθης στη Ν.Ε ΠΑΣΟΚμε αφορμή τα ΚΙΝΗΤΡΑ για τις επιχειρήσεις της Θράκης
*Το θέμα δεν προσφέρεται για κομματική στείρα αντιπαράθεση. Ο Δήμος Ξάνθης στηρίξει τις πρωτοβουλίες των Επιμελητηρίων Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, μαχόμουν και θα συνεχίσω να μάχομαι να έρθουν νέες επενδύσεις στη περιοχή μας κι όχι να «φύγουν» και οι εναπομείναντες επιχειρήσεις….
*Τα ΚΙΝΗΤΡΑ πρέπει να μείνουν μόνο για τους τρεις Νομούς της Θράκης και προς αυτή τη κατεύθυνση πρέπει να κινηθούμε όλοι μας. Και τα μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

Κοίτα ποιοι μιλάνε; Αυτοί που με πρώτο τον Σγουρίδη ως παντοδύναμο τότε Αντιπρόεδρο της Βουλής «χάριζαν» τα ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ σε Καβαλιώτες και Δραμινούς (Νομαρχιακές εκλογές 1994…), έρχονται τώρα και ζητάνε και τα…ρέστα από τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη γιατί ζήτησε «τα ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, να μείνουν αποκλειστικά και μόνο για τους τρεις Νομούς της Θράκης, τον Έβρο, τη Ξάνθη και τη Ροδόπη.
Ο λόγος φυσικά για την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ του κυρίου Αχιλλέα Τσαρτσάρα που θα πρέπει κάποιοι να του «ακονίσουν» σίγουρα τη «μνήμη», γιατί μάλλον δεν θυμάται ή δεν θέλει να «θυμάται» ότι «Καβάλα και Δράμα πήραν «θάρρος» και άρχισε να διεκδικούν τα κίνητρα της Θράκης, από την ώρα που έγινε η περιβόητη «συνεπαφή» με το Νομό Ξάνθης για την Υπερνομαρχία Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης!!!

Η ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Λ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ
Μεταξύ των άλλων η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης αναφερόμενη στις δηλώσεις του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη για τα ΚΙΝΗΤΡΑ της Θράκης, τονίζει τα εξής:
«Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τις δημόσιες δηλώσεις τόσο του Δημάρχου Ξάνθης αλλά και σύσσωμης της οργανωμένης Ν.Δ. αναφορικά με τον νέο επενδυτικό νόμο. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος παρέσυρε ποιον στην μεγαλειώδη γκάφα, αλλά αλήθεια, σε τι αναφέρονται αμφότεροι όταν λένε ότι «η Θράκη δεν ανήκει πλέον στη ζώνη Δ»; Το άγρυπνο μάτι του δημάρχου Ξάνθης που όπως ο ίδιος επικαλείται προστατεύει την παρουσία της Θράκης στην Δ ζώνη των ενισχύσεων, πήγε περίπατο το 2006; Αγνοούν ότι από τον 3522/2006 (ΦΕΚ 276/22-12-2006), της κυβέρνησής τους, η ζώνη Δ δεν υπάρχει πλέον;
Ποια η συνεισφορά του Δημάρχου στα πλαίσια της διαβούλευσης και γιατί περίμενε την λήξη της για να τοποθετηθεί με μοναδικό κριτήριο τον κομματικό του πατριωτισμό λέγοντας μάλιστα ψέματα;»

ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Σκληρή και καθαρή ήταν απάντηση του Δημάρχου Ξάνθης στη Ν.Ε ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα ΚΙΝΗΤΡΑ για τις επιχειρήσεις της Θράκης:
«Το θέμα δεν προσφέρεται για κομματική στείρα αντιπαράθεση. Ο Δήμος Ξάνθης στηρίξει τις πρωτοβουλίες των Επιμελητηρίων Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, μαχόμουν και θα συνεχίσω να μάχομαι να έρθουν νέες επενδύσεις στη περιοχή μας κι όχι να «φύγουν» και οι εναπομείναντες επιχειρήσεις…
Τα ειδικά ΚΙΝΗΤΡΑ πρέπει να υπάρξουν μόνο για τους τρεις Νομούς της Θράκης και προς αυτή τη κατεύθυνση πρέπει να κινηθούμε όλοι μας ως μια γροθιά. Όλοι μαζί, και τα μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και όλων των υπολοίπων κομμάτων, με τα οποία θα πρέπει να μας ενώνουν τα προβλήματα της περιοχής μας κι όχι να μας χωρίζουν. Να απαιτήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ειδικά ΚΙΝΗΤΡΑ για τη Θράκη, αν πραγματικά θέλουμε νέες επενδύσεις ή και να συνεχίσουν την λειτουργία τους στη περιοχή μας οι εναπομείνασες επιχειρήσεις. Αντί άλλης απάντησης, παραπέμπω τους κυρίους της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης στη πρόσφατη κοινή συνάντηση των ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ Θράκης στο Επιμελητήριο Ξάνθης και δεν τους ακολουθώ στο κομματικό κατήφορό τους. Θα είναι ένα καλό βήμα να ενστερνιστούν τις αγωνίες και τις ανησυχίες των επιχειρηματιών της Θράκης για τον υπό ψήφιση Αναπτυξιακό Νόμο που θα πρέπει οπωσδήποτε να βλέπει με άλλο μάτι την ανάπτυξη στη Θράκη και το Νομό Ξάνθης… Ζητώ και απαιτώ και από αυτή τη Κυβέρνηση, αυτά που δικαιούμαστε και αυτό το δικαίωμα δεν έχει δικαίωμα να το στερήσει από τον Δήμαρχο της πόλης κανένα κόμμα».

Η ΘΡΑΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ!
Ο ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ
ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ
Στο μεταξύ αύριο Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30, συνεδριάζει σε τακτική συνεδρίαση το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ξάνθης με κυρίαρχο θέμα τον Νέο Αναπτυξιακό Νόμο.
Αναλυτικά τα θέματα της συνεδρίασης:
1. ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ
2. ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΊΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
3. Γ΄ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΗΣ 2010 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
4. ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ-ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ
5. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »