*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Αυγούστου

«Βάζελοι» Ξανθιώτες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, επετέθησαν στους φιλάθλους της Skoda Ξάνθη επειδή «πανηγύριζαν» το 1-1 μετά τον αγώνα!

31 Αυγούστου
ΕΛΕΟΣ! ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ!*Μια ομάδα πρέπει να είναι η ομάδα της «φωνής» μας!
-Η ΑΟΞάρα της ΨΥΧΗΣ μας!
Πριν αρκετά χρόνια ακόμη, ο Χρήστος Πανόπουλος είχε ζητήσει απ‘ όλους τους Ξανθιώτες να έχουν τη SKODA ΞΑΝΘΗ στην καρδιά τους. Να υποστηρίζουν αν θέλουν και τις άλλες ελληνικές ομάδες της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας αλλά πάνω απ‘ όλα να στηρίζουν την ομάδα της πόλης τους, την ομάδα του τόπου τους. Μια ομάδα που προβάλλει το όνομα της πόλης της Ξάνθης όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.
Με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία, όταν νεαροί οπαδοί της ομάδας βγήκαν να πανηγυρίσουν το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας μας απέναντι στον Παναθηναϊκό και δέχτηκαν προπηλακισμούς από Ξανθιώτες, «βάζελους» οπαδούς του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα τα επεισόδια να γενικευτούν και χάρη στην άμεση παρέμβαση της αστυνομίας να λάβουν τέλος, η δήλωση του Χρήστου Πανόπουλου γίνεται επίκαιρη όσο ποτέ.
-Το να στηρίζει κάποιος Ξανθιώτης και μια άλλη ομάδα δεν μπορείς να το αρνηθείς σε κανέναν. Όμως είναι ανεπίτρεπτο και συνάμα αποτελεί ντροπή να δημιουργούνται επεισόδια από Ξανθιώτες οπαδούς άλλης ομάδας επειδή νεαροί φίλοι της SKODA ΞΑΝΘΗ πανηγύρισαν στο κέντρο της πόλης ένα θετικό αποτέλεσμα της ομάδας τους.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ καταδίκασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα επεισόδια και έχει σκοπό να μην αφήσει ποτέ να ξανασυμβεί αυτό, προστατεύοντας τους φίλους της ομάδας που θέλουν να πανηγυρίζουν επιτυχίες της ομάδας της πόλης τους. Πρόσφατα στην εκδήλωση για την παρουσίαση της ομάδας ο κ. Βουρλιώτης από το μικρόφωνο είχε δηλώσει ότι οι μικροί Ξανθιώτες θα πρέπει να στηρίζουν με όλη τους τη θέρμη την ομάδα της πόλης και θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτή η ομάδα κάνει περήφανη τον τόπο τους.
Τα νέα παιδιά αυξάνονται και πληθύνονται. Οι σύλλογοι φιλάθλων της πόλης μας κάνουν πολύ καλή δουλειά προς αυτόν τον τομέα. Ο Χρήστος Πανόπουλος, αφήνοντας στη λήθη του παρελθόντος τα «παλιά» και τα προσωπικά του «λάθη» που είχε και τη γενναιότητα μάλιστα να αποδεχτεί δημόσια, στηρίζει τις προσπάθειες των συνδέσμων και φίλων της ομάδα μας! Μάλιστα στα πλαίσια του «δυνατού», προσπαθεί να ικανοποιεί κάθε αίτημά τους αρκεί να στηρίζουν με όλη τους την αγάπη αλλά και με το σωστό τρόπο την ομάδα του τόπου τους, την ομάδα της πόλης τους. Της πόλης μας! Μια ομάδα που υβρίζεται πολλές φορές με το χειρότερο τρόπο από οπαδούς άλλων ομάδων με προσβλητικά και αντιεθνικά πολλές σχόλια κυρίως για τον τόπο στον οποίο ζουν, εργάζονται, αναπτύσσονται και δημιουργούν, οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.
Ευχόμαστε το συμβάν αυτό να είναι το τελευταίο και να μην επαναληφθεί γιατί παρόμοια γεγονότα αποτελούν ντροπή όχι μόνο για την Ξάνθη αλλά και για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »