*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Απριλίου

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

28 Απριλίου
*Αυτό το ξέρατε; Ότι ύστερα από μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου, περιπολικά πήγαν σε μαγαζί της παραλιακής όπου παρουσίαζε μία εκδήλωση η «ημέτερη» Σάσα Μπάστα για να τη… συλλάβουν;;;
-Ρε τι άλλο θ’ ακούσουν τ’ αυτιά μου!!!
……
*Η ωραία συνέχεια… Η Σάσα δεν προέβαλε καμία αντίσταση και ούτε προσπάθησε να το σκάσει και να κρυφτεί, αντίθετα ακολούθησε τους αστυνομικούς που την οδήγησαν στο τμήμα.
Η Σάσα βέβαια γλίτωσε το αυτόφωρο, γιατί επικαλέστηκε λόγους υγείας!
-Στο κρατητήριο την κράτησαν; Ή απλά πήγε και… απήλθε; Η δική μου ερώτηση…
……
*Σε δημόσια διαβούλευση πλέον το όνομα…
Μύλος ή… Βάτραχος; Και ο λόγος φυσικά για το νέο μαγαζί που ετοιμάζει ο Μανώλη Φανουράκης στο πρώην «Νησάκι» με το παρακάτω αυθεντικό…
-Το όνομα «Βάτραχος» στον ύπνο του το είδε προσφιλές και αγαπημένο πρόσωπο του Μανώλη και γι’ αυτό το όνομα αυτού του άρεσε περισσότερο και δεν ξεκολλάει από το μυαλό του…
……
*Τα γενέθλιά της είχε η Γεωργία, αδελφή τη Θεανώς το βράδυ της Δευτέρας στο ΑΜΑΝ bar και την τίμησαν οι συνήθως «ύποπτοι»…
-Αφροδίτη, Θεανώ, Αργύρης Κατσίκας κλπ.
……
*Τέλη του 2010 πάντως το γνωστό ελληνάδικο ΑΔΙΕΞΟΔΟ σε γιορταστική εκδήλωση, αναμένεται όπως έμαθα να τιμήσει την Αφροδίτη για την συνεχή εκεί παρουσία της… αφού δεν υπάρχει μέρα που να δηλώνει απούσα!
-Χωρίς να έχω άποψη επί του μεγάλου γεγονότος και «τιμωρηθώ» κι εγώ από το «Πυρράκη» αναλόγως με την τιμωρία της Σοφίας, να συγχαρώ το μελαχρινό αστέρι για ένα ακόμη επίτευγμά του!!!
……
*Μια νέα τραγουδίστρια εν ονόματι Κατερίνα σκοπεύει να φέρει από τη Θεσσαλονίκη ο Ηλίας Ταληκριάδης στο Rich live, σύμφωνα με την αποκλειστική είδηση που μου έδωσε ο γιατρός Γιώργος Ζεμπεκάκης…
Ο οποίος μου είπε ότι «πρόκειται για μεγάλο αστέρι…»!
-Την περιμένουμε να έρθει και να την γνωρίσουμε…
……

*Και ο εκδότης του περιοδικού IN Xanthi Δημήτρης Μελίδης όπως έμαθα, γράφτηκε στο fun club Περικλής Καρβουνίδης, εν όψει των εκλογών στη ΝΟΔΕ για την εκλογή νέου Προέδρου.
Στα Μ.Μ.Ε πάει περίφημα ο Περικλής, αφού προηγήθηκε ο εκδότης της εφημερίδας XanthiNews…
……
*Στη Ξάνθη αναμένεται για την Πρωτομαγιά τη Παρασκευή, ο δημοφιλής πρώην τηλεπαρουσιαστής του Xanthi channel Μίμης Σκορδόπουλος. Ο οποίος στις εκλογές των μηχανικών για το ΤΕΕ στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας όχι μόνο ήταν υποψήφιος, αλλά κατόρθωσε και να… εκλεγεί! Και μάλιστα 8ος στους 15!!!
Μπράβο του.
……
*Μου διέψευσε ρητά και κατηγορηματικά ο Τόρης Παπαδήμας ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο έως και τον Οκτώβριο… «φόρτωνε» πρώην του με το αιτιολογικό ότι «είχε χωρίσει με την Κωνσταντίνα του»!
-Ουδέποτε την «φόρτωσα» και είπα τέτοια πράγματα και τα λέει η ίδια για να με εκθέσει (το καλό παιδί…), είπε προσβεβλημένος έντονα!
-Ποιόν να πρωτοπιστέψεις τελικά; Ιδού η απορία…
……
*Στη Ξάνθη αναμένεται για την Πρωτομαγιά και η όμορφη πρώην αθλητικογράφος η Ελβίνα, η οποία ήδη όπως έμαθα ξεκίνησε το διάβασμα γιατί αρχίζουν σε λίγο οι εξετάσεις της.
-Ευκαιρία να την γράψει και στο Ladies club που το οργανώνει πλέον καλύτερα από κάθε άλλη φορά η Δέσποινα Ουζγούρογλου!
...
*Το «πούλησε» τελικά το Ρόδον ο Ηλίας Ταληκριάδης ή δεν το «πούλησε»; Ουδείς το γνωρίζει, μολονότι η είδηση έχει γυρίσει ήδη στα μισά γνωστά στέκια…
Και ο ίδιος, ούτε επιβεβαιώνει, ούτε όμως και διαψεύδει!
……
*Χειμερινός κολυμβητής γαρ, ήδη όπως λένε οι πληροφορίες μου ξεκίνησε τις πρώτες «βουτιές» του στη παραλία του Μυρωδάτου όπου έχει και το εξοχικό του, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Νίκος Σπυριδόπουλος.
-Δεν περίμενε τουλάχιστον να τελειώσουν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »