*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Απριλίου

Το βρώμικο μαγειρείο του Κομπότη!

28 Απριλίου
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟΟ Λουίς Φαν Γκάαλ έχει αφήσει τη σφραγίδα του (και) στην Μπάγερν. Μια «ομάδα του προπονητή», που οδεύει προς τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Με... ασπίδα το 1-0 στο Μόναχο, η Μπάγερν επιδιώκει να αντέξει στο σφυροκόπημα των Γάλλων της Λυών
Η μάχη του παρασκηνίου μαίνεται στη Σούπερ Λίγκα! Και όσο δεν επικυρώνεται η βαθμολογία, όλα θα μένουν ρευστά. Ή τουλάχιστον, αυτό θα επιθυμούν οι παράγοντες και δη ο κ. Κομπότης του Λεβαδειακού. Επί της ουσίας τώρα: ο ηγέτης του Λεβαδειακού έκανε την ένταση περί κακής συμμετοχής παίκτη της Ξάνθης σε παλαιότερο παιχνίδι, μόνο και μόνο με στόχο να κερδίσει χρόνο. Γιατί όλοι παραδέχονται ότι αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή δεν προκύπτει. Γιατί το έκανε ο κ. Κομπότης; Διότι θέλει να «παγώσει» η κατάσταση και να δει τι θα γίνει με τον Ηρακλή, μια ομάδα που αντιμετωπίζει οικονομικά και όχι μόνο προβλήματα.
Στον Ηρακλή η κατάσταση θυμίζει τραγέλαφο. Μόλις χθες, η ΕΠΟ με τις αρμόδιες υπηρεσίες έστειλε το χαρτί της αδειοδότησης αλλά δεν βρήκε κανέναν! Ετσι, το κόλλησε στα γραφεία! Να τονιστεί ότι η ΕΠΟ αυτήν την περίοδο εξετάζει το θέμα της συμμετοχής κάποιων ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα, ενώ τον Ιούνιο προβλέπεται να λάβει τις αποφάσεις αναφορικά με το αν είναι «100% ΟΚ» τα χαρτιά συμμετοχής των 16 ΠΑΕ για το επόμενο πρωτάθλημα. Στον Ηρακλή υφίσταται σοβαρό θέμα. Διοίκηση δεν υπάρχει. Και οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας στέλνουν από τώρα ενημερωτικά σημειώματα, ώστε να μην τρέχουν κάποιοι την υστάτη ώρα και να μπορούν να καλύψουν- αν γίνεται- το χαμένο έδαφος.
Στην ερώτηση αν μπορεί η κατάσταση να αλλάξει, υπάρχει διττή ερμηνεία και απάντηση: ο μεν κ. Κομπότης, όσο δεν επικυρώνεται η βαθμολογία μπορεί να ελπίζει ότι ο Λεβαδειακός δεν πέφτει και άρα θα πάρει τη «χρυσοφόρα» θέση αν έχουμε κάποιο απρόοπτο. Πηγές από τη Λίγκα, ωστόσο, λένε πως αυτό θα το λύσουν οι νομικοί, γιατί αν θεωρηθεί ότι ο Λεβαδειακός υποβιβάστηκε, η θέση μπορεί και να καλυφθεί από ομάδα της Β΄ Εθνικής! Όλοι αναζητούν απεγνωσμένα τα «παράθυρα» και τις... χαραμάδες του νόμου.
Τι αποδεικνύεται τελικά; Ανεξάρτητα με τις πομπώδεις εξαγγελίες περί διαφάνειας, ίσων ευκαιριών, νέας υπέροχης κατάστασης στο ποδόσφαιρό μας και τα συναφή ωραία λόγια, οι παράγοντες βάζουν πάνω απ΄ όλα το συμφέρον (το οικονομικό...) των ομάδων τους. Οι διεργασίες συνεχείς και τα χρήματα να πέφτουν από τις κεντρικές διαχειρίσεις και τους λοιπούς κρουνούς.
Αρκεί με κάθε τρόπο να βρίσκονται κάτω από τον ήλιο της Σούπερ Λίγκας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »