*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Απριλίου

«ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ» 7! Τη Παρασκευή η «μαύρη» λίστα του προπονητή Ν. Κεχαγιά

28 Απριλίου
«ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ» 7!
Εκτός από τους Λουτσιάνο, Ριζογιάννη, Έλιγκτον, Τζιωρτζόπουλο, Αλ Σαϊφι, Ζιέτσουκ, Σουάνη ή Πόϊ αν δεν τα «βρει» σήμερα με τον Πανόπουλο!
Αυτή τη Παρασκευή 30 Απριλίου τελικά ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Κεχαγιάς παραδίδει τη «μαύρη λίστα» για τους παίχτες που «φεύγουν» από τη Skoda Ξάνθη και δεν αναμένονται σοβαρές εξελίξεις.
Στο θέμα των παιχτών που «τελειώνουν» για την ομάδα, επιβεβαιώνεται όπως όλα δείχνουν το ρεπορτάζ της εφημερίδα των φιλάθλων της Ξάνθης.
ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η «ThrakiSport» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
Τι είχε γράψει η «Thrakisport»:
«Μία πρώτη μεγάλη συζήτηση που αφορούσε το υλικό της ομάδας, αλλά και τα μεταγραφικά, είχαν την περασμένη Παρασκευή στα γραφεία της Βιαμάρ στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Skoda Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος και ο προπονητής Νίκος Κεχαγιάς.
Ήδη αποκλειστικές πληροφορίες μας (όχι από τον προπονητή) αναφέρουν ότι «τελειώνουν» για την Skoda Ξάνθη οι: Ριζογιάννης, Ζίετσουκ, Αλ Σαϊφι, Τζωρτζιόπουλος, Λουτσιάνο και επιστρέφει στην Αγγλία ο Έλινγκτον λόγω… συζύγου! Ο Εγγλέζος επιθετικός αρέσει στον προπονητή, αλλά η σύζυγός του «πιέζει» και επιμένει να «μετακομίσει» στην Αγγλία, οπότε και δεν υπάρχουν περιθώρια διαπραγματεύσεων, αφού το θέμα του είναι καθαρά οικογενειακό..
Από την άλλη ο Ριζογιάννης αν και του δόθηκαν οι «ευκαιρίες» σε αντίθεση με τον Μανώλη Μπέρτο, έμεινε στάσιμος, ενώ δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Τζιωρτζόπουλου. «Πρόβλημα» πιθανόν να προκύψει και με τον αριστερό μπακ Τζάκυ που οι πληροφορίες λένε ότι «θα απαιτήσει περισσότερα χρήματα για να ανανεώσει το συμβόλαιό του…» και όλα βρίσκονται στον «αέρα»…».
Ωστόσο όλα δείχνουν ότι ήρθε πλέον η ώρα των «μικρών»!!! Ο Μάνδαλός, στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο, ήταν ένας σύγχρονος αρχοντικός σέντερ, ενώ είναι σίγουρο ότι και οι Μελισσόπουλος, Κομεσίδης και Ζαρόπουλος (τερματοφύλακας) είναι πλέον έτοιμοι για την πρώτη ομάδα. Πρόκειται για σπουδαίους ποδοσφαιριστές που μαζί με τον Μανώλη Μπέρτο (αποκάλυψη σαν δεξί μπακ) θα αποτελέσουν και… νέες μεταγραφές για την ομάδα μας!
...
ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ «Μ»
Πληροφορίες λοιπόν του ΜΑΧΗΤΗSPOR αναφέρουν ότι πιθανόν στη λίστα των αποδεσμεύσεων να προστεθεί και το όνομα του Σουάνη, ενώ σήμερα στη συνάντηση του Πόϊ με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας μας Χρήστο Πανόπουλο θα φανεί αν θα «συνεχίσει» ο παίχτης στην ομάδα μας, ή αν θα αφεθεί ελεύθερος… Θα εξαρτηθεί στις «διαπραγματεύσεις» του παίχτη με τον μεγαλομέτοχο που συνήθως όταν βλέπει ότι «εκβιάζεται» τα… «παίρνει» και κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει..
ΣΕ αναμονή λοιπόν μετά το φιλικό της Παρασκευής (η Skoda Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό) και όπου κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινώσει και επίσημα ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Κεχαγιάς το «ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν από την ομάδα».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »