*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Απριλίου

«Ξεδόντιασε» τους Δημάρχους ο Τσετίν!

28 Απριλίου
Για όσους ξέρουν να «ερμηνεύουν» τα πράγματα αντικειμενικά, σύμφωνα με τη δήλωση που έκανε χθες ο μειονοτικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ.Μάντατζη Τσετίν, πέραν των δικών δικαιολογιών για το «έκτρωμα» που θα μας προκύψει για το Νομό Ξάνθης σήμερα, όλοι οι ενταύθα Δήμαρχοι τα «μαγείρευαν» σύμφωνα με τα προσωπικά τους συμφέροντα!
Στη πραγματικότητα δηλαδή ο Τσετίν »ξεδόντιασε» την ΤΕΔΚ Ν. Ξάνθης και τους ενταύθα ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ Δημάρχους που νοιάζονταν μόνο για τους… εαυτούληδεςς, αποκαλύπτοντας ότι ΚΑΙ η δική τους πρόταση ήταν, κάθε Δήμος κι ένας… Δήμος!!! (Σ.Σ. Ώστε να διατηρήσουν και τη στρατιά των αντιδημάρχων, προέδρων, εργολάβων κλπ).
Δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Τσετίν:
«Έχω, λοιπόν, με συνέπεια, υποστηρίξει την ομόφωνη πρόταση που έχει υποβληθεί από την ΤΕΔΚ Ξάνθης στο Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, και προτείνει έξι Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Νομό».
-Με λίγα λόγια, ομόφωνα όλοι οι Δήμαρχοι με πρώτη και καλύτερη την κυρία Εύα φυσικά, ήθελαν το Σχέδιο Καλλικράτης, ανάλογα με τα… μέτρα του!
Κι όταν αυτό το κατόρθωσε μόνο ο Χατζηευαγγέλλου, ελέω αδελφών Ξυνίδη, άρχισαν να… διαμαρτύρονται και να κραυγάζουν!
Με πρώτη και καλύτερη και πάλι την…γνωστή ΕΥΑ που απειλεί και με… κινητοποιήσεις μάλιστα!!!
-Ενώ θα έπρεπε ήδη να έχει ξεκουμπιστεί από τον Δήμο Αβδήρων, λόγω ανυπαρξίας έργου, όπως της καταλογίζουν και οι κάτοικοι Νέας Κεσσάνης – Μυρωδάτου - Πόρτο Λάγος!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »