*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΡΟΣΕΡΟΥ: Μας έχουν εγκαταλείψει στο έλεος των σκουπιδιών! Θέλουμε καθαρή πλατεία και ίση μεταχείριση!

31 Μαρτίου
Αντιπροσωπεία κατοίκων του Συνοικισμού του Δροσερού, επισκέφθηκαν χθες τα γραφεία του «ΜΑΧΗΤΗ» και μας κατήγγειλαν αγανακτισμένοι ότι ο Δήμος Ξάνθης τους έχει εγκαταλείψει στο έλεος των σκουπιδιών, αφού η πλατεία του οικισμού τους έχει να καθαριστεί πάρα πολύ καιρό και είναι γεμάτη σκουπίδια και έχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης.Η Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης, όπως μας κατήγγειλαν, ενδιαφέρεται μόνο για την καθαριότητα της Κεντρικής Πλατείας και των κεντρικών δρόμων της πόλης με αποτέλεσμα η περιοχή του Δροσερού να έχει εγκαταλειφθεί.
Θέλουμε ίση μεταχείριση και μία καθαρή πλατεία στον οικισμό μας, μας είπαν οι κάτοικοι του Δροσερού αγανακτισμένοι. Ακόμη και οι λιγοστοί κάδοι (τρείς στον αριθμό) που τοποθετήθηκαν περιμετρικά της πλατείας του Δροσερού, είναι μικροί, φτηνιάρικοι και κακής ποιότητας, αφού καταστράφηκαν από τον πρώτο καιρό της τοποθέτησής τους και δεν αρκούν να καλύψουν τις ανάγκες για την καθαριότητα της πλατείας.
«Παρακαλούμε τον Δήμο Ξάνθης και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου να δείξουν περισσότερο ενδιαφέρον στον οικισμό μας και τα συνεργία τους να καθαρίζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα την πλατεία. Δεν ζητούμε τίποτε άλλο, παρά μόνο ίση μεταχείριση με όλους τους Δημότες της Ξάνθης», κατέληξαν οι κάτοικοι του Δροσερού.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »