*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιανουαρίου

ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΑΝΑΨΕ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ

30 Ιανουαρίου
Έντονες αντιδράσεις Σαμαρά για την μη κυβερνητική
οργάνωση (ΜΚΟ) για τα αγροτικά που ετοιμάζει ο Κοντός ,
πυρά από αγροτοσυνδικαλιστικά στελέχη Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ
Φωτιές άναψε στη Ρηγίλλης ο βατοπεδινός πρώην Υπουργός Κοντός Αλέκος -σύμφωνα με χτεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ»- εξ’ αιτίας της μη Κυβερνητικής Οργάνωση (ΜΚΟ) για τα αγροτικά που ετοιμάζει και δέχεται ήδη πυρά από γαλάζιους και πράσινους αγροτοσυνδικαλιστές!!!

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΧΘΕΣ ΤΟ «ΒΗΜΑ»
«Μπαϊράκι» Κοντού, συστάσεις από Ρηγίλλης
Μια μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) για τα αγροτικά που ετοιμάζει ο βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλ. Κοντός άναψε φωτιές στη Ρηγίλλης, που τον προειδοποίησε να μην προχωρήσει. Ο κ. Κοντός, ο οποίος στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού της ΝΔ στήριξε την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, αγνόησε τις κομματικές συστάσεις και κινείται μεθοδικά στο παρασκήνιο για να ενισχύσει την ομάδα του. Στη σφαίρα επιρροής του πρώην υπουργού ανήκουν και γνωστοί «γαλάζιοι» αγροτοσυνδικαλιστές που πρωταγωνιστούν στις αγροτικές κινητοποιήσεις, όπως π.χ. οι κκ. Π. Αραμπατζής (μπλόκο Προμαχώνα) και Χρ. Σιδηρόπουλος, «υπαρχηγός» του κ. Αθ. Κοκκινούλη (μπλόκο Τυρνάβου).
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», ο κ. Κοντός έχει συναντηθεί το τελευταίο διάστημα με επώνυμα στελέχη του αγροτικού χώρου, καλώντας τους να συμμετάσχουν στη ΜΚΟ. Ηδη έχουν γίνει δύο μεγάλες ανοιχτές συναντήσεις, όπου έγινε εκτενής συζήτηση για το πώς θα προχωρήσει η προσπάθεια. Η κίνηση του κ. Κοντού δέχεται πολλά πυρά από αγροτοσυνδικαλιστικά στελέχη της ΝΔ και του ΠαΣοΚ, ενώ και μέλη της ΠΑΣΕΓΕΣ εκφράζονται αρνητικά για τον πρώην υπουργό.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »