*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιανουαρίου

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

30 Ιανουαρίου
*Αποκλειστικό. Και ξαφνικά εκεί που πήγαιναν για γάμο κι είχαν βρει και τους… κουμπάρους, Γιάννης Μουσούλας και Γαλήνη χώρισαν!!!
Το δυσάρεστο νέο έμαθα χθες, χωρίς λοιπές λεπτομέρειες, μολονότι κάποιοι λένε ότι ήδη η Γαλήνη θεάθηκε να διασκεδάζει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο ΑΜΑΝ με νέο αμόρε…
……
*Πληροφορίες μου αναφέρουν ότι ήδη η Γαλήνη κυκλοφορεί πλέον μόνο με την κολλητή της Αλεξάνδρα, ενώ ο Μουσούλας προς το παρόν προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό του, συζητώντας με φίλους αυτό που έπαθε…
-Ερώτημα της στήλης.
-Και τώρα Γαλήνη μου, ποιος θα μας… πηγαίνει πρώτο τραπέζι πίστα;
……

*Κι ενώ Γαλήνη και Μουσούλας χώρισαν και ο γάμος ναυάγησε, στο έτερο στρατόπεδο Αφροδίτης-Παναγιώτη του συνοδού, τα πράγματα εξελίσσονται τελείως διαφορετικά…
Το ζευγάρι «ζει» πλέον το μεγάλο του έρωτα και δεν αποκλείεται νάχουμε αρραβώνες μέχρι το Πάσχα…
Με κουμπάρες την Θεανώ και την Μαρία Τζελέπη…
……
*Και μια ακόμη είδηση. Η Λένα Φερεσιάδου αυτές τις μέρες έχει το «γενικό» κουμάντο στο γνωστό ελληνάδικο ΑΜΑΝ bar…
-Αλλά ο Κύπριος Λεωνίδας, είναι «εξαφανισμένος» από παντού! «Τρέχει» τίποτα;
*Πώς να μη του ευχηθώ λοιπόν τα χρόνια μου πολλά στον Βασίλη Χουλιάρα; Κι όπως μαθαίνω…
-Σε λίγες μέρες 1oς ΧΡΟΝΟΣCLOCHARD και το μεγάλο Party θα γίνει την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010 με τους SAL.A.T.A. Latina!!!
Σπεύσατε…
……
*Λίγα λόγια το συγκρότημα. H Sal.a.t.a., η μουσική μπάντα Variete, που συνδυάζει το θέαμα, τη μουσική, το τραγούδι, το χορό, τα ακροβατικά και πολύ πολύ γέλιο, υπόσχεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό,την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, στη Μουσική Σκηνή του Clochard στην Ξάνθη.
……
Οι επτά performers που απαρτίζουν τους Sal.a.t.a. (Σαλταρισμένα Αγνώστου Ταυτότητος Ανθρωπάκια) γράφουν τραγούδια και μουσική! Xoρεύουν, διασκευάζουν γνωστά τραγούδια από τη διεθνή μουσική σκηνή, κάνουν σκετς κωμικά, κάνουν ακροβατικά, αυτοσχεδιάζουν, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και προτρέπουν το κοινό να συμμετέχει! Το πρόγραμμα αρχίζει στις 10.00 το βράδυ τη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου.
……
*Και η ειδική πρόσκληση που πήρα χθες στο κινητό μου με πολύ αγάπη από την ξεχωριστή Ματθίλδη Μαγγίρα:
«Big Cigar, buena vista, one woman show με τη Ματθίλδη Μαγγίρα. Μαζί της ο Π. Πολίτης και ο Γ. Σκουλάς. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, Ζωοδόχου Πηγής & Ακαδημίας. Τηλ. 210 3829179.»
-Αν κατεβείτε Αθήνα… όλοι ολοταχώς για εκεί!
Υπενθυμίζω ότι το BIG CIGAR της Ματθίλδης Μαγγίρα θα παρουσιαστεί την Παρασκευή, 12/02 στις 21:00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης.
-Πρώτη σειρά για να την χειροκροτήσω!
……
Η Σάσα Μπάστα βρέθηκε χθες καλεσμένη στον «Όμορφο Κόσμο» του Mega. Αφού έδωσε συμβουλές για σχέσεις στους τηλεθεατές, κάθισε στον καναπέ και η πεντάδα της εκπομπής τη ρώτησε όλα όσα θέλουμε να μάθουμε.
……
*Μόλις λοιπόν ξεκίνησε η συνέντευξη, μέσω ζωντανής σύνδεσης εμφανίστηκε η μητέρα της, Φανή, η οποία μίλησε για τη Σάσα. «Εκτός τηλεόρασης είναι αυτό που ξέρετε, είναι πολύ αυθόρμητη και μ’ αρέσει αυτό» είπε ενώ πρόσθεσε ότι κατά καιρούς έχει τύχει να μαλώσει με κάποιον γνωστό της για την γνώμη που είχε για την κόρη της. «Έχω μαλώσει αρκετές φορές με γείτονες ή συγγενείς που έλεγαν άσχημα πράγματα για τη Σάσα αλλά αυτό συνέβαινε μόνο στην αρχή.
Τώρα όλα είναι μια χαρά». Η συζήτηση προχώρησε και η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τη μητέρα της Σάσας αν εγκρίνει τους εκάστοτε συντρόφους της κόρης της. «Δεν γνώρισα κάποιον που να μην τον ήθελα για την κόρη μου, κάνει καλές επιλογές» απάντησε. Όσο για τις σέξι φωτογραφίες, «τώρα πια δεν ενοχλούμαι. Τον πρώτο καιρό είχα πρόβλημα αλλά το συνήθισα πλέον». Κλείνοντας τη σύνδεση, αναφέρθηκε στην οικονομική ενίσχυση που έχει η οικογένειά της από τη Σάσα. «Βέβαια και μας βοηθάει. Είναι άψογη, δεν μας έχει αφήσει ποτέ. Μας στηρίζει πολύ οικονομικά, δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο».
-Μπράβο Σάσα…
……
*Αυτό που προκάλεσε όμως μεγαλύτερη εντύπωση είναι το σχόλιό της σχετικά με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Η Σάσα αποκάλυψε μπροστά στην κάμερα ότι την είχε καλέσει για καφέ στη Γλυφάδα μαζί με ένα φίλο της και ταυτόχρονα είχε ενημερώσει το Star για να στείλει κάμερα!
Και τη Τρίτη… τα ξαναλέμε.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »