*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιανουαρίου

Ο Αδωνις Γεωργιάδης χθες στη Ξάνθη!

28 Ιανουαρίου
Ο «μπουμπούκος» απάντησε για όλους και για όλα, με στόχο να «κόψει» διαρροές ψηφοφόρων προς τη Νέα Δημοκρατία
*Υπέρ των Ελλήνων Πομάκων και σφόδρα κατά των μεταναστών, μαζεύοντας… υπογραφές!
Περιοδεία στην Θράκη πραγματοποιεί από την περασμένη Δευτέρα, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης.
Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρόθεσης του κόμματος να συγκεντρώσει υπογραφές για την διεξαγωγή δημοψηφίσμαστος στο νόμο για την Ελληνική Ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου των μεταναστών που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ και που οι «ακροδεξιές» και ρατσιστικές «αντιλήψεις» επιχειρούν να σταματήσουν, ώστε να μη περάσει από την Βουλή….
Μιλώντας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ της Ξάνθης το πρωί της Τετάρτης στο Ξενοδοχείο Ζ-Palace, o κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως αυτός ο νόμος εφόσον ψηφιστεί θα αποτελέσει την μεγαλύτερη απειλή για την Ελλάδα, χωρίς να εμβαθύνει όμως στις κοινωνικές προεκτάσεις του θέματος, αλλά και τις ευθύνες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη τότε που με βουλευτή της Ν.Δ. τον νυν αρχηγό του Γιώργο Καρατζαφέρη άνοιγε τα…σύνορα με την Αλβανία! .
Συμπλήρωσε πως ο «ΛΑΟΣ» το μόνο που επιθυμεί είναι η γνώμη των Ελλήνων για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.
Κατά την διάρκεια συνομιλίας του κ. Γεωργιάδη με τους δημοσιογράφους, ένας μουσουλμάνος κάτοικος Ορεινής Περιοχής Ξάνθης, έθεσε ερώτημα στον Βουλευτή του ΛΑΟΣ, σχετικά με τις ενέργειες που επρόκειτο να κάνει το κόμμα, για τους μουσουλμάνους του Νομού που θέλουν να τους υποβάλουν την ονομασία ΤΟΥΡΚΟΙ.
ενώ οι ίδιοι αισθάνονται Έλληνες πομάκοι.
Ο κ. Γεωργιάδης στην απάντησή του τόνισε πως, «οι Έλληνες Πομάκοι συμπολίτες μας ζουν πράγματι σε καθεστώς τρόμου, από το τουρκικό Προξενείο και τις Τουρκικές αρχές. Είναι απόλυτα προφανές ότι η Ελληνική πολιτεία δεν έχει πράξει το καθήκον της. Οφείλουμε ως πολιτεία να εξασφαλίσουμε το δικαίωμα των πομάκων συμπολιτών μας να διατηρήσουν την συλλογική τους ταυτότητα. Ο ΛΑΟΣ είναι απολύτως βέβαιο ότι είναι στο πλάι σας σε αυτόν τον αγώνα και κάθε μέτρο που μπορεί να συμβάλει σε αυτόν τον αγώνα, θα έχει την θετική ψήφο του ΛΑΟΣ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »