*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιανουαρίου

Κώστας Βαξεβάνης: «Συμμορία» Εφραίμ - Αρσένιος!

28 Ιανουαρίου
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην προχθεσινή εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίνου και την «παρέα» Εφραίμ - Αρσένιου
ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ….»ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ»!
*Έφυγαν από την Κύπρο το 1978, με μεγάλες κατηγορίες για παιδεραστία, έχω εδώ και κατάθεση, κοριτσιού 9 χρόνων, 29 τώρα που περιγράφει τι της έκαναν αυτοί οι παιδεραστές όταν πήγαν στο Βατοπεδι, δεν το λέω εγώ το λέει ο Χρυσόστομος ο 2ος, ο επικεφαλής της Κυπριακής εκκλησιάς

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ:
Εμένα με επηρεάζει αρνητικά πάντως η παρουσία αυτού του ατόμου (Εφραίμ) με αυτά τα δρώμενα την ψυχή μου τη επηρεάζει αρνητικότατα! Τιμή σου να κάνουμε μήνυση…




ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:
Ακόμη και σήμερα, «πληρώνω» την αντίσταση του 2003 και του 2004! Και το ότι ακόμη και επί Νέας Δημοκρατίας, είχα το «θάρρος» να καταγγείλω από τον «Μ» τις περιβόητες ανταλλαγές, όταν ο Κοντός «πανηγύριζε» γι’ αυτές…
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ είχε η προχθεσινή εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα για τους «βατοπεδινούς» Εφραίμ-Αρσένιο και το πώς μπόρεσαν φεύγοντας από την Κύπρο να «διώξουν» τους παλιούς άγιους Καλόγερους, προκειμένου να κάνουν στο Άγιο Όρος και στη Μονή Βατοπεδίου τις… μπίζνες τους!!!
Ήταν μια από τις καλύτερες εκπομπές του Χαρδαβέλα.
-Λιγότερο «εμπορική» βέβαια δημοσιογραφικά γιατί έθιγε το σύστημα που «τάιζε» συντάκτες για να περάσουν την γραμμή του Ρουσόπουλου (μέσα στο οποίο συγκαταλέγονταν και πολλοί Υπουργοί τότε), αλλά πολύ ουσιαστική. Το «σάπιο σύστημα» Καραμανλή-Ρουσόπουλου για το οποίο... σήμερα ακόμα και οι πιο σκληροί Νεοδημοκράτες βρίζουν με τα χειρότερα λόγια, αφού αυτό κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία στο σημερινό χάλι…
Συγκλονιστικές ήταν οι μαρτυρίες από το εξαιρετικό ρεπορτάζ του Χαρδαβέλα και του Βαξεβάνη που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή με τον γνωστό δικηγόρο Βασίλη Καπερνάρο να δίνει «ρεσιτάλ» καθαρών πολιτικών θέσεων και να δηλώνει ευθαρσώς «Εμένα με επηρεάζει αρνητικά πάντως η παρουσία αυτού του ατόμου (Εφραίμ) με αυτά τα δρώμενα, την ψυχή μου τη επηρεάζει αρνητικότατα!»
Ο «Μαχητής» που βιντεοσκόπησε όλη τη προχθεσινή εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα, δημοσιεύει αυτούσια μια από τις καταθέσεις ντοκουμέντο στην εκπομπή «ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» της Τρίτης (26-1-2009) από τον ALTER.
ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΟΛΟ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΤΟΝ «ΑΘΕΑΤΟ ΚΟΣΜΟ»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Εμένα με επηρεάζει αρνητικά πάντως η παρουσία αυτού του ατόμου (Εφραίμ)… με αυτά τα δρώμενα την ψυχή μου την επηρεάζει αρνητικότατα!

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: Εγώ πιστεύω σωστό και προστατευτικό και για το Άγιο Όρος και για την Ελλάδα ολόκληρη είναι μόνο η αλήθεια. Και αν θέλουν να προστατευτούν πρέπει να πουν μόνο την αλήθεια. Και οι θεσμοί και το Άγιο Όρος. Ξέρουμε πολύ καλά ότι πρόκειται για μια «συμμορία», και ας μου κάνουν μήνυση θα το αποδείξω πολύ εύκολα στο δικαστήριο.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Είναι τιμή σου να σου κάνουνε μήνυση….
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: Ναι βεβαίως…Έφυγαν από την Κύπρο το 1978, με μεγάλες κατηγορίες για παιδεραστία, έχω εδώ και κατάθεση, κοριτσιού 9 χρόνων, 29 τώρα που περιγράφει τι της έκαναν αυτοί οι παιδεραστές όταν πήγαν στο Βατοπέδι, δεν το λέω εγώ το λέει ο Χρυσόστομος ο 2ος, ο επικεφαλής της Κυπριακής Εκκλησιάς. Πήγαν στο Βατοπέδι, είναι μια μεγάλη μπίζνα, κατάφεραν να κάνουν το Βατοπέδι Life style. Από κομποσκίνι μέχρι Αγιορείτικο ψωμί. Το 1995 η μεταφορά της Αγίας Ζώνης έγινε όμως με την χορηγία της LADA. Ξεπλύθηκαν καλά καλά με συνεντεύξεις και αγιοποιηθήκαν όχι σε μένα βεβαίως, ξεπλύθηκαν, μπήκαν και έφτιαξαν τα πλοκάμια της εκκλησιάς! Ζουν με αυτήν, κατάφεραν να αποδυναμώσουν θεσμούς ακόμη και αυτόν της Βουλής. Ο πρόεδρος της επιτροπής ο κ. Μαρκογιαννακης, είχε ζητήσει την σύλληψη μου εάν δεν καταθέσω, γιατί με πήγαιναν τρεις μέρες ξημερώματα να καταθέσω, για να μην τα γράφουν οι εφημερίδες και δεν τόλμησε να συλλάβει τον κ. Κούτσου που πέταξε ένα υπόμνημα προσβάλλοντας το Ελληνικό Κοινοβούλιο!!!
Πρέπει να λειτουργήσουν θεσμοί. Πρέπει να φύγουμε από μικροκομματικά συμφέροντα και να αποδείξουμε στον κόσμο ότι μπορεί να ελπίζει και ότι αυτοί που πρέπει να τιμηθούν θα τιμηθούν.
……………………………………………….
ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:
Στις 15 Μαρτίου το πόρισμα της
νέας Εξεταστικής για το Βατοπέδι
Στις 15 Μαρτίου θα υποβληθεί το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Πρώτη συνεδρίαση τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου.
Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου συστάθηκε Εξεταστική Επιτροπή «για την ολοκλήρωση της διερεύνησης του συνόλου του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου». Μετά τις έγγραφες υποδείξεις των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, η Εξεταστική Επιτροπή συγκροτείται ως ακολούθως:
ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ:
1. Αράπογλου Χρύσα
2. Δημητρουλόπουλος Παναγιώτης
3. Ζωΐδης Νικόλαος
4. Λαφαζάνης Αργύριος
5. Μοσχόπουλος Σπυρίδωνας
6. Μπεντενιώτης Εμμανουήλ
7. Παπουτσής Δημήτριος
8. Περλεπέ – Σηφουνάκη Αικατερίνη
9. Σιδηρόπουλος Αναστάσιος
10. Τσιρώνης Δημήτριος
ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
11. Αναστασιάδης Σάββας
12. Αυγενάκης Ελευθέριος
13. Βόζεμπεργκ Ελισσάβετ
14. Δένδιας Νικόλαος - Γεώργιος
15. Πλακιωτάκης Ιωάννης
16. Στυλιανίδης Ευριπίδης
ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ:17. Σκυλλάκος Αντώνιος
ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ
18. Πλεύρης Αθανάσιος
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
19. Τσούκαλης Νικόλαος
Η Επιτροπή θα συνέλθει για πρώτη φορά τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010 και θα έχει τις εξουσίες και τις υποχρεώσεις των άρθρων 144 έως και 148 του Κανονισμού της Βουλής.
Το σχετικό πόρισμα θα πρέπει να υποβληθεί μέχρι την 15η Μαρτίου 2010.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »