*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιανουαρίου

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

28 Ιανουαρίου
*Και σήμερα με πολλές αποκλειστικότητες από την στήλη... που ως συνήθως θα «καίνε» και πάλι ορισμένες και ορισμένους...
......
*Γιατί δεν ντυθήκατε... Βραζιλιάνοι αλλά προτιμήσατε... Μεξικάνοι; ρώτησε στο face book τη Θρακική Σκηνή το «πειραχτήρι» που ακούει στο όνομα Μαρία Τζελέπη...
-Το αφήνουμε αυτό για την άλλη φορά Μαράκι μου που θα παντρευτείς κι εσύ... Βραζιλιάνο! Γιατί ακούστηκε κι αυτό...
......
*Τα γενέθλιά της μαθαίνω ότι είχε η επίσημη (και όχι ανεπίσημη...), αγαπημένη και σύζυγος του δημοφιλούς παραγωγού του ραδιοφώνου Φώτη Βασιλείου η Ξανθή την περασμένη Δευτέρα.
Δεν έμαθα πως το γιόρτασαν, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πέρασαν πολύ όμορφα...
......
*Αποκλειστική δήλωση της Ευας Μπάϊλα για τη στήλη. Και διαβάστε τι μου απάντησε στο ερώτημα, «γιατί τελικά φεύγει από το Romeo και το Σάββατο μάλιστα κάνει και την τελευταία εμφάνισή της:
«Καλέ μου γύφτο, πίστεψε με δεν θέλω να φύγω από την Ξάνθη αλλά πρέπει για καλλιτεχνικούς λόγους καθαρά να φύγω γιατί θα με βαρεθείτε ώστε μετά να μπορώ να ξαναέρθω για να σας λείψω και λιγάκι».
-«Βαριέσαι» μωρέ εσύ; Ή μήπως εσύ μας... βαρέθηκες γιατί τα ενδιαφέροντά σου είναι στην Αθήνα;
......
*Διαβάζω στην συμπαθητική «τσούχτρα» ότι μέχρι και αριθμό στο...κινητό της άλλαξε η Αφροδίτη γιατί θέλει να «ζήσει» τον νέο της... έρωτα με τον Παναγιώτη τον Συνοδό, χωρίς να την «ενοχλούν» οι... πρώην της!
-Καλορίζικος! Ο αριθμός εννοώ...
......
*Η είδηση; Πήραν τις πινακίδες του «συνοδού» και τη Τρίτη όλη τη μέρα στεναχωρημένο ήταν το μελαχρινό αστέρι... Καθότι με τέτοιο παγωμένο καιρό, δεν είναι να κυκλοφορείς πλέον με τα πόδια! Σωστή...
......
*Σε live της Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε τις εμφανίσεις του ο πρώην του Rich live ο Κυριάκος όπως έμαθα, οπότε οι... θαυμάστριές του, μπορούν να τον αναζητήσουν αν τον ψάχνουν!
.......
*Φοβερό το ζεστό κόκκινο κρασί made in Virginia στο «ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ» καφέ μπαρ και πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε... Μόνο που άντε δύο ποτηράκια, γιατί στο τρίτο... αρχίζεις και... ονειρεύεσαι... χθεσινά και αυριανά όνειρα, ιδίως αν το σήμερα είναι banal!
……
*Άντε τον «σχόλασε» από το ΑΜΑΝ τον Βασίλη Ζουμπούλη ο Τάκης, τουλάχιστον πρόλαβε ο άνθρωπος να δώσει τα χρωστούμενα ή να ξεχρεώσει το αμάξι που πήρε από τον συνοδό; Ιδού η απορία μου...
.......
*Το ότι πρέπει να πέφτει μεγάλη «πείνα» στη νύχτα φαίνεται τον τελευταίο καιρό και από τα συχνά πήγαινε έλα του Μάκη Αρίφογλου Θεσσαλονίκη - Ξάνθη... Πέρσι τέτοιο καιρό 5νθήμερο δούλευε στην Αθήνα και φέτος 3ήμερο ή 2ήμερο στη Θεσσαλονίκη! Και μάλιστα συμμετέχοντας στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Πάνου Καλλίδη...
......
*Φοιτητής της Πολυτεχνικής είναι το νέο αμόρε γνωστής μελαχρινής ύπαρξης που όσο εύκολα αγαπάει, το ίδιο εύκολα... ξεχνάει!
Το ευχάριστο είναι ότι αφού για λίγο χρονικό διάστημα επανήρθε στην αγκαλιά του πρώην της, αντιλήφθηκε ότι «όταν το ποτήρι σπάζει... δεν ξαναφτιάχνεται» και τώρα σε νέα αγκαλιά... η ίδια δηλώνει ερωτευμένη όσο ποτέ!
Για να δούμε μέχρι πότε...
......
*Πολύ «κολλητές» βλέπω τον τελευταίο καιρό Μαρία Τοπαλίδου και Ελένη Καπώνη και δεν μπορώ να «ερμηνεύσω» το... «κολλητηλίκι»!
Μέχρι και σινεμά μαζί τις είδα το βράδυ της Τρίτης στο ODEON…
……
*Με φοιτητική βραδιά και Ιωάννα πλέον πρώτη γυναίκα και νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συνεχίζει σήμερα Πέμπτη το Rich live clubbing.
Σπεύσατε γιατί σίγουρα θα περάσετε πολύ όμορφα...
......
*Με τη ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ (Μεξικάνοι και Μεξικάνες) θα κάνει παρέλαση φέτος η νεαρή παραγωγός του DREAM fm Μαρία Ιακωβίδου... Και θα έχει μαζί της και όλες τις ωραίες φίλες της.... κι ίσως γι’ αυτός κάποιος τον τελευταίο καιρό την έχει τόσο κοντά!
......
*Μας «ξέχασε» τελείως η όμορφη πρώην αθλητικογράφος η Ελβίνα αφού έχει καιρό να έρθει στη Ξάνθη και παραμένει διαβάζοντας επιμελώς στη Θεσσαλονίκη... Για να δούμε το ντέρμπι με τον ΑΡΗ την Κυριακή θα έρθει τουλάχιστον να το παρακολουθήσει; Γιατί η απουσία της από τις κερκίδες, είναι παραπάνω από αισθητή...
.......
*Και το φινάλε της στήλης. Emma Shapplin μπορείς και συ μας... ερωτευθείς! Στο επιτρέπουμε...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »