*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Δεκεμβρίου

«Καθαρίζει» τους βατοπεδινούς!

29 Δεκεμβρίου
Το «ΚΑΡΦΙ» επιβεβαιώνει τις πληροφορίες μας, πριν την έναρξη των εργασιών της Εξεταστικής, ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ θα ξεκαθαρίσει ότι «όποιος εμπλέκεται» στη συγκεκριμένη υπόθεση, «δεν έχει θέση στη Ν.Δ.».ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΝ…ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;
*«Ουδέποτε κατάλαβε κανείς γιατί κόπηκε ο Βουλγαράκης και έμειναν στα ψηφοδέλτια ο Μπασιάκος, ο Κιλτίδης και ο Κοντός», αναφέρουν με νόημα στελέχη που βρίσκονται πολύ κοντά στο ΣαμαράΠιστός στις «προεκλογικές» δεσμεύσεις του (στην εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή του νέου Αρχηγού της Ν.Δ.), ο Αρχηγός της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς «καθαρίζει» τους βατοπεδινούς!
Συγκεκριμένα «ΤΟ ΚΑΡΦΙ» επιβεβαιώνει πλήρως τις πληροφορίες μας, αποκαλύπτοντας ότι πριν την έναρξη των εργασιών της Εξεταστικής, ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ θα ξεκαθαρίσει ότι «όποιος εμπλέκεται» στη συγκεκριμένη υπόθεση, «δεν έχει θέση στη Ν.Δ.»!
Σύμφωνα πάντα με «ΤΟ ΚΑΡΦΙ»:«Εκτός από την υπόθεση της Siemens με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η Εξεταστική για το Βατοπέδι.
Λογικό, αφού στο συγκεκριμένο σκάνδαλο εμπλέκονται στελέχη που βρίσκονταν στην αυλή του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Γι’ αυτό και η στάση της νέας Ν.Δ. εμπεριέχει αρκετό ρίσκο.
Ωστόσο, στο περιβάλλον του Σαμαρά θεωρούν ότι είναι μοναδική ευκαιρία για να «πετάξουν» οριστικά εκτός κόμματος όσους δημιουργούν ακόμη και σήμερα αρνητικά ανακλαστικά στην κοινή γνώμη.
Με δεδομένο μάλιστα ότι οι περισσότεροι εξ αυτών στήριξαν την Ντόρα, δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να το κάνουν.
Οι «προγεγραμμένοι» είναι ποιοι ο Θ. Ρουσόπουλος, ο Γ. Βουλγαράκης, ο Π. Δούκας, ο Σ. Τσιτουρίδης, ο Ευ. Μπασιάκος, ο Κ. Κιλτίδης και ο Αλ. Κοντός».
Και συνεχίζει «Το ΚΑΡΦΙ» και με δεύτερο σχόλιο για το ίδιο θέμα στο οποίο τονίζει με έμφαση:
«Εκτός Κοντός και Κιλτίδης
Ήδη οι τέσσερις πρώτοι έμειναν εκτός ψηφοδελτίων. Πριν από την έναρξη των εργασιών της Εξεταστικής, ο Σαμαράς θα ξεκαθαρίσει ότι όποιος εμπλέκεται στην συγκεκριμένη υπόθεση «δεν έχει θέση στη Ν.Δ.».
Έτσι θα μπορέσει να δικαιολογήσει τον «αποκεφαλισμό» του υπασπιστή της Ντόρας, πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Κιλτίδη, όπως και του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρου Κοντού. «Ουδέποτε κατάλαβε κανείς γιατί κόπηκε ο Βουλγαράκης και έμειναν στα ψηφοδέλτια ο Μπασιάκος, ο Κιλτίδης και ο Κοντός», αναφέρουν με νόημα στελέχη που βρίσκονται πολύ κοντά στο Σαμαρά.
Εκτός από τους δύο, θα «φάει»και τον κουμπάρο του Καραμανλή, τον πρώην υπουργό Μπασιάκο. Στη Ρηγίλλης θεωρούν ότι οι επιλεκτικές καρατομήσεις έφεραν το αντίθετο από το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Γι’ αυτό και ο νέος πρόεδρος έχει αποφασίσει να «καθαρίσει» πριν από το συνέδριο όσους ενεπλάκησαν σε υποθέσεις που κόστισαν στη Ν.Δ. Μάλιστα θεωρεί ότι, από την στιγμή που θα τους αποπέμψει, δεν θα έχει οποιαδήποτε αξία η μεταγραφή τους στον Καρατζαφέρη.»
Και καταλήγει η εφημερίδα με νόημα:
«Ο Σαμαράς πιστεύει ότι είναι εύκολο να κάνει τη μεγάλη κάθαρση στους βατοπεδινούς. Και αυτό γιατί θα τολμήσει να τους υπερασπιστεί η Ντόρα. Αν το κάνει, θα επιβεβαιώσει αυτό για το οποίο την κατηγορούσε προεκλογικά. Ότι, δηλαδή, έχει μαζέψει όλους όσοι ενεπλάκησαν σε υποθέσεις σκανδάλων».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »