*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

Μετέ είσαι «σκουλήκι»!

31 Δεκεμβρίου
Σε μια δημοκρατική χώρα όπως η Ελλάδα, όλοι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να λένε ελεύθερα τις απόψεις του, όχι όμως και να «ασελγούν» στους Ιερούς θεσμούς!
ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!*Αποκαλεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη ως «θρησκευτικό ηγέτη της Ορθόδοξης Ρωμέικης Μειονότητας της Ινστανμπούλ», ασελγεί σε βάρος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, λειτουργεί επιζήμια αν και Έλλην πολίτης σε βάρος της χώρας μας!!Παρέμβαση - πρόκληση επιχείρησε να κάνει με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του Oικουμενικού Πατριάρχη της Kωνσταντινούπολης κ. Bαρθολομαίου, που μίλησε για καθημερινή σταύρωση του ίδιου και των Ελλήνων της Kωνσταντινούπολης, η Συμβουλευτική Επιτροπής της Μειονότητας της Θράκης, που έχει ως πρόεδρο τον «ψευτομουφτή» της Ξάνθης Aχμέτ Mετέ, Έλληνα πολίτη αλλά και απροκάλυπτα «πράκτορα» του Τουρκικού κράτους στην χώρα μας.
Διαβάστε λοιπόν την πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα ανακοίνωση της περιβόητης ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ που υπαγορεύτηκε καθαρά από τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής, πως αμφισβητεί όχι μόνο την Οικουμενικότητα του Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης, αλλά και την ίδια την Ορθόδοξη Εκκλησία!
«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρακολουθούμε από κοντά τις δηλώσεις του θρησκευτικού ηγέτη της Ορθόδοξης Ρωμαίικης Μειονότητας της Ιστανμπούλ κ. κ. Βαρθολομαίου που έκανε στην Αμερικανική τηλεόραση CBS οι οποίες έρχονται συχνά στην επικαιρότητα τόσο στον τύπο όσο και στα τηλεοπτικά κανάλια.
Πιστεύουμε πως, στις συζητήσεις των μειονοτικών δικαιωμάτων δεν θα πρέπει να παραβλέπεται και η αναφορά για την καταπάτηση των δικαιωμάτων της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Όπως είναι γνωστό, η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης εδώ και χρόνια αγωνίζεται για την εφαρμογή των διατάξεων της Συνθήκης των Αθηνών, της Συνθήκης της Λωζάννης, των Διμερών Συμφωνιών και Πρωτοκόλλων, της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ).
Συνεπώς, η μεγαλύτερη επιθυμία της Μουσουλμανικής-Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης είναι η παραχώρηση των δικαιωμάτων της.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ»
H Συμβουλευτική Επιτροπή της Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, η οποία αυτοαποκαλείται ως «τουρκική», εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή όσα κατήγγειλε τελευταία ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.
Oχι όμως για να συνταχθεί με ευαισθησία μαζί του για όσα είπε με πολύ κόσμιο τρόπο και χωρίς προκλήσεις, αλλά και με όσα διατύπωσαν με αιχμηρό τρόπο και πολλοί επώνυμοι Τούρκοι αναλυτές και κορυφαίοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι δικαίωσαν τον Πατριάρχη.
Αλλά για να στείλει μηνύματα «διχασμού» και «φανατισμού» ακολουθώντας την γραμμή του βαθέος τουρκικού κράτους.
Παράλληλα αν και Έλληνες πολίτες τα μέλη της Συμβουλευτικής, προχώρησαν σε μία κίνηση αντιπερισπασμού. Στην ανακοίνωση αποκαλούν τον Πατριάρχη ως «θρησκευτικό ηγέτη της Ορθόδοξης Ρωμέικης Μειονότητας της Ινστανμπούλ». Oχι δηλαδή «Οικουμενικό», χλευάζοντας τους Ιερούς θεσμούς, έστω κι αν μ’ αυτό τον τίτλο και ως θρησκευτικό ηγέτη εκατοντάδων εκατομμυρίων ορθοδόξων στον κόσμο τον αποδέχονται η E.E., οι HΠA κλπ., αλλά και το ίδιο το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις αποφάσεις του. Επιπλέον, η ελληνική μειονότητα στην Κωνσταντινούπολη αποκαλείται από τη Συμβουλευτική Επιτροπή αποκλειστικά ως… «ρωμέϊκη».
Kαι ακόμη για να ζητήσει στις «συζητήσεις των μειονοτικών δικαιωμάτων να μη παραβλέπεται και η αναφορά για την καταπίεση των δικαιωμάτων της «τουρκικής» μειονότητας της Δυτικής Θράκης», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά!!!
(Σ.Σ. Τα «σκουλήκια» αυτά, δεν παν να ζήσουν στην Τουρκία να δουν πως «περνάνε» οι εκεί μειονότητες; Που εδώ ευημερούν και αυτοί πρώτοι «καταπιέζουν» την εδώ μουσουλμανική μειονότητα;)
Μάλιστα σε μία προσπάθεια για τη δημιουργία εντυπώσεων και μία κίνηση αντιπερισπασμού, η Συμβουλευτική Επιτροπή αναφέρει ότι η μειονότητα εδώ και χρόνια αγωνίζεται για την εφαρμογή των διατάξεων της Συνθήκης των Αθηνών, της Συνθήκης της Λοζάνης, των Διμερών Συμφωνιών και Πρωτοκόλλων, της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (EΔΔA).
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ»
Σε μια δημοκρατική χώρα όπως η Ελλάδα, όλοι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να λένε ελεύθερα τις απόψεις του, όχι όμως και να «ασελγούν» στους Ιερούς θεσμούς! Όπως έκανε αυτή τη φορά ο «Ψευτομουφτής» κ. Μετέ και οι λοιποί ενταύθα «υπάλληλοι» του Τουρκικού Προξενείου… τους οποίους ευθέως χαρακτηρίζουμε ως «σκουλήκια»!!! Που επιδιώκουν αντί να ενώσουν το λαό, να τον διχάσουν και να μας «βάλουνε» σε «περιπέτειες»…
Ανεχτήκαμε πολλά από τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης. Ακόμη και τις «κορώνες» μίσους περί «γκιαούρηδων»…
Το να αποκαλεί όμως το συγκεκριμένο άσημο «σκουλήκι» τον Οικουμενικό Πατριάρχη ως «θρησκευτικό ηγέτη της Ορθόδοξης Ρωμέικης Μειονότητας της Ινστανμπούλ», είναι ωσάν να ασελγεί σε βάρος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, λειτουργώντας επιζήμια αν και Έλλην πολίτης σε βάρος της χώρας μας!!! Κι αυτό δεν του το συγχωρούμε!!!
Να παρέμβει ο Εισαγγελέας Ξάνθης και να προστατέψει τους ΙΕΡΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Επιτέλους ΤΕΛΟΣ!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »