*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Οκτωβρίου

«ΠΑΝΙΚΟΣ» ΝΤΟΡΑΣ! «Παρακαλεί» τον Ιλχάν να… «ανασκευάσει!» για τα «περί» Τούρκων που τους έκανε όλα τα… χατίρια!

28 Οκτωβρίου
Από τις δηλώσεις του πρώην μειονοτικού βουλευτή Ροδόπης που «ξεδόντιασε» την υποχωρητική πολιτική της ως πρώην ΥΠΕΞ…!ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ «ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ» ΚΑΙ….ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ!
*Πλήρως συνυπεύθυνη η κυρία Ντόρα για την «συντριβή» της Νέας Δημοκρατίας με Καραμανλή, Αγγέλου και «παρέα» Μαξίμου γιατί ποτέ δεν τόλμησε να καταγγείλει τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ, δεν είχε χρόνο ούτε για μια απλή βόλτα… στην Ορεινή περιοχή του Νομού Ξάνθης!
«Πανικός» Ντόρας από τις δηλώσεις του πρώην μειονοτικού βουλευτή Ροδόπης κ. Ιλχάν που «ξεδόντιασε» την υποχωρητική πολιτική της ως πρώην ΥΠΕΞ με καυτή συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»! Αλλά και την απόλυτη «ταύτισή» τους με τους ενταύθα «βολεμένους» γαλάζιους που με τις πρακτικές τους όλη την 5ετία, «βούλιαξαν» στη Ξάνθη τη Νέα Δημοκρατία και την κατάντησαν στο…26.21%!!!
Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι «η Ντόρα παρακαλεί» τον Ιλχάν να… «ανασκευάσει!» τις δηλώσεις της για τα «περί» Τούρκων Δυτ. Θράκης που τους έκανε όλα τα… χατίρια, αφού οι δηλώσεις του πρώην μειονοτικού βουλευτή ζημίωσαν την ίδια και ενίσχυσαν τον κύριο αντίπαλό της Αντώνη Σαμαρά!
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΤΟΡΑ!!!
Όπως είναι γνωστό ο κ.Ιλχάν στην συνέντευξή του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ τόνισε με νόημα ότι, «οι Τούρκοι-μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης στηρίζουν Ντόρα και παρέχουν πλήρη στήριξη στην τέως Υπουργό Εξωτερικών, γιατί έκανε ότι της ζητήσαμε», ενώ αποκάλυψε ότι «πριν από κάθε του κίνηση, ενημέρωνε το κόμμα. Δηλαδή ακόμη κι όταν συμμετείχε σε εκδηλώσεις της «Διεθνούς Συνόδου των Τούρκων Δυτικής Θράκης»!
Συγκεκριμένα ο κύριος Ιλχάν τόνισε στις δηλώσεις τα εξής: «Την στηρίζω την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, διότι εισήγαγε την τουρκική γλώσσα στα δημόσια σχολεία της Δυτικής Θράκης και παρείχε οικονομική στήριξη ώστε να έρθουν σχολικά εγχειρίδια από την Τουρκία», για να εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή του για τον Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας με αποστροφή: «Δεν θα ήθελα με τίποτα να αναλάβει Πρόεδρος ο κ. Σαμαράς. Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα αναστείλω οποιαδήποτε δραστηριότητά μου στο κόμμα»!
ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ «ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ» ΚΑΙ… ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ!
Η καθαρή θέση του «Μ».
-Την Ντόρα Μπακογιάννη στη Ξάνθη στηρίζουν οι «βατοπεδινοί» και οι κομματικοί μηχανισμοί αλλά και οι μηχανισμοί της ΣΕΚΕ σε συνεργασία με «χρεωκοπημένα» ντόπια κομματικά στελέχη και τα γνωστά αγροτοσυνδικαλιστικά στελέχη που δεν έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία…
Όμως ο αγνός κόσμος της Νέας Δημοκρατίας και γενικά οι απλοί ελεύθεροι πολίτες παρά τον «βομβαρδισμό» μεθοδευμένων κινήσεων από πολιτικούς του τοπικού γαλάζιου κατεστημένου (Κοντός, Μωραϊτης, Ράπτης, Γ. Παυλίδης, Ζαγναφέρης, Κ. Χατζηελευθεριάδης, Τσαλίδης κλπ) αντιδρά και δεν συντάσσεται μαζί της!!!
Οι Θρακιώτες όπως και η πλειοψηφία των Νεοδημοκρατών θεωρούν την Ντόρα Μπακογιάννη πλήρως συνυπεύθυνη τόσο για το Πανελλήνιο αποτέλεσμα όσο και την συντριβή του 26.21% στην Ξάνθη με την στήριξη που παρείχαν σε αυτούς που αναμίχτηκαν σε σκάνδαλα ή προκάλεσαν τους πολίτες με τις συμπεριφορές τους.
Αυτή η ίδια η κυρία Μπακογιάννη με Καραμανλή, Αγγέλου και «παρέα» Μαξίμου έχει τις ίδιες «αμαρτωλές» ευθύνες για την ΗΤΤΑ της 4ης Οκτωβρίου!
Επί πλέον τα ερωτήματα της Τοπικής κοινωνίας.
-Τι τα ήθελες Ντόρα τα «μυστικά δείπνα» σε ξενοδοχείο της Αθήνας με όλη την ντόπια «γαλάζια» παρέα που κατάντησε τη Ν.Δ. στο…26.21% στο Νομό Ξάνθης;
-Γιατί Ντόρα ποτέ δεν τόλμησες να καταγγείλεις τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ και τους «βατοπεδινούς»;;; Και συντάχτηκες μαζί τους;
-Γιατί ως ΥΠΕΞ κυρία Μπακογιάννη δεν είχες χρόνο έστω για μια απλή βόλτα… στην Ορεινή περιοχή του Νομού Ξάνθης! Και ξαφνικά τώρα μας… θυμήθηκες;
-Γιατί έκανες όλα τα «χατίρια» των… «Τούρκων» της Δυτ. Θράκης και δεν έλαβες ποτέ υπόψη εμάς τους Θρακιώτες;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »