*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Οκτωβρίου

Τηρήσαμε τους Νόμους!

28 Οκτωβρίου

Ο Δήμαρχος Βιστωνίδας «πέταξε» το «γάντι» στους Μωραϊτηδες για τις προσωπικές «βολές» που δέχτηκε για να … «ξεχάσουν» οι Νεοδημοκράτες το ποσοστό της ΝΤΡΟΠΗΣ (26.21%)!!!
ΝΙΚΟΣ ΖΛΑΤΚΟΣ:
Δεν είμαι εγώ το εξιλαστήριο θύμα και ο ευκαιριακός αποδέκτης
σε οποιαδήποτε περίπτωση ή γεγονός της περιοχής!



ΕΥΘΕΙΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΜΩΡΑΪΤΗ & ΣΙΑ

*Ίσως κάποιοι να θεωρούν και να πιστεύουν ότι φορείς του Δημοσίου (όπως ο Δήμος Βιστωνίδας) μπορούν να παίρνουν ότι αποφάσεις θέλουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Ίσως έτσι να έχουν συνηθίσει, όμως υπάρχουν Νόμοι τους οποίους σεβόμαστε και τηρούμε, όπως σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία.
Αυτή τη φορά δεν του «χαρίστηκε» του Προέδρου της ΝΟΔΕ και αντιπροέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη ο καταξιωμένος Δήμαρχος Βιστωνίδας Νίκος Ζλάτκος.
«Ίσως κάποιοι να θεωρούν και να πιστεύουν ότι φορείς του Δημοσίου (όπως ο Δήμος Βιστωνίδας) μπορούν να παίρνουν ότι αποφάσεις θέλουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Ίσως έτσι να έχουν συνηθίσει, όμως υπάρχουν Νόμοι τους οποίους σεβόμαστε και τηρούμε, όπως σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία», αναφέρει δηκτικά ο Δήμαρχος Βιστωνίδας στην απάντησή του για τις βολές που δέχτηκε, «φωτογραφίζοντας» καθαρά τον Στέλιο Μωραϊτη επί προσωπικού…τονίζοντας με νόημα, «Δεν μπορώ να γίνω εγώ το εξιλαστήριο θύμα και ο ευκαιριακός αποδέκτης σε οποιαδήποτε περίπτωση ή γεγονός της περιοχής»!!!
-Με λίγα λόγια, δεν είναι δυνατόν να θέλεις να γίνω εγώ το εξιλαστήριο θύμα «σου», επειδή ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ απέτυχες πλήρως στον ρόλο σου, οδηγώντας τη Νέα Δημοκρατία στην Ξάνθη, στο ταπεινωτικό 26.21%!!!! (Σ. Σ. Προφάσεις εν αμαρτίαις… ήταν άλλωστε και ο τίτλος του «Μ» στο σχετικό ρεπορτάζ, στηλιτεύοντας την «διγλωσσία» και «πολιτική υποκρισία» του Μωραϊτη που τον τρόπο αυτό, επιχείρησε να «παραπλανήσει» τη κοινή γνώμη, προκειμένου να την «αποπροσανατολίσει» από το προσωπικό του πρόβλημα…
……
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
Μετά την παραφιλολογία που έχει σημειωθεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με την ίδρυση του νέου εμπορικού κέντρου, θα πρέπει να αναφερθούν αλήθειες και όχι φήμες και απόψεις που παραπλανούν την κοινή γνώμη.
Η Διοίκηση του Δήμου Βιστωνίδας σαφώς και ασπάζεται και αφουγκράζεται την τοπική κοινωνία και τους επαγγελματίες του Νομού και είναι πρόθυμη να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση που θα στήριζε την τοπική αγορά και τους επαγγελματίες, βγαλμένη μέσα από μία έρευνα και δημόσια διαβούλευση όλων των φορέων του Νομού (πρόταση που επανειλημμένα έχει κάνει ο κ. Δήμαρχος).
Θεωρούμε καθήκον και υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε την τοπική κοινωνία και να μεταφέρουμε τα γεγονότα προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Στις 8 Οκτωβρίου 2008 κατατέθηκε στο Δήμο μας μια αίτηση της ανώνυμης εταιρείας CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ για προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Υπεραγοράς Τροφίμων, ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
Αφού εξετάστηκε ο σχετικός φάκελος της εταιρίας από τις υπηρεσίες του Δήμου, διαπιστώθηκε η πληρότητά του και σύμφωνα με την Νομολογία δεν μπορούσε η Δημαρχιακή Επιτροπή να αρνηθεί την προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας ενός σούπερ μάρκετ για οποιονδήποτε λόγο, αφού σύμφωνα με τον Νόμο διέθετε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι ο Δήμος Βιστωνίδας εμπλέκεται ΜΟΝΟ στην προέγκριση άδειας του σούπερ μάρκετ και σε καμία περίπτωση στην αδειοδότηση εμπορικού κέντρου.
Κατόπιν αίτησης του Επιμελητηρίου Ξάνθης δόθηκαν τα σχετικά έγγραφα και παρακαλούμε τα μέλη τα οποία προέβησαν σε πρώιμες δηλώσεις να επανέλθουν σε αυτές αποκαθιστώντας την αλήθεια, αφού αποδεικνύονται από τα έγγραφα αυτά τα όσα αναφέρουμε.
Η Διοίκηση του Δήμου Βιστωνίδας δεν μπορεί να είναι το εξιλαστήριο θύμα και ο ευκαιριακός αποδέκτης σε οποιαδήποτε περίπτωση ή γεγονός της περιοχής. Ίσως κάποιοι να θεωρούν και να πιστεύουν ότι φορείς του Δημοσίου (όπως ο Δήμος Βιστωνίδας) μπορούν να παίρνουν ότι αποφάσεις θέλουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Ίσως έτσι να έχουν συνηθίσει, όμως υπάρχουν Νόμοι τους οποίους σεβόμαστε και τηρούμε, όπως σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία.
ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »