*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Σεπτεμβρίου

Σε θέση «μάχης»!!!

29 Σεπτεμβρίου
Μέχρι και ξύλο «παίζουν» στην Ορεινή περιοχή οπαδοί των δύο μειονοτικών υποψηφίων, ενώ το κλίμα πολώθηκε άσχημα….
ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΤΣΕΤΙΝ:
Δεν τον «φοβάμαι» τον Μαλκότς! Ούτε 3.000 ψήφους θα πάρει, δεν εκπροσωπεί κανέναν…

ΧΑΣΑΝ ΜΑΛΚΟΤΣ:
Πρόδωσε τις αποφάσεις της ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ και παραιτήθηκε από Πρόεδρος. Εκπροσωπεί μόνο τα προσωπικά του συμφέροντα
Μέχρι και ξύλο «παίζουν» πλέον στην Ορεινή περιοχή οπαδοί των δύο μειονοτικών υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, Τσετίν και Μαλκότς αντίστοιχα, ενώ το κλίμα πολώθηκε άσχημα… με τον γνωστό Μπαντάκ Χουσεϊν να «πετάει»ανοιχτά το «γάντι» πλέον στον εκ Ευλάλου υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ!!!
Σε θέση «μάχης» τα επιτελεία και των δύο υποψηφίων, καθώς οι οπαδοί του Μαλκότς θεωρούν δεδομένο ότι με 7.500 ψήφους μπορούν να πάρουν έδρα στη Ξάνθη, κυρίως από το ΠΑΣΟΚ και κατά δεύτερο λόγο από τη Νέα Δημοκρατία!!!
Οι οπαδοί του Χασάν Μαλκότς ισχυρίζονται για τον Τσετίν ότι, «Πρόδωσε τις αποφάσεις της ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ και παραιτήθηκε από Πρόεδρος πειθαρχώντας σε κομματικές εκλογές!». Και τον καταγγέλλουν ευθέως ότι, «Εκπροσωπεί μόνο τα προσωπικά του συμφέροντα και κανέναν άλλον»….
Από την άλλη ο Μάντατζη Τσετίν λέει ότι, «δεν «φοβάται» τον Μαλκότς τον οποίο θεωρεί ότι δεν θα πάρει ούτε… 3.000 ψήφους και δεν εκπροσωπεί κανέναν!!!
Στην διάσταση και στο «κομφούζιο» που επικρατεί, η κατάσταση είναι τόσο πολωμένη, που ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει τελικά, καθώς ο Μαλκότς με τους οπαδούς του, έχουν ισχυρό ρεύμα σε Σέλερο, Κιμμέρια και Ορεινή περιοχή, ενώ ο Τσετίν κρατάει το «κάστρο»του Ευλάλου.
ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2009
Στο μεταξύ πρωτοφανής επιχείρηση χειραγώγησης των ψηφοφόρων της μουσουλμανικής μειονότητας γίνεται από το κρατικό κανάλι της Τουρκίας που ανέλαβε ρόλο «ντελάλη» της νέας άθλιας προπαγάνδας, στηρίζοντας τους ισχυρούς μειονοτικούς υποψήφιους σε Ροδόπη και Ξάνθη. Πρόκειται στην ουσία για ωμή παρέμβαση στις εθνικές εκλογές της Ελλάδας επιχειρεί το επίσημο κράτος της Τουρκίας, αποσκοπώντας να κατευθύνει τις ψήφους της μειονότητας.
Με εκτελεστή το τουρκικό κανάλι TRT, βομβαρδίζει καθημερινά τους δέκτες των μουσουλμάνων της Ελληνικής Θράκης με προεκλογικά σποτ που αναπαράγουν το εμπρηστικό σύνθημα «Ο Τούρκος να ψηφίσει ισχυρό Τούρκο». Παράλληλα, οι εγκάθετοι της Άγκυρας έχουν γεμίσει την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη με αφίσες που χρησιμοποιούν σήμερα των ακροδεξιών «Γκρίζων Λύκων» οργανώνοντας εκστρατεία 10.000 «Τούρκων ψηφοφόρων» στην Ελλάδα.
Φαίνεται πως την ώρα που οι υπεύθυνοι του υπουργείου Εξωτερικών έχουν πάψει να ασχολούνται με τον τομέα της εθνικής ασφάλειας και τρέχουν σε προεκλογικές συγκεντρώσεις, η Άγκυρα έχει θέσει σε λειτουργία έναν καλοστημένο μηχανισμό προπαγάνδας με στόχο να επιτευχθεί: εκλογή τριών «Τούρκων» στο ελληνικό Κοινοβούλιο, που θα καταστούν ρυθμιστές της κυβέρνησης και ένας τουλάχιστον «Τούρκος» υπουργός!
Το σύνθημα της ντροπής
Μετά τον ανθέλληνα ψευδομουφτή Ξάνθης κ. Αχμέτ Μετέ αλλά και τα υπόλοιπα «άτυπα» όργανα του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, που τα τελευταία χρόνια έχουν αναλάβει εργολαβικά να προπαγανδίζουν στο εσωτερικό της Ελλάδας υπέρ της Τουρκίας, ήρθε η στιγμή να αναλάβει, δίχως «μεσάζοντες», το επίσημο τουρκικό κράτος. Με δούρειο ίππο το τουρκικό κρατικό τηλεοπτικό σταθμό TRT, επιχειρεί να κατευθύνει τις ψήφους των μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης. Με σημαία το σλόγκαν «ο Τούρκος να ψηφίσει ισχυρό Τούρκο» προβάλλουν, καθημερινά, προεκλογικά τηλεοπτικά σποτ δίνοντας τη γραμμή της Άγκυρας για τις ελληνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 και στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τις υποψηφιότητες Τσετίν-Μαλκότς στο Νομό Ξάνθης και Χατζηοσμάν-Ιλχάν στο Νομό Ροδόπης.
Άλλωστε, οι μειονοτικές ψήφοι στη Ροδόπη και την Ξάνθη είναι συγκεκριμένες και οι άνθρωποι του προξενείου γνωρίζουν καλά πως πρέπει να μοιραστούν προσεκτικά ώστε να εκλεγούν τρεις τουλάχιστον μουσουλμάνοι βουλευτές.
Παράλληλα όμως με τον επίσημο εκφραστή του τουρκικού κράτους, στον προεκλογικό αγώνα έχουν μπει για τα καλά και οι διάφοροι σύλλογοι και οργανώσεις που αυτοαποκαλούνται «τουρκικοί». Συγκεκριμένα, σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν η «Συμβουλευτική Επιτροπή Τούρκων Δυτικής Θράκης», ο «Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» και η «Ομοσπονδία Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» αναφέρεται: «Απόφαση της κορυφαίας συνεδρίασης των προέδρων της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης στις 19 Σεπτεμβρίου 2009, που είχε ως θέμα τις εθνικές εκλογές στην Ελλάδα της 4ης Οκτωβρίου 2009.
Η πραγματοποιηθείσα κορυφαία συνεδρίαση των παραπάνω συλλόγων και οργανώσεων αξιολόγησε τις εκλογές στην Ελλάδα και αποφάσισε πως η στρατηγική θα στηριχθεί στο σύνθημα «Η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο» στηρίζοντας μόνο Τούρκους υποψηφίους. Καλούμε ως πρόεδροι των Τούρκων της Δυτικής Θράκης να ασκήσετε το δημοκρατικό δικαίωμα του εκλέγειν λαμβάνοντας μέρος στη διακυβέρνηση της Ελλάδας. Καλούμε όλους τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης να ψηφίσουν τους Τούρκους υποψηφίους ανεξαρτήτως κόμματος. Η ψήφος του Τούρκου σε Τούρκο».
«Τουρκική εισβολή» 10.000 ψηφοφόρων ετοιμάζει ο «Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης», καθώς έχει αναλάβει τη δωρεάν μετακίνηση μειονοτικών ετεροδημοτών που ζουν στην Τουρκία προς Ξάνθη και Ροδόπη. Μάλιστα, σε δημοσίευμα της τουρκόφωνης εφημερίδας «Birlik» φιλοξενούνται δηλώσεις του επικεφαλής του παραρτήματος του συλλόγου στη Σμύρνη κ. Αϊντίν Ιζκάν, ο οποίος αναφέρει: «Είναι σημαντικό οι ψήφοι των συμπολιτών μας να χρησιμοποιηθούν υπέρ των «Τούρκων» υποψηφίων, προκειμένου να επιλυθούν το συντομότερο τα προβλήματα των «Τούρκων» της Δυτικής Θράκης.
Οραματίζονται…. «Τούρκο» υπουργό!
Επιπλέον, τονίζει ότι η εκλογή τριών «τούρκων» βουλευτών είναι εφικτή, συμπληρώνοντας πως «σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης συνασπισμού, οι ψήφοι των «Τούρκων» θα διαδραματίσουν ρόλο – κλειδί στον σχηματισμό της κυβέρνησης και ενδέχεται να μας δοθεί και υπουργείο».
Σημειώνεται πως στελέχη του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» δηλώνουν ότι ελέγχουν 70.000 μειονοτικούς ψηφοφόρους. Αναλυτικά, εμφανίζονται βέβαιοι ότι καθοδηγούν περίπου 36.000 μειονοτικούς ψηφοφόρους στη Ροδόπη και άλλους 33.000 στον Νομό Ξάνθης. Εκτιμούν δε ότι τα μεγέθη αυτά επαρκούν για να εξασφαλίσουν την εκλογή τουλάχιστον τριών «Τούρκων» βουλευτών, αρκεί να πριμοδοτήσουν μαζικά συγκεκριμένους υποψηφίους – εκλεκτούς της Άγκυρας. Αλλά ούτε αυτή η παράμετρος έχει αφεθεί στην τύχη, αφού – πέραν της προπαγάνδας του κρατικού σταθμού TRT – διάφορα σωματεία που λειτουργούν στη Δυτική Θράκη, όπως η παράνομη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», έχουν αναλάβει το έργο της σωστής διανομής των ψήφων, δίνοντας γραμμή στη μειονότητα ποιους να «σταυρώσουν» την Κυριακή των εκλογών.
Haydi!
Bati Trakya
Goster Kendini
«Turk’un Oyo Turk’e»
Με μια χειρονομία που χρησιμοποιούν Τούρκοι ακροδεξιοί (παρόμοια με αυτή των «Γκρίζων Λύκων») και με το εμπρηστικό σύνθημα που αναφέρει «Ήρθε η ώρα, Δυτικοθρακιώτη να τους δείξεις ποιος είσαι. Προχώρα δυνατά. Η ψήφος του Τούρκου να πάει σε Τούρκου», οι εγκάθετοι του τουρκικού προξενείου δίνουν προεκλογική γραμμή στη μουσουλμανική μειονότητα.
Οι εμπνευστές της συγκεκριμένης αφίσας και καθοδηγητές του προεκλογικού αγώνα «υπογράφουν» την αφίσα και με τα διακριτικά τους σήματα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »